Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakgonazywac

Jak nazywacie swoich mezczyzn

Polecane posty

Gość jakgonazywac

Kochani! Do mojego mezczyzny mowie kochany, kochanie, skarbie, skarbenku. To dosc oklepane. znacie cos bardziej oryginalnego ?

Gość powiem tak..........
ty debilu - tak mowię, bo debilem jest i nie da sie ukryc

Gość mow poprostu
Zwierzatko__ ja tak mowie, jak jest dobrze mysle __ Kotku, jak jest zle__ mysle ty swinio!!

my mówimy do siebie honey tak nam sie utrwalilo nie wiadomo skąd i nigdy inaczej sie do siebie nie zwracamy

Gość ehh naiwne
łobuzie, draniu, żuczku, robaczku, misiaczku, miłości moja;] itd itd itd

oczywiście przy obcych zwracam sie do niego po imieniu bo śmieszy mnie jak w miejscu publicznym słyszę : MISIUUUUUUU CHODŹ COŚ CI POKAŻĘĘĘĘĘĘĘĘ !!!!!!!!! i tym podobne :O :O

Gość KERE
SŁONKO

Gość a-u szala-lala
slonce, misiu, oraz: hottie, sexy boy, babycakes, sugar puff, pumpkin, honey, sweetheart, darling ( nie jest Polakiem) :)))

Bubu albo Buba, czasem Glonojadku :D :D on mnie: Fufu , uSia, uSiontko (specjalnie nie przez Ą ) Kociontko , Kocio, Fufusiontko, Tusia, Tuśka, Tunia

ja do niego misiowy on do mnie pluszowa- srednio mi sie podoba, ale sie przyzwyczailam :)

u nas bardzo głupio :) obydwoje mówimy do siebie per \"kita\", tak się juz do tego przyzwyczaiłam ze jak mój mąz w miejscach publicznych mówi do mnie po imieniu to jakos się dziwnie czuję. a \"kita\" wziełosie od oklepanego \" kotku\" kiedyś mąż się przejęzyczył i powiedział \"kotu\", z tego powstało kitku, pozniej kitu a teraz od kilku lat niezmiennie jest \" kita\" :) a najsmieszniejsze jest to, ze moja mała podopieczna (2 latka) tez mówi do mojego męza kita :)

ja mowie ptysiu(chociaz nie jest słodkim grubaskiem) a jak mnie wkurzy to bazyliszku (od tego smoka na wawelu ha ha) :)

Gość ja do mojego
mowie misiek, misiaku a on do mnie miśka, i moja kochana Kasia , oprócz tego kilka innych , ale w jego języku ;)

Gość śmierdzuelu frajerze
gołodupcu, przegrańcu, śmieciu, debilu. Czemu ja za niego wyszłam :( Mam 3 dzieci, nie mam pracy ani doświadczenia bo zajmowałam się tylko wychowaniem :( Więc nie mogę się rozwieść bo zostanę z niczym, zresztą on mi nie da rozwodu najwyżej separację :( Skurwiel łazi z koleżaneczkami, już widzę co tam robią, a mnie zmusza do siedzenia w domu :(