Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejjjjjjjjj

smoczki awent ile kosztuja i jaki rozmiar kupic

Polecane posty

Gość ojejjjjjjjjj

dziewczyny zamierzam dokrmiac dziecko Nie wiem czy cos z tego bedzie bo do tej pory byl tylko na piersi i nawet herbatki nie chce pic z butelki tylko lyzeczka Butelke mam ale kupilam dawno wiec smoczek napewno bedzie za maly Zastanawiam sie jaki rozmiar kupic Synek skonczyl 5 miesiecy Mleko tez juz bedzie 2 wiec chyba musi byc juz jakis inny smoczek niz dla maluszka Doradzcie:-) jaka cena samych smoczkow??

Gość ojejjjjjjjjj
upupup:-)

mam smoczki avent nie używane- nowe, moje dziecie nie chciało z nich pić, wolało nuka moge ci przesłać. Mam w różnych rozmiarach i dużo, bo tesciowa kupiła 10 butelek :) nie wywalałam, bo zamierzałam komuś oddać. jak chcesz odezwij sie

Gość zatroskana
Wlasnie sprawdzilam na opakowaniach :) Po trzecim miesiacu polecaja smoczki na butelke rozmiar 3. Ale jak moge cos doradzic to polecam smoczki trojprzeplywowe z aventu - w zaleznosci od obrocenia to jest 2,3 lub 4 wiec jest na dluzej, a Ty bedziesz widziec jak dziecko je i najwyzej obrocisz na mniejszy czy wiekszy przeplyw :) tez w zaleznosci od tego jak geste bedziesz mu odawac :) Pozdrawiam! Aha! cena - za 2 szt ok 12-13 zl

ja musze lecieć jak chcesz te smoczki oczywiście zadarmo :) to napisz na maila. Nawet dzis jeszcze wysle. malazabkaa@o2.pl

Gość zatroskana
nie ma to jak zaradna Tesciowa :)

Gość ojejjjjjjjjj
Dzieki dziewczyny:-) barbarko jestes kochana:-) bardzo chetnie:-) ja mam cala kolekcje smoczkow ale dopiero teraz zamierzam uzywac aventu Myslalam ze jak maly ma smoczek nuka to kupie taki sam do butelki i po sprawie probowalam tez inne Niestety nie jest latwo

Gość zatroskana
a ja musze kupic 1 bo do butelek dosatalm 2 w komlecie i jeden trojprzeplywowy. A tak sobie obiecywalam ze posprawdzam numery smoczkow :D

Gość ZATROSKANA

Gość ZATROSKANA
Jeśli chcesz - mogę Ci odstąpić 22 sztuki smoczków Aventu nr 1. Prześlę Ci je jeśli będziesz potrzebowała.

Gość zatroskana
22 sztuki?? a po coz tyle bylo kupiowac :P pisze na maila :D

Gość zatroskana
:)