Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desly

są tu dziewczyny miedzy 26-29 nie majace choć 1 dziecka

Polecane posty

Gość jejkujejkuu
Fakt.To juz jest obsesja Dokładnie!!

rodman gii---->Masz rację \"uderz w stół, a nożyce się odezwą\". Jest dobrze, rozmawiamy sobie, a potem odzywa się ktoś, kto prowokuje mnie do dyskusji twierdząc, że jestem egoistką i nieudacznikiem. Nie dziw się, że nie pozostawiam tego bez echa. Ludzie wciąż szokuje to, że ktoś nie ma dzieci i trzeba im tłumaczyć, że tak też można żyć. Myśl o tym, że nie mam i nie chcę mieć dzieci, nie jest moją obsesją. Obsesją moją i męża jest raczej to, co zrobić, żeby nie wpaść! \"tylko takie kobiety mają wieksza wiedze praktyczna: to jest ich dodatkowy atut: sa bardziej zaradne życiowo.\"----> W jakim sensie matki są zaradniejsze? Siedzą w domu, zajmują się dziećmi i są zaradne? Wiesz na czym polega zaradność? Zaradność polega na radzeniu sobie w trudnych sytuacjach, ja już nie raz zakasałam rękawy i wyszłam z kłopotów, więc spokojnie mogę o sobie powiedzieć: jestem zaradna.

Gość jejkujejkuu
jasne......... ty jestes bo nie masz dzieci a reszta swiata nie jest bo ma dzieci :D:D:DD:D:D:D nie znasz drugiej strony medalu jaką jest macierzynstwo wiec o czym chcesz debatowac? O wyzszosci bezdzietnych nad rodzicami? masz sie za lepsza np od swojej matki dlatego ze ona ma a ty nie masz dziecka? czyli twoja mamusia jest człowiekiem drugiej kategorii:P?

Ja mam 28 lat męża i nie mam dziecka i jest mi z tym dobrze, chociaż w rodzinie bardzo nalegają... wiem, że przyjdzie na to czas a teraz chce się rozkoszować wolnością jeszcze... pozdrawiam Was wszystkie

Gość upiupiupi

Gość podnoszee

Gość ja mam 26lat
ale mam problemy z nerwami i boje sie ze dziecko i ciaza mnie jeszcze bardziej dobija

Gość minimalna
ja nie mam dzidzi jeszcze ale nie wariuje czekam na odpowiedni moment gdy pojawi mi sie instynkt jesli to nie nastapi to za ok 2 lata urodze