Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała19

Single

Polecane posty

Gość Cala19
Faceta, ok, ale raczey: nie, zeby byl, TYLKO, ABY BYL juz kims czasem mozna zaobserwowac na miescie,klubie, imprezie ilu to fajnych facetow jest, sa, trzeba tylko uwierzyc w siebie i ... zdobyc ;)

wszystko zależy od tego jakim jest człowiekiem, tylko dlaczego to musi być panna do 30-tki ????

zdboyć...no właśnie.....jak? kurcze ja chyba za dużo czasu siedze w domu i nie mam ich gdzie poznać...ale z kim tu wyjść????

Gość Cala19
:-) wiesz, sa sposoby- tyle jest mozliwosci

Gość Cala19
KLUK- co to znaczy, wg Ciebie, ze" dobrze sie trzyma" ?? :-) w pionie, poziomie ...?

magdus wpadaj do wrocławia:) razem podbijemy plec meska:P

mnie sie podoba pewien kolega z którym byłąm na imprezie, było super ale on mi poweidział, że nie chce się z nikim wiązać, teraz wyjechał i rozmawiamy codzeinnie przez kompa.... jak mam go zdobyć....co zrobić żeby zmienił zdanie... zależy mi na nim

do Wrocławia....troche daleko a szkoda....moze razem byśmy coś zdziałały....he he

Gość stara p anna

Gość Cala19
pierwsza zasada: On nie moze byc nigdy do konca pewien, czy Tobie, az tak bardzo zalezy, faceci sa czasami jak dzieci, albo i czesciej, jak sie czegos wystrasza, uciekaja ..... uciekna i juz nie zlapiesz. Nie mozna byc dla niego otwarta ksiega, trzeba zaskakiwac, fascynowac, Byc Kims w Rodzaju Slodkiej Tajemnicy- faceci to zdobywcy, lubia zdobywac, czasem mozna w tym pomoc ;)

Gość stara p anna
Cala 19 --> a co robić z takim mądralińskim co sam sobie dopowiada, że zdobył kobietę? Mi to już niedobrze od tych gierek się robi :o

Gość MAGDUŚ27
chyba masz racje...musze zmienić to bo chyba za bardzo pokazuje że mi zależy....

Gość Cala19
stara p anna - mozna omijac? :) a co nie jest gra?

Gość Cala19
:-) sam

ja się nieżle nasłuchałam w sobote od takiego jednego ile on panienek zdobył.... chyba sam siebie nie słyszał...matko

Gość stara p anna
znaczy się jak zdobył? :o

Gość Cala19
mowia, ze kto czesto zmienia i tu przyklad stosowny: man, ktory czesto zmienia panienki, chodzi potem z uzywana, zbyt bardzo, chyba nie ma sensu zawracac sobie glowy kretynami, ktorzy maja wybujale poczucie wlasnego ego //

znam ten typ...... ta miałem tak a tamta tak a jeszcze inna sama za mna latała.....:P

zdobył...opowiadał jak mu panienki sie narzucaja.... że niektóre go do łóżka chca same zaciągnąć, że na dyskotece ma wielkie powodzenie, opowiadał ilu juz serce złamał, i takie tam

Gość singielka 24 prawie 25
ja mam 24 lata i jestem na życiowym zakręcie, nie wiem, co dalej, zostać w mieście, gdzie skończyłam studia, czy wracać do domu? Jestem sama, nie mam żadnego oparcia, nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Chciałabym mieć kogoś, nie ukrywam. Boje sie, że zawsze już będę sama, bo od kilku miesięcy nie poznałam nikogo nowego, nie mówiąc o podrywaniu, czy wzbudzaniu zainteresowania... To smutne...

zdobył... opowiadał jak mu panienki sie narzucaja.... że niektóre go do łóżka chca same zaciągnąć, że na dyskotece ma wielkie powodzenie, opowiadał ilu juz serce złamał, i takie tam

Gość stara p anna
A Ty co mu odpowiedziałaś na te opowieści?

siedziałam i sluchałam... ale już wiem ze on nie dla mnie :-) wystarczyło jedno spotkanie ..... rozrywkowy z niego chłopak...nie ma co :-)

Gość Kluk
Cala 19 - dobrze się trzyma i w pionie i poziomie... ;)

Gość Kluk
Magduś - no może przesadziłem z tym do 30ki... ale też musi się dobrze trzymać... kobiety niestety ząb czasu szybciej nadgryza... niektóre w moim wieku wyglądają już jak moja mama... (bez urazy Panie 40ki)

ja mam 27 ale nikt mi nie wierzy i przeważnie mi dają mniej, tak ok 24 góra :-) ale to chyba dobrze nie :-)

Gość stara p anna
no tak, czyli mnie też już niedługo ten ząb nadgryzie....:o o ja biedna

Gość stara p anna
...i będziemy nadgryzione....😴