Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

piegowate dziewczyny jak np. Lindsay Lohan - co siadzicie?

Polecane posty

Lindsay Lohan została ogłoszona najsexowniejszą kobietą świata wg. chyba czasopisma \"Maxim\" uważam ją za ładną dziewczynę, choć nieco zniszczoną hulaszczym trybem zycia, choś inne panie sklasyfikowane niżej w rankingu np. Eva Longoria lub Joanna Krupa bardziej mi sie podobają ale do rzeczy - czytałam bardzo duzo opinii o niej np.: \"wygląda jakby ją ktoś przez sito osrał\" \"najsexownieksza osoba na świecie nie może być piegowata bo piegi to defekt\" ręce opadają chciałam zapytac jaka jest wasza opinia opinia o piegowatych dziewczynach? czy naprawdę sa waszym zdaniem takie odrazające? dodam, ze sama jestem piegusek, nie tak bardzo jak lindsay, ale mam piegowaty nos, ramiona i troche plecy moim zdanim u lindsay troche nieestetyczny jest jej piegowaty dekolt, wiadomo, ze na piegi to juz ona nic nie poradzi, ale nie musi go tak eksponować przecież!

pomarańczom dziękujemy za konstruktywne wypowiedzi jakże wiele wnoszące do tematu :)

philton, to ja sie wypowiem po starej znajomosci :) uwazam, ze piegi sa urocze w rozsadnej ilosci, tzn. jak jeszcze widac spod nich reszte czlowieka. Lindsay Lohan nie podoba mi sie wcale, wyglada jak dziewczyna z marginesu spolecznego, i tak tez zyje, w zasadzie. Za pare lat bedze kompletnym wrakiem. Ja mam piegi na nosie :)

Gość hania frania
ja mialam piegi ale mi sie zapodzialy a tak bardzo chcialabym zeby wrocily!!!!!!WRACAJCIE PIEGI MOJE!!!!!!

hej hania frania -------> a propos topicu o kremach - może samoopalaczem zrób piegi ;) just joking!

Gość hania frania
SIE NIEDA ty wyprobuj na sobie potem polecaj .............

Gość hania frania
.....philtonme.......... gawrona eres!!!!!!!con manchas rojas

no ja mam w naturze piegi, wiecej mi nie potrzeba a co piszesz dalej ?

Gość Marcinno Sombrano
No piegi sa fajne, dodaja uroku, ale jeszcze ZALEZY KOMU !!!! Ladnej buźce TAK ale nie jakiemus upiorowi z rudymi klakami ! A co do Linsay Lohan- jest sliczna a Longoria mnie sie nie podoba, kwestia gustu. Np. Doda tez jest dla mnie do kitu, nie moja liga :/

upior z rudymi klakami hehehe kolejna obiegowa opinia co do Dody - to jest ładna, ale wyzywający makijaż i strój ją szpecą, takie jest moje zdanie Longoria mi się podoba bo jest taka filigranowa i zawsze uśmiechnięta

Gość hania frania
ja niemam ... dzieki naturze bo bym musiala tuszowac SAMOOPALACZEM

Gość hania frania
LONGORIA---figlarna chyba ze po 6 drinku

filigranowa, hania, filigranowa nie wiem czy figlarna nie figlowałam z nią

rude wlosy sa swietne, najczesciej ich posiadaczki maja niebanalna urode. Jak wlasciwie ja podkresla to potrafia niejedna blondynke (sic!) przycmic.

Gość jojo se se
buuuuuuuuuuuuuuu

Gość hania frania
hi hi hi dobre

wszystko zależy tak naprawde od rysów twarzy jak ładna twarz to i reszta ujdzie :) kolor sprawa drugorzedna

Mysle, ze liczy sie ogolna harmonia :) Longoria jest niezla :) Doda wspina sie konsekwentnie na szczyty tandety i bezguscia strojem i makijazem. Nawet nie wiem, czy jest ladna czy nie, bo ma przewaznie przerazajaco wytrzeszczone oczy, rozdziawiona buzie albo inny niezrozumialy grymas

Gość jojo se se
precz nadete precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Marcinno Sombrano
A co sadzicie np jak laska ma okragla twarz? Moze byc taka ladna ? chodzi mi o ksztalt twarzy okragly. Ja widzialem taka jedna- cialo miala szczuple ale ta twarz taka okragla sprawiala wrazenie pulchnej twarzy ale i tak miala cos w sobie :)

mysle ze okragla twarz jest ok, jesli fryzura to tuszuje jesli chodzi o okragle twarze to podoba mi sie modelka Gemma Ward ma okragla buzie ale slodka jak dziecko

Gość meangirl2627
według mnie jest śliczna:)pomyslcie sobie ile jest sławnych"piegowatych i rudych" lasek w hollywood???niewliele..prawde mówiąc znam tylko Lindsay. I to własnie "ruda i piegowata" Lindsay została wybrana najsexowniejsza kobieta wgMAXIM a nie Eva Longoria ze swoja czekoladową karnacją i idealnymi wymiarami>>>>zreszta co kto lubi..i wkurza mnie jak ludzie mowia ze Lindsay ktos "osrał przez sito"...ciebie ktos mógł zrobic przez dziurkę od klucza i musimy z tym żyć.

Gość wewewewe
ona jest sliczna:)

Gość huruq
Uwielbiam piegi ;P duuuzo piegow ;] Napawde, uwazam, ze najpiekniesze dziewczyny to te piegowate.

Gość patryczek lisko
piegi sa seksi a nie jakies blade wytapetowane mordy:P

Gość maciek znawca
piegi sa oryginlane i nie bywale lubie takie dziewczyny:)O nudza mnie te czarne pofarbowane z bladymi licami fuu albo jakies emo albo jakas barbi porazka poubieraja sobie szpile i sie wywracaja siara na sile chcecie bys pikne a te pieguski sie z was smieja bo maja juz piekno z natury:) jest tu jakas piegusia?chetnie zapoznam:*