Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open_woman

Odezwie sie czy sie nie odezwie?

Polecane posty

Gość open_woman
Malwinaaa nie rozmyslam, naprawde. Tylko tak z ciekawosci zalozylam topic z takim pytaniem. Faceci nie sa tego warci, pozatym mam mnostwo innych i ciekawszych zajec niz siedziec i rozmyslac, zadzwoni czy nie:):):):):):D:D:D a zycie jest piekne, czy to z facetem czy to bez:)

Gość open_woman
nikogo, tylko pisze jak jest:):);)

W sumie flofer ma racje.Moze Ty pierwsza sie odezwij.Jak sie rozstaliscie, byla mowa o nastepnym ewentualnym spotkaniu, czy na zasadzie zdzwonimy sie ?

Gość open_woman
przy pozegnaniu nie bylo mowy o spotkaniu, a jedynie o zdzwonieniu sie. Ale ja nie zadzwonie - zbyt dumna jestem aby to zrobic. Pozatym nie chce aby odebral mnie jako natretna bae

Gość open_woman
babe

Gość open_woman
:):):):):):):):) Dzieki za wszelkie wypowiedzi :) Miłego wieczoru :)

Gość te zdzwonimy sie
nie brzmi dobrze, zazwyczaj na tym sie konczy..., jednak moze kiedys sie uda, ostatnio byłam na spotkaniu z chłopakiem poznanym na chacie i po jakiej godzinkce po spotkaniu napisał miłego smska, a na drugi dzien zadzwonił, po dwóch dniach też .. mam nadzieje ze jutro tez sie odezwie :)

Gość open_woman
Malwinaaa napisze ..co i jak...:):):) te zdzwonimy sie , juz raz mowil ze sie zdzwonimy, zanim sie spotkalismy no i zadzwonił:)

Gość a ja myślę...
Wiesz, to nie jest powiedziane, ze jesli Meżczyzna po spotkaniu nie odezwie się odrazu albo 3 dni po, to musi to oznaczać ze mu sie nie spodobałas, ze Cie nie polubił itd. Każdy facet to inna bajka. jeśli piszesz, ze dobrze się bawił w twoim towarzystwie to myslę, że predzej czy poźniej odezwie sie do Ciebie.

Gość prawdosss
jeśli piszesz, ze dobrze się bawił w twoim towarzystwie to myslę, że predzej czy poźniej odezwie sie do Ciebie. -- tez tak mysle:) było fajnie i znow to fajnie zapragnie a zatem zadzowni

Gość i co z nim.......
odezwal sie ????

Gość open_woman
heheheh, nie zadzwonił :D Cóż- jego strata, nie?? HAHAHA:D

Gość open_woman
ojj..byłam zbyt pewna siebie, i mam za swoje... Wydawalo mi sie, że dobrze się bawił w moim towarzystwie. Uśmiechał sie, duzo mówił, słuchał - mielismy wspolne tematy:) I teraz nie wiem czy On czeka na to, aż ja sie odezwę ( chociaż ja tego nie zrobie) a może nie ma zamiaru wogole dzwonić... ..hmmmmm,

Sluchaj, no jakiegos eska moglabys poslac , takiego niezobowiazujacego .Inaczej wciaz bedziesz sie zastanawiac.Uwierz , taki sms, nie ma nic wspolnego z duma czy honorem itd:)

Gość open_woman
duma, nie duma...ale powiedz sama, gdyby chciał odezwałby się już, prawda?

dziewczyno a moze on czeka na Twoj ruch, moze jemu wydalo sie ze nie bylas nim zafascynowana i Ci sie nie podobalo, mozesz sprobowac i napisac, np co u Ciebie slychac jak minal weekend, milego tygodnia, lub cos w tym stylu \"co jesli szczescie minie Cie spetane rece widzac Twe...\"

Gość to ostatni czas
a do mnie sie nie odezwal:D jakos prrzezylam:P

Gość open_woman
flofer myslałam o tym, ale kiedy on mnie odprowadzał, ja żartowałam troche, i usłyszał ode mnie ze jest miło, wiec chyba to wskazywało na to, ze mi sie podobało:)

Gość open_woman
ehh...uparta koza ze mnie:D

zrobisz jak uwazasz, ja kiedys spotkalam sie z jednym kolesiem co prawda po spotkaniu pisal smsy i dzwonil, ale nie zaproponowal kolejnego, wiec pewnego pieknego dnia wyslalam mu smsa \" taki fajny dzis dzien, masz moze ochote na spacer\" nie spodziewalam sie nawet tak szybkiej reakcji, koles potrafil urwac sie z jakiejs imprezy rodzinnej i pojsc na spacer, i powiedzial mi pozniej, \"ze sam bal sie zaproponowac kolejne spotkanie\" wiec wbrew pozorom Oni (faceci) tez czasami sie wstydza ale zrobisz jak uwazasz, ja do nieczego nie namawiam

Gość open_woman
flofer, przekonałas mnie, napisze do Niego :):) DZIEKI

Gość elana
Odezwij sie pierwsza. Co masz do stracenia? Potraktuj to z przymruzeniem oka, jako zabawe, z dystansem ;) Jak nie odpisze to przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz bo na razie karmisz sie nadzieja... A moze wlasnie boisz sie odezwac bo a nuz na 100% bedzie wiadomo ze Cie odtracil? :> Wyciagnij jaja z torebki i pisz mu! Natychmiast :)

Gość open_woman
elana - trafiłas w same sedno , boje się że nie odpisze :) Ale napiszę:D

hehe ale zeby pozniej nie bylo na mnie ;) daj znac co i jak jak nie odpisze to przynajmniej bedziesz wiedziala co i jak i nie bedziesz sobie juz zaprzatala nim glowe :)

Gość open_woman
Hej:) Napisałam, niezobowiazujacego smsa. Odpisał:)

Gość lucille
co napisal?

Gość open_woman
że marzy wypieścić mnie całą:)