Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYLAM TAM DZIEWCZYNKI

BYŁAM W CANNES NA FESTIWALU I WIDZIAŁAM NA ZYWO ALBE I JOLIE Z PITTEM...SZOK!!

Polecane posty

Gość BYLAM TAM DZIEWCZYNKI

dziewczyny wiem ze nie wierzycie ale byłam tam ...z moim mężem ,któy robi muzyke do filmów amerykańskich..zaraz wam napisze coś o jolie i albie bo te dwie wzbudzily u mnie najwiekszy szok..tylko dam psu jedzonko i wracam zaraz:)mam nadzieje,że wróce niedługo do Polski bo sie stesknilam za krajem..:)

Gość ja ci wierze bo też mam znajom
ą we Francji i też ponoć miala tam jechać ale coś jej wypadło nagle, a szkoda!!pozdro.

Gość BYŁAM TAM DZIEWCZYNKI
no już opowiadam:) powiem tak ogólnie i w skrócie.. wiem ,ze ostatnio jolie jest atakowana ze za chuda itd..ja widziałam ja na zywo i naprawde rece ma jak facet zylaste i tragiczne ale to wszystko.reszta najpiekniejsza na swiecie..mialam okazje widziec ja z bliska jak przechodzila do samochodu i powiem wam ze niem iala makijazu wcale duzego a najwyzej tusz na rzesach i paznokcie krótkie i bez zadnych ozdób..a oczy miala tak porażająco sliczne ze aż mi szczena opadła.. co do alby to rozczarowanie na calej linii:( to byla moja idolka ale teraz widzac ja na zywo zmienilam zdanie:(ona jest naprawde przecietna i nie wiem czemu na fotach wyglada milion razy lepiej..to dziwne bardzo..jest niska i nie ma wcale ciekawej figury a co gorsza ma płaski tyłek..:(ale sie podbudowałam tym wyjazdem do cannes...mowie wam!!

Gość a pitt
?

Gość BYŁAM TAM DZIEWCZYNKI
a co do brada pitta jest paskudny jak dla mnie..:(nie podoba misie ani troche..tylko cialo ma fajne:)angelinka wzbudzala tam najwieksze wrazenie ..otoczona byla milionami fotoreporterów ..i cieakwe bylo to ze nikt iny nie wzbudzal aż takiego zainteresowania paparazii...jest niesamowicie piękna i POSĄGOWA!!!!!!!!!

Gość nofakt faktem
JOLIE WYMIATA!