Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobirtkaa

pomoc!!! powietrze jajniki co to ????

Polecane posty

Gość kobirtkaa

dziewczyny mam pytanie do tych bardziej doświadczonych i mających trochę pojęcia o ginekologii itp. podczas stosunku mam takie dziwne uczucie " powietrza" w pochwie nie mam pojęcia od czego coś takiego sie dzieje cytologia jest u mnie ok gr. I usg jajników tak samo !! może któraś z was pomoże ???

Gość że jak
W jakim sensie powietrze? Jeśli chodzi Ci o dziwne "odgłosy", to sa one normalne. Podczas stosunku na pewno trochę powietrza się do pochwy dostaje i to powoduje dośc zabawne dźwięki zwłaszcza w niektórych pozycjach...

Gość doda-ajj
w jakimś pordniku nazwano to "bączkami miłosci";) to całkowicie naturalne,niekiedy smieszna niekiedy krępujace,czytałam ze najczęściej są wtedy gdy dziewczyna jest mocno podniecona-czyli facetpowinien być tylko dumny skoro doprowadził cie na takie obroty;)

Gość kobirtkaa
a już się bałam ze to coś groźnego ;) dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Gość MArta1983
uahahahahaha wiem już na samą myśl się śmieje..hahaha Nas to troszkę rozbraja i zaczynamy się śmiać podczas i guzik stosunek nieudany. Jest to zwykłe powietrze które się dostało do pochwy która musiała być mocno rozszerzona podczas wkładania penisa.. hahahahaha ja tak czasem mam a później jak wstanę to jakbym bąka puściła tylko ta inną dziurką bo powietrze schodzi uahahahahahhaha.

Gość jamajka21
Mnie to na początku krępowało, bo bałam się złej interpretacji ze strony partnera. Potem się razem z tego śmialiśmy no i oczywiście przez to dekoncentrowaliśmy...aż w końcu on przestał na to całkiem zwracać uwagę...tylko mnie dalej to śmieszy:P

Gość MArta1983
Ja to samo pękam ze śmiechu nie mogę kontynuować tego co najważniejsze w tym momencie:P

Gość Bączek miłościP
Hihihi w takim razie jestem "normalna", że wydaję takie dźwięki;P