Moka23 0 Napisano Maj 20, 2007 Staram sie zmężęm o dziecko od 2 lat i nic... Nie mam pojęcia dlaczego nie mogę zajść w ciążę...Poradźcie mi co mam robić? BŁAGAM.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taksla Napisano Maj 20, 2007 a robilas juz jakies badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izak 0 Napisano Maj 20, 2007 najlepiej do lekarza, obydwoje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moka23 0 Napisano Maj 20, 2007 Byłam już u lekarza, ale powiedzał mi że może ma takie szcęście że nam nie wychodzi...ale idiota nie wysłałmnie na rzadne badania... Chyba muszę iść prywatnie bo ci na kase to są nienormalni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akasia 0 Napisano Maj 20, 2007 zaprzaszam na nasz topik : pragnę dzidziusua nie chce o tym myslec \" pazi ......tam jest nas pełno takich ale tak a\'propos badan to juz dawno powinnas zrobic wszystkie hormony +badanie nasienia ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rytkla Napisano Maj 20, 2007 a oprucz prolaktyny jakie badania jszcze polecacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppppppppppp Napisano Maj 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppppppppppppppppppppp Napisano Maj 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 20, 2007 Badanie nasienia partnera. OBOWIĄZKOWO i na pierwszy ogień. Oraz USG narządów rodnych kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fallon Napisano Maj 21, 2007 jestem zaszokowana ,że nie zmieniłaś jeszcze gina! pierwszy lepsz powie ,że po 9 mies starań trzeba wykonać badania! o których pisze ngLka a może wystarczy pobudzić pracę jajników... takie gdybanie nie ma jednak sensu przed zrobieniem pierwszego kroku -usg powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxmadziara Napisano Maj 22, 2007 No ja tez mam z tym problem,musisz zrobic z mezem wszystkie wyniki,dobranoc kobietki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach