Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desly

są tu dziewczyny miedzy 26-29 nie majace choć 1 dziecka

Polecane posty

Gość nie chcę mieć dziecka
Nie siedzę na tym forum. Topik był na górze i nawet nie zauważyłam, że to ten dział.

Gość a na starość zostaniecie SAME
nikt Was nie odwiedzi, w święta samotność, uf,będziecie kiedyś płakać w samotności

Gość jejkujejku
bedzie 'fajnie' na starosc beda sobie podrozowac itd itp :D:D:D:D:D

Gość a na starość zostaniecie SAME
każdy może na starość podróżować, a nie lepiej wtedy, kiedy masz dużą rodzinę i wnuki przynoszące Ci kwiatki?

Gość jejkujejku
jasne ze lepiej ale one wola bez "dodatków"

Gość masz rację
"a na starość zostaniecie same" Pochodzę z dużej rodziny, sama jeszcze nie mam dzieci bo mam dopiero 21 lat, ale napewno będę miała minimum dwójkę... Chodzi mi o to że mam dużą rodzinę , ciagle się ze sobą kontaktujemy, spotykamy się w każde święta i latem w domu naszych rodziców.dodam że jest nas piecioro

Gość nie chcę mieć dziecka
Wiadomo, że nikt nie chce być na starość samotnym, ale z tego powodu mam decydować się na dziecko? Mam urodzić dziecko, zamknąć je w piwnicy i wypuścić z niej dopiero wtedy, kiedy będzie mi pomocne?

Gość jejkujejku
rob jak chcesz twoje zycie twoja sprawa

Gość jejkujejku
masz jeszce inne opcje ,mozesz nie rodzic dzieci ,wcale ich nie miec na straosc wprowadz sie do domu starców i juz nie bedziesz sama:)

jejkujejku cos mi sie zdaje ze rodzi sie nowa net-ar, wszystko ci tak przeszkadza czepiasz sie wszystkich ze kadza ma inne zdanie na ten temat niz ty. moze t jestes net ar piszacą pod pomaranczaowym nikiem bo jakos jej oststnio nie widac pewnie zołze zabkolowali na amen i nie moze uzywac swojego niku.

Znam pewną parę: oboje nie mają dzieci, ale mają wielu znajomych, przyjaciół, bratanków, siostrzenice, są już po 70-tce i nie są samotni.

Gość jaaaaaasne
A Ty jak rozumiem dzieciom mówisz: - urodziłam Was, żeby nie być samą na starość. Na pewno się cieszą :D

Gość lalalaa
Antyguz ale masz głupią stopkę

Gość jejkujejkuu
nic mi nie przeszkadza :)zwyczajnie jestem innego zdania niz ty :P moge miec inną niz twoja opinię od rana mam dobry humor widze ze sobie moj nick zkonfiskowałas ty lubisz miec wiele niców

Gość jejkujejkuu
bo lepiej nie miec wcale stopki niz miec głupią :D

Gość lalalaa
dokładnie:D

Moja stopka- moja sprawa. W pełni odzwierciedla stan mojego umysłu.

Gość jejkujejkuu
mnie od zawsze zastanawia dlaczego antygzub bywa na macierzynskim forum

Gość jejkujejkuu
kiepska stopka :P jak i umysł

Gość lalalaa
oj to nie jest z nim najlepiej:P:P

z nią* Forum jak forum. W tym dziale nie przebywają tylko mamuśki, o czym nie raz mogłyście się przekonać. P.S. Moja stopka przynajmniej jest JAKAŚ, a nie kwiatki, suwaczki i inne duperele.

Gość jejkujejkuu
sama niewiem co myslec lubie gnoic innych taka mam nature.

Ja mam troje dzieci i nie czuję wcale, żeby mnie ograniczały, nawet w kwestii imprez do 6 rano - dzieci mają jeszcze tatę, babcie i ciocie, które bardzo chętnie się nimi zajmują od czasu do czasu, gdy mama chce się pobawić:-) A teraz od pragmatycznej strony: kto będzie pracowala na waszą emeryturkę, żebyście mogły podróżować na starość? Moje dzieci - niestety. Nie twierdzę, że zdecydowałam się na dzieci, żeby mnie utrzymywały na stare lata, to bardziej problem spoleczny, społeczeństwo się starzeje. \"... Dzisiejsze dzieci będą w przyszłości jedynymi płatnikami podatków na emerytury, służbę zdrowia, usługi publiczne. Oczywiście ci, którzy nie mają dzieci, lub mają ich mniej, powinni zrekompensować rodzinom wielodzietnym „koszt” posiadania dzieci.\" (Raul Sanchez Flores, sekretarz generalny ELFAC - European Large Families Confederation – Europejskiej Konfederacji Dużych Rodzin)

witam ja mam dopiero 27 lat i oczywiscie nawet niemyślę o dzieciach :( przecież jestem jeszcze zamłoda:)

\"Oczywiście ci, którzy nie mają dzieci, lub mają ich mniej, powinni zrekompensować rodzinom wielodzietnym „koszt” posiadania dzieci.\" (Raul Sanchez Flores, sekretarz generalny ELFAC - European Large Families Confederation – Europejskiej Konfederacji Dużych Rodzin)\" Kiepski żart. Mam rekompensować wszystkim sklepom mięsnym w mieście, że nie robię tam zakupów, mam płacić właścicielom psów, że oni mają psa, a ja nie mam, mam płacić salonom fryzjerskim, że nie robię sobie u nich fryzury?? itp. itd.

Bez nerwów. Za 20 lat na świecie będzie żyło 1 miliard 135 milionów osób powyżej 60 roku życia - to dwa razy więcej, niż obecnie. Starzeje się również polskie społeczeństwo. Pojawia się pytanie o lawinowo rosnące koszty opieki nad ludźmi starszymi. Stąd pomysł ministerstwa zdrowia wprowadzenia podatku pielęgnacyjnego. Jak sama nazwa wskazuje pieniądze z niego były by przeznaczone na specjalistyczną opiekę nad emerytami. A kto za to bedzie płacił? Nasze dzieci:-)

Gość hejże jeże
A gdzie gwarancja że Wasze dzieci zostaną w Polsce i będą płacić podatki składki na Zus ?! Bo jak na razie wszyscy nasi znajomi młodsi ode mnie o kilka lat są albo w Anglii, Irlandii lub Stanach, z kolei Ci którzy właśnie kończą studia już planują wyjazd...... Można mieć piątkę dzieci i być samotnym na starość lub nie mieć żadnego i mieć przyjaciół, można umrzeć w młodym wieku i starości nie doczekać.... tydzień temu znajoma 29m lat zmarła nagle, miała tętniaka mózgu, osierociła 6 letnią córcię, wychowywała dziecko samotnie.....dzieckiem będą musieli zając się dziadkowie....

Gość jejkujejkuu
niech jada z bogiem krzyz na droge nieudacznicy tylko wyjezdzaja antygzub Z jednak nim*------------ umysł rodzaj meski

Gość hejże jeże
dzieci powinno się mieć bo się tego chce a nie dlatego że ktoś boi się samotności na starość, chce zapełnić pustkę w życiu, ratować rozpadające sie małżeństwo lub ratować sytuację ekonomiczną kraju poprawcie mnie jeśli się mylę