Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnapalma

ALE SIE ZORALAM ZALAMKA

Polecane posty

Gość jasnapalma

bylam z chlopakiem ale byl; to luzny zwiazek typu ze on robi co chce laczylo ans tylko lozko wkoncu sie zakochalam ale nie w nim spotkalam sie z nim i powiedzialam mu ze to koniec bo poznalam wspanialego mezczyzne z ktorym chce ukladac powazny zwiazek on sie wsciekl nazwql mnie k**wa,suka powiedzial ze mnie zgnoi i zniszczy zycie:(boje sie

Gość Katsushige Kawashima
Masz za swoje

Gość jasnapalma
wiem to moja tez wina ale to byl luzny zwiazek bez zobowiazan

Gość b.i
moze on sie w tobie zakochał ... nie myslał o tym ze tylko łózko was łączy ... albo pomyslał ze jest w "tym" nie za dobry .... albo poprostu go uraziłas ... ;P

Gość karolkowa_dama_pik
jejku ile masz lat panienko? bo wydaje mi się ze jestes na poziomie gimnazjum albo liceum. Zrobił juz cos? Wiem co znaczy strach przed kolesiem który Cię przesladuje ale chyba troszkę panikujesz przedwczesnie. Tak czy siak nie bój sie go, jak Cię ebdzie straszył pwiedz ze nagrywasz wasze rozmowy i pojdziesz na policje..Konstytucja RP nie pozwala mu na nekanie Ciebie nawet psychiczne, wiec jesli Ci groził zgłos to na policje przejada sie do niego to sie moze przestraszy, kup sobie tez gaz.. na razie nie panikuj...