Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach w oczach

Jestem na kafeterii od 2 dni i po tym jak czytam to wszystko.....

Polecane posty

deska masz swietne podejscie:) teraz ja sie zaczynam zastanawiac - jestem na kafe od jakis 4-5 dni no i ........od komp nie moge sie oderwac:( kurde kolejne uzaleznienie?!

Ja także jak czytam te krowiska to coś się we mnie wywraca. Natomiast to, co się pisze o jedzeniu kupy w kotłowni, to akurat prawda:classic_cool:

Nie wiem kim jest facet który założył temat, ale ... Z jednej strony dobrze że ma takie poglady jakie ma, a z drugiej dziwne że kochając osobę z którą jest nabiera niepewności tylko dlatego że naczytał się pewnych rzeczy na forum. A co do tego że mało jest wartościowych ludzi, to inna sprawa. Jak ja czytam forum to jedyne w co wątpię to to że nie dane mi będzie poznac juz normalnego faceta, który będzie mnie szanował. Obym sie myliła... Pozdrawiam!

mniami---> no ja tez zamiast się zająć, czym powinnam w tej chwili, to siedzę i piszę głupoty;) MRK-3--->:classic_cool: Shan---> Nie martw się. Są jeszcze normalni ludzie, ale skrzętnie się ukrywają:) I czasami nie maja netu. Może na szczęście;) Poza tym ciekawe, co będzie, jak dziewczyna autora topiku wejdzie tutaj i sie dowie, że oprócz korzystania z burdeli, codziennego walenia pod jotpegi w zużytej gumie, przyodziewania rajstop 15 den z połyskiem, pozyczonych od własnej babci, chęci poniżania kobieti, większość facetów spożywa stolec w zaciszu kotłowni osiedlowych?:o

Gość autor niniejszego topiku
Wśród tych kobiet które na pewno piszą prawdę są kobiety które są w związkach mówią swoim facetom że ich kochają a tu piszą takie rzeczy. Może tu pisze moja kobieta może też Twoja!? I to mnie przeraża! A w domu jest (niby) ok :o

Wśród tych kobiet które na pewno piszą prawdę są kobiety które są w związkach mówią swoim facetom że ich kochają a tu piszą takie rzeczy. Może tu pisze moja kobieta może też Twoja!? I to mnie przeraża! A w domu jest (niby) ok :o

nie bierz wszystkiego do serca co tu przeczytasz:) tu sie uprawia 2 ZAWÓD BAJKO PISARSTWO:D

Gość watcher
niestety-Strach w Oczach-masz racje.Ja widze dokladnie to samo,co Ty.Oczywiscie one swoich wad nie widza.Sa swiete.To my jestesmy:hamami,glupolami,brudasami i do tego jeszcze je zdradzamy.Tymczasem obraz polskiej kobiety lat obecnych jest taki jaka mamy mlodziez.To jest doskonaly odnosnik do tego kim sa dzis kobiety.Porownajcie to z tym,za kogo probuja sie przedstawiac...

Gość watcher
niestety-Strach w Oczach-masz racje.Ja widze dokladnie to samo,co Ty.Oczywiscie one swoich wad nie widza.Sa swiete.To my jestesmy:hamami,glupolami,brudasami i do tego jeszcze je zdradzamy.Tymczasem obraz polskiej kobiety lat obecnych jest taki jaka mamy mlodziez.To jest doskonaly odnosnik do tego kim sa dzis kobiety.Porownajcie to z tym,za kogo probuja sie przedstawiac...

uffffff wreszcie się do was dostalam:) ciezko bylo:) facet.tych przykladow mozesz wymieniac w nieskonczonosc:)

wreszcie jestem ktos tu jest?;) facet przykladow mozna mnozyc w nieskonczonosc:)

autorze w życiu nie musi tak być!!!!!!!!to internet- wirtualna rzeczywistość-

I na forum nagle pojawiły się 3 topiki o penisach, po tym gdy załatwiłem tamten umieszczając link naukowy i dając swoją fotkę jako przykład. Ktoś tą kobietę (lub kobiety) musiał w realu dotkliwie zranić (albo nigdy nikt jej nie chciał). Upór niesamowity, ciągle pilnuje (lub pilnują) by one się wyświetlały. To musi być frustratka lub frustratki

watcher - wybacz ale mowiac w ten sposob wkładasz wszystkich do jednego worka. Zarówno sród kobiet jak i mężczyzn można spoykac kogos na poziomie i takiego któremu to tego poziomu niezmiernie daleko. Ja gdybym miala czas poznalabymfaceta przez siec. żeby wiedzieć jakim jest człowiekiem i kim ja jestem, a nie ile zarabiamy i czy jestesmy dobrze sytuowani. Chcaiałabym wiedziec co czyta, czego słucha, czy jest wrażliwy na innych..

facet ....bedziesz odpowiedzialny za niezdanie mojego egz- poprostu nie moge sie skupic;)

facet.rocznik1978 nie ma sie co denerwować po prostu tam nie w choć i nie trać czasu

Gość I znowu to samo
mniami : :-) Spodobała się moja fotka ? ?

tak samo mozna powiedzieć, z ecodziennie się pojawiają topiki o tym, jaki to mały biust jest żałosny i juz dawno powinnam skoczyć. A jakoś się na to nie zanosi;) Dobrze, że są ludzie i taborety, bo przynajmniej wtedy trudniej przeoczyć tych pierwszych, na zasadzie kontrastu;)