Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała19

Single

Polecane posty

Katsushige Kawashima spadaj na drzewo- idz krytykuj inni bo jak widze tylko to potrafisz

Gość Katsushige Kawashima
Załatwiłbym cie jedną reką

Gość stara p anna
Magduś ktoś sobie robi jaja, ignoruj go to przestanie

pewnie masz racje, jakis zdesperowany nie ma co robić i chce zatruwać życie innych...takiego to nigy żadna nie bedzie chciała

Masz w nosie ropę

Pokazujesz swoją prawdziwą twarz.

Ma na boku

Gość stara p anna
Magduś nie mam czasu na faceta, bo za mało mam czasu nawet dla siebie samej :(

oj a on dalej tu marudzi taki \" Mężczyzna w najlepszym wypadku zasługuje tylko na to, by go utopić\" :P dziewczyny i jak tam ja własnie umowiłam sie na week a co mi tam raz sie zyje trzeba dac szanse płci przeciwnej:P

Gość stara p anna
jest, ale ja i tak dopiero niedawno nauczyłam się, co to znaczy, żeby nie szukać miłości na siłę...bo wcześniej zachowywałm się chyba jak desperatka:o

Jakoś życie minie

Kawashima - nie chcę mi się za bardzo powtarzać...ale mniej urodziwi ludzie często odpychają i nie mają jakiegokolwiek powodzenia nie dlatego, że są za niscy, za brzydcy, czy się nie mieszczą w jakimś tam kanonie piękna; tylko dlatego, że tak naburmuszeni, obrażeni na cały świat, chamscy etc...takie osoby zwyczajnie odpychają.

allexxx - to super, jasne- masz racje trzeba sie bawić, a kto to taki? znajomy jakis? Ja w sobote była z takim jednymale.... opowiadał tylko o swoich podbojach..ile to on dziewczyn mial i ilena niego leci...także odpada...

znaczy sie taki macho:P dobijaja mnie tacy albo jak nawijaja 2 godz o swojej byłej to tez wymiekam a ten to kumpel z uczelni tyle ze tak sie zastanawiam ja mam 22lata a on 28 czy to nie za duzo kurde w sumie nie ale zawsze to juz taki bardziej dojrzały facet ale tacy sa przeciez ok

mnie sie wydaje że nie za duzo, wręcz przeciwnie, dojrzały a ten z którym ja sie spotkałam był ode mnie młodszy -owszem przystojny i dlatego pewnie taki.....daj spokój....pewnie myśli że wszystkie może mieć i myślał tylko o jednym

ja tez przestałem szukac na siłę :P najwyżej do konca zycia bede samotny:P a w internet nie wierze ze mozna tu kogos poznać

u mnie w pracy koleżanka-powiem że przed 30-tką jest- na necie poznała faceta i od roku są małżeńswtem...i to bardzo dobrym Różnie to bywa....możze akurat kogoś sie pozna i okaże sie że to ten czy ta...

samotny......dlaczego?? ja kiedys spotykałam sie z kims poznanym w necie nie jestesmy juz ze soba ale nadal sie kumplujemy

Gość merci26
jak ktos juz raczej wogole albo rzadko gdzies "bywa" (imprezy itp) to gdzie jak nie w necie :o

no to masz duże szanse na poznanie kogoś, W-wa wielkie miasto, co ja mam powiedzieć mieszkam w małym miasteczku.... :-(

Gość Cała19
:-) przede wszystkim- trzeba WIEDZIEC, CZEGO (KOGO!) SIE CHCE ...

Gość Kluk
Czy 40letni facet, po rozwodzie może liczyć na to że pokocha go piękna i młoda kobieta - taka do 30ki, panna? Czy też nie ma już szans, a jeśli nawet jakaś na niego poleci to raczej na jego kasę? Dodam, że facet jest dość przystojny i dobrze się trzyma. Czy też może uważacie że to pytanie jest typowym objawem kryzysu wieku średniego?