Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała19

Single

Polecane posty

Gość her her
oczko wydaje mi się że zostaje :D przynajmniej ten obśliniacz mi nie wychodzi w z wprawy.

Gość stara p anna
Szatynko ja myślę, że to zostaje, tylko między rowerem a facetem różnica jest taka ze rower nie wywinie Ci numeru... przepraszam, ze nie na temat, ale wiecie jestem ostatnio taka zestresowana, ze śnią mi się ciągle rozmowy kwalifikacyjne...:(

Gość Katsushige Kawashima
25

Gość merci26
mam 26 lat, po jednym zwiazku dluzszym, zakonczonym 4 miesiace temu, po pierwsze to bardzo chcialabym z kims nowym juz byc, nawet odbylam kilka spotkan, ale z drugiej strony mam jakis wewnetrzny opor, nie chce mi sie spotykac, a na spotkaniach niektorych poczulam chwilami nude, choc osoby byly fajne :O czy ktos tak mial lub ma? czy to przejdzie samo czy musialabym sie udac do psychologa? a po drugie, to tak naprawde nie wiem czy w tym wieku juz poznam kogos wartosciowego, chyba trudniej, w zasadzie to nie wiem czy nie przeszkadzalo by mi u drugiej osoby "skazenie" we wszystkich kwestiach, poprzednimi zwiazkami, czy wrecz przeciwnie, to by ubogacilo "nasz zwiazek", choc nie oszukuje sie, w tym wieku to juz tzreba sie z tym liczyc ze wielu juz "cos" przezylo.

napewno w wielu kwestiach sie jest mądrzejszym,bogatszym o jakies doświadczenia, na przykładzie wcześniejszego związku A jeśli chodzi o jego przeszłość o jego związki- nie wiem ale ważne jest to co bedzie teraz a nie to co było

Niech sobie dziewczyny szukają swoich pięknisiów

Gość stara p anna
merci26-->no nie rób z siebie emocjonalnej emerytki...

ooo i znowu wchodzimy na temat ze kobiety nie chca brzydkich facetow

nie liczy sie wygląd tylko charakter- kto jakim jest człowiekiem, choć wiadomo ze jak sie kogos poznaje to pierwszy jest kontakt wzrokowy

Gość słodki deser
niektóre nie chcą brzydkich a potem się w nich zakochują , sporo takich przypadków jest

facet z którym byłam przez pewien czas wcale do przystojnych nie należal ale był świentym facetem

Gość merci26
stara p anna - nie rozumesz, w zadnym wypadku nie chce, to jest silniejsze odemnie :o mam jakiegos "wewnetrznego lenia", nie wiem czym to jest spowodowane, za krotki czas po zakonczeniu zwiazku, czy kilkuletni zwiazek mnie rozleniwil, czy jakas awersja do zwiazku ...ale ja bym bardzo chcila ...

Brzydki to odpad. Co tam brzydki. Teraz to kobiety chcą albo pięknisiów albo kogoś z własnym mieszkaniem i zarobkami 3 tys zł. To dziwne bo są pary co maja 16 lat. Czy oni już tyle zarabiają ?

ja tez uwazam ze wyglad ma niewielkie znaczenie bardziej liczy sie to jaka ten ktos jest człowiekiem, co ma w głowie itp

Gość słodki deser
na samym początku liczy się tylko wygląd, później już coraz mniej ....

A jak brzydki też chce mieć kogoś ? Co wtedy zrobić ? Skrócić sobie życie ? Może na wojnę gdzieś pojadę. Wtedy to nie będzie samobójstwo i nie pójde do piekła

nie no nie teraz jeszcze robia z nas materialistki Katsushige Kawashima zaraz cie kopne dlaczego masz takie zdanie o kobietach?? Mnie tez faceci zranili ale to nie oznacza ze uwazam wszystkich za dupków ktorzy patrza tylko na to jak cie przeleciec...

no właśnie Katsushige Kawashima jakiś zgryzliwy jesteś jesteś wrogiem kobiet chyba- musiła Ci jakaś nieżle dać w kość co?

To co dało mi w kość to fakt że żadna mnie nie chce. Oczywiście nie spotkałem się ze wszystkimi dziewczynami na świecie czy nawet w powiecie ale wiem o tym

Gość słodki deser
prawie żadna nie miala szansy Cię poznać, mam rację?

a czemu żadna Cie nie chce? Bo nie wierze że chodzi tylko o wygląd-nie przesadzaj

Gość stara p anna
Ale zrzędzisz Katsushige Kawashima 😴..to zarób te 3tys. albo poszukaj takiej,która nie wymaga tych 3 tys...:)

Gość valenciada
Dlaczego chloniecie z mediow wszystkie wyrazenia. Trzeba byc naprawde idiota, aby nazywac siebie singlem w wieku 25 lat. To jest chyba oczywiste, ze zanim sie nie zakochamy albo kogos nie poznamy, to jestesmy wolni.

Żadna mnie nie zna. Nie będe marnował im czasu i ich stresował "Boże czego on chce ode mnie"

Jak ja zarobię 3 tys zł to się napewno nie będę dzielił z pasożytem.