Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiej Lubomirski

Potrzebuję rady dokładnie co do JEDNEGO ZDANIA.

Polecane posty

W sobotę wieczór idę wraz z moją dziewczyną na kolację do jej rodziców. Będę ubrany w smoking a moja kobieta w elegancką suknię acz z dekoltem. Teść jest emerytowanym pułkownikiem lotnictwa, prostym jak struna mężczyzną o piersi pokrytej orderami. Matka mej dziewczyny jest spokojną, dostojną kobietą, której czas nie zdołał przyćmić szlachetnych rys. Niestety mają psa pińczera, który spółkuje z moją nogą. Po wejściu do salonu przywitam się, wręczę kwiaty i wtedy przybiegnie pińczer i zacznie zapinać mnie w goleń. Proszę o propozycje, jakie zdanie powinienem wtedy wygłosić, aby wypaść okazale a zarazem dowcipnie i lekko.

Gość myślę że jak najbardziej
stosownie do sytuacji bedzię jak wypuścisz wiązankę typu : ty sk...odp.. sie bo jak ci przyje... to sie zesr...w przelocie gównem oblepiając swoich dobrodzieji tak mniej więcej o co chodzi chyba załapiesz?

Gość tlumacz przysiegły
powiedz mu "zachowuj się, dzis jestesmy na elegancko"

Propozycja z 15:32 jest niegodna

zanim pinczerek zorientuje sie o co chodzi... szybciutko witajac sie z tesciem.. w uscisku... wsisnij mu konano miedzy nogi i jednym sprawnym i zdecydowanym ruchem obroc i podstaw pinczerkowi oficerski piszczel.... myslisz ze odmowi takiej jazdy? no i nie musisz mowic nic :]

przyprowadź z wizytą jakąś pinczerkę ;) najlepiej w rui niech będzie :P :D się nią zajmie na pewno :classic_cool:

Gość LoSz
wersja poprawna: Odejdź od mej kończyny, psie niegodny! Wersja zabawna: Odejdź od mego członka, psie niegodny!

dobre, nie powiem :P uważam, że powinieneś przygotować się solidnie, aby nie doszło do tej, jakże niezręcznej sytuacji. a mianowicie - oprócz kwiatów weź ze sobą kawał dobrej kiełbasy tudzież szynki. mamie wręcz kwiaty, przyszłemu teściowi uściśnij dłoń, a psa uracz mięsiwem :P

Gość LoSz
"w elegancką suknię acz z dekoltem." ACZ? po co tu jest słowo ACZ? chciałes zrobic wrazenie?

Gość albo i niee
dobre, nie powiem uważam, że powinieneś przygotować się solidnie, aby nie doszło do tej, jakże niezręcznej sytuacji. a mianowicie - oprócz kwiatów weź ze sobą kawał dobrej kiełbasy tudzież szynki. mamie wręcz kwiaty, przyszłemu teściowi uściśnij dłoń, a psa uracz kopniakiem z półobrotu.

Napisałem ACZ, albowiem uważam, że w pełni elegancka suknia powinna być bezdekolciasta.

Gość a moze bezdekoldzia
albo bezdekolcista? Przesadziłes w tym łowotwórstwie

Gość a moze bezdekoldzia
słowotwórstwie :)

Gość biurowa pani
raczej bez dekoldu

Gość tu wiele wpisow to sciemy

elegancka acz z dekoldem bez dekoldu bylaby konserwatywna i sztywna jak ta oficerska rodzina, panna z dekoldem ma w dupie te konwenanse