Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duze piersi nareszcie

a ja wlasnie robie mojej narzeczonej silikony!

Polecane posty

Gość taaaaaaaaa.... to gratuluję
źróła informacji:O Weź nie smęć, palancie, tylko jak masz robić, to rób, powodzenia. Zobaczysz, ze to potrwa znacznie dłużej, niż sądzisz, zamachasz się skórką na śmierć:O🖐️ Post scriptum: wyrazy współczucia dla narzeczonej i szczere kondolencje.

Jest jescze super specjalista w Koziej Wólce - doktor Frankenstein. Ten to nawet z nieboszczyka zrobi sexbombę :) Jak on się weźmie do roboty, to nie ma ch.uja we wsi :)

Gość MUMRY
hahah no posikam sie thunder....nie sil sie tak bo zalosny jestes

Gość malinowe_lato
hej fajowo ze jej fundujesz, pewnie sie cieszy dziewczyna! ja tez bede robic u dr zukowskiej :)

Gość malinowe_lato
o thundercat...zauwazylam ze ciagle wchodzi na tematy o silikonach...ah ta jego zlosliwosc....olac typka

Gość taaaaaaaaa.... to gratuluję
Dobra, ludzie, róbta sobie sylikon, gdzie chcecie, ale nie na erotyczny z takimi pojebanymi tematami, tylko na chirurgię plastyczną. nie ma nic erotycznego w sylikonowym worze, równie dobrze możecie pisać o talerzach albo o metalu w kolanie albo o wałach z kołdry:O

Gość MUMRY
dokladnie tak-niby temat go nie interesuje ale wchodzi tylko po to zeby cos chamskiego wtracic....albo "zabawnego" wedlug niego....nastepny ktory wyladowuje frustracje na kaffe i dzien bez zlosliwosci jest dla niego dniem straconym

Gość MUMRY
ale temat trzeba zapalic papierosa jakos funkcjonuje na erotycznym :D

Gość duze piersi nareszcie
ja sie nim nie przejmuje bo to chyba dziecko jeszcze a co do czekania-to ma byc moja zona, moge czekac 5 lat i dluzej....

Ja wcalę nie chcę być zabawny. Chcę was tylko powkurzać. To mój życiowy cel. Tępić chwasty :) . Słabo mi się robi, jak czytam teksty w stylu \'muszę zrobić dziewczynie silikony, żeby móc pojechać sobie na hiszpana\'. Buhahahahahahaha Żenada :) Niech się cały świat dowie, że traktuję kobietę jak worek na spermę :) :) :) Trzeba mieć tylko nadzieję, że ona kiedyś zmądrzeje :(

Gość MUMRY
no mowilam-chamstwo i zlosliwosc...jeszcze mowi ze to jego cel ludzie co za typek....mam nadzieje ze nigdy nie spotkam takiego w realu...brrr

Thundercut.. ty nie wiesz jak mi się wczoraj dostało.. :) ;) luz ... :classic_cool:

Gość popieram Thundercata
ma absolutną rację - "moja laska jest PRAWIE IDELANA, TYLKO CYCKÓW NIE MA, TO JEJ ZROBIĘ A CO" żenada:O zabaweczki.. fajnie będzie jak za parę lat narzeczona zażyczy sobie 18letniego kochanka - też na pewno koleś zafunduje - a może się czegoż z młodym nauczy... :O

-> lagi Daj linka, chętnie poczytam. Grupa naszych fanów rośnie :) Oby tak dalej :)

Gość zboczona starucha
do autora ---> nie piszesz nic o tym czy to Twoje dziewczyna tego chciała czy to Twój kaprys

no wlasnie skasowali.. ale zostalam szmatą... i dziwna jestem bo nikt nie wie nic o mnie.. jakby to na kafe wszyscy o sobie wszystko mieli wiedzieć :)

Gość ej chłopcze ale jak ty masz
zamiar wałowi zamontować ten sylikon?:O Pod poszwę?:p

Gość a ja popieram autora
stac go to niech robi, zazdrosnicy

a ja nie muszę zazdrościć ... :) mam własne :D poza tym.. jeśli ktoś umieszcza temat na kafe to chyba logiczne, że każdy sie wypowie niekoniecznie po myśli autora.. :)

Gość zboczona starucha
ale kto mu zazdrości? Jak go stać to niech SOBIE zrobi ;)

-> zboczona starucha Hahahaha dobre :) Popieram! Niech sobie zrobi silikony jak go stać :) Najlepiej na dłoniach, będzie mógł spokojnie \'jechać na hiszpana\', kiedy tylko przyjdzie mu ochota :)

Gość ale wy jesteście żałośni
Każedgo oprócz skrajnej biedy stać na sylikony, bo to jest koszt rzędu 8-15tys zł. W sumie i za 6-7 tys. zł sie jeszcze zrobi np. w Poznaniu. TYlko po co?:O Nie każdy jest takim debilem. Poza tym podobno miłość wiąże się z akceptacją drugiej osoby. Ale wiadomo- autor topiku taki idealny, to wymaga idealności. Szkoda, ze cudzym kosztem🖐️

Gość silikoniary jada po
Thundercat ,ale on ma racje a tekst z hiszpanem autorze zalosny, jeszcze te silikoniary go bronia, a sa takie tempe ze ich jedyny cel w zyciu to zeby faceci slinili sie na widok ich sztucznych cyckow, miejscie troche godnosci, bo i tak nigdy nie dorownacie naturalnym piersiom , ktorych sie pozbawilyscie

Gość 7ur4
Tylko naturalne cycuszki. Silikony to ochyda. a fuj z tym paskudztwem