Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonnnnnnnce

jak sie najlepiej opalać?? rady

Polecane posty

Gość slonnnnnnnce

nie wiem czym sie posmarować, żeby mnie słońce szybko i ładnie chyciło??

Gość anteczka
na rope :D

Gość slonnnnnnnce
hehehe ja powaznie pytam

Gość hgggg
olej, albo oliwa i połóż sięna czymś ciemnym to przyciąga promienie dobrze też się opala w wodzie więc jakiś odkryty basen

Gość slonnnnnnnce
np oliwka dla dzieci?

Gość najlepiej w ogole
sie nie opalac ew samoopalaczem

Gość slonnnnnnnce
no samoopalaczem i solarium -ochyda, sztuczne!!! slonko naturalne nejlepsze ;)

Moja kolezanka sie opala na oleju, tzn smaruje sie olejem i sie ladnie opala ale za to pachnie frytkami:O

Gość hahahah
najlepsze na raka naturalne slonko i solarium i na zmarszczki tez pomaga: w wieku 25 lat bedziesz wygladac jaks staruszka

a przestancie juz pieprzyc z tymi zmarszczkami!!huj was to obchodzi kto chodzi na solarium i czy sie opala tak czy siak!!!dziewczyna pyta o cos konkretnie a wy od razu-opalaj sie-...ble bler, rak skóry , zmarszczki....etc. Akurat was to obchodzi głupie baby czy ktos bedzie miec zmarchy czy czerniaka!-przeciez was to cieszy jak ktos gorzej wyglada!! wiec dziwie sie skąd ciągle te pretensje do opalonych dziewczyn!!!!zal wam?-to tez sobie polezcie na sloncu....kuzwa co za naród pojebany!-a w szczegolnosci głupie idiotki, co to niby martwia sie o inne-akurat!....zajmijcie sie w koncu własna dupa , wlasnymi kilogramami, wygladem....niektórzy nie musza lezec godzinami i sa opaleni-...chrzancie dalej i obrabiajcie innym tyłki,-zazdrosnice jedne!!!!

a poza tym-jak tos ma to w genach to i tak bedzie miec wczesniej zmarchy-i słonce -szczegolnie przy naszej szerokosci geogr. niewiele zmieni!!!!!

ja sie zgadzam z koleżanką powyżej.. Co to kogo obchodzi.. Każdy robi to co chce. A że wy sie nie mozecie opalac? wasz problem. Opalone ciało ZAWSZE wygląda atrakcyjniej. Opalone a nie spalone - podkreślam. A po za tym medycyna ( i ta estetyczna tez) kosmetologia idzie tak do przodu, że pewnie za 3-4 lata ktoś wymysli rewelacyjny sposob na zmarszczki itd;) heh wiec nie wyolbrzymiajcie. Polowa babek na kafeterii to zazdrośnice.. i SAME NATURALNE babki buehehe mowiace NIE makijazowi, NIE operacjom plastycznym, NIE solarium itd .. Ehh żal.

Gość yhy
do slonnnnnnnce---to co ze solarium jest sztuczne ale przynajmniej opalenizna równa.....a nie jak po słoncu,tam jasniejsze tam ciemniejsze....pewnie cie nie stac na solarium i temu tak głupio gadasz

a poza tym na solarium, na łozku brazujacym po 18minutach jestes slicznie opalona ( fakt takie łozka sa drozsze, u mnie 1,20 za minute) jednak efekt super. Głupota moim zdaniem jest lezenie plackiem na słoncu przez dobrych pare godzin. Zdecydowanie wole zapłacic te 22 zł, za jedno opalanie niż leżec pare godzin na słoncu.. Bez sens..

Gość yhy
i chociaż się godzinami leży na słońcu (co dla mnie to bezsens) to i tak się nie opali tak ładnie jak w solarium....też wole wydać kase na solarium a nie lezec godzinami na słoncu...przynajmniej jestem wszedzie rowno opalona

Gość kasiiiiaaaaaaaa
co to jest to łózko brązujące?? ja poszlam 3 razy na solarke po 8 min i nie widze za bardzo opalenizny ... buuu a opalam się dość latwo. wczoraj polezalam moze z 40 min na sloncu i juz mam jakis efekt

Gość do iasias
ale z ciebie ordynarne babsko :O ps masz racje, sa ludzie, ktorym nie mozna przemowic do rozsadku i zadne argumenty do nich trafiaja...

Gość graabarz111111111111111111
iasias- spadówa wuglarna prostaczko poryta zmarszczkami na ochydnej d***

hehe-ordynarne babsko-niech Ci będzie ze jestem, bo powiedziałam trzy brzydkie wyrazy-no cóz...nic o mnie nie wiesz ale juz osądzasz-takie sa własnie kobitki !!!!-bez komentarza.... ....ale same powiedzcie-jak mozna sie nie wkurzyc, jak ciagle mowicie to samo...a ta niby troska kobiet!!!-hipokryzja!.....ja np. ciągle słysze głupie pytania-czy cos jem, ile sie odchudzam itp.-bo jestem chuda ( mięsnona raczej -ale inni widz co chca)....i na nic moje mowienie, ze jesli jestes sportowcem-to nie ma szans by byc grubym!- no ale za plecami i tak słysze..... ...a najlepsze jest to, ze skoro chuda i w miare ładna, to na pewno glupia-....i na prwade nie mam juz siły i ochoty wlaczyc z wrednymi babami,-niech sobie mysla co chca! ps.ludziska zajmijcie sie własnymi sprawami i problemami bo mysle ze macie ich sporo jak kazdy-....a swiat na pewno bedzie lepszy

do grabarz!!!!- ojojojo -za duzo rozumku to nie masz.....miłego zycia:)

Gość do iasias
wiem o tobie tyle, ze ponosza cie nerwy i nie potrafisz w sposob kulturalny i na poziomie prowadzic dyskusji. wiedza ta nie jest wynikiem analizy twojej osobowosci, ale z lektury tego co napisalas. wulgaryzmow uzywlas wiecej niz trzy, a caly tekst zostal napisany w tonie, o ktory mozna podejrzewac jakis margines spoleczny. natomiast twoje teorie o zazdrosci zakrawaja juz o psychanalize, a poniewaz nie maja i nie moga miec potwierdzenia w faktach - daruj je sobie. przyjmiej tez do wiadomosci, ze forum jest miejscem wymiany pogladow (w sposob cywilizowany ;) ) i jesli ktos widzi w opalaniu cos zlego ma prawo do wyrazenia swojej opinii i to, ze jest ona dla ciebie niewygodna nie ma tu nic do rzeczy. zycze wiecej wiary w ludzi, bo pisuja tu i zyczliwi, ktorzy chcieliby uchronic innych przed oparzeniami slonecznymi np. a nawet jesli to nie zyczliwosc a egoizm, wynikajacy z faktu, iz te ofiary poparzen moga stac sie pacjentami publicznej sluzby zdrowia i zajac komus miejsce w kolejce do lekarza, to nie jest to powod, by kogokolwiek wyzywac glupich bab itp.

buahahahah- margines społeczny!!!-niech ci bedzie....ja nie mowie juz\\ tylko o tej rozmowie...tylko o masie innych -wałakowanych w nieskonczonosc!-bo wy-kobitki-niby takie sympatyczne, miłe, wyrazajace sie z troską-akurat w to uwierze....poczytaj sobie dziewczynko inne ozmowy na forach int. to zroumiesz o co mi chodzi...nie mowie tylko o opalaniu! - tylko o mentalnosci polaczków-kobiet -: ładna-głupia; blondynka-pusta; dbająca o siebie-na pewno nie pracuje i ma czas; rózowe ubranka-szkoda gadac.....o tym mowie! - -mądre osoby na pewno sie zgodza ze mna- tacy jestescie ludziska........

a tak poza tym-jak ty na podstawie paru zdan osądzasz człowieka-to gratuluje!!!:)

Gość kulururururuuuu
zgadzam sie z ias ias......taki własnie jestecie kobiety...nic dodac nic ująć....

Gość do tej laski co
...twierdzi ze forum jest do wyrazania opinii w sposób cywlizowany-heheheh-skąd ty sie urwałas?pokaz chociaz jedno takie forum. Aha- no i kto w tym swiecie jest zyczliwy?-chyba ksiądz, bo nie kobiety wobec innych kobiet.Zawsze zastanawiało mnie, skad tyle jadu w babach. A laska ma akurat racje- takie jestescie baby! Faceci górą-tak było jest i bedzie.A wy zryjcie sie dalej i pod płaszczykiem zycczliwosci wyrazajcie swoje chore opinie:)

Gość jednak słońce
opalać się stopniowo z użyciem ochronnych olejków, dopełniając systematycznie wypocone elektrolity poprzez spożywanie wody mineralnej niegazowanej i raczej na słońcu ze względu na wit. D, gdyż zdrowie jest ważniejsze od powabnej opalonej skóry, którą to uzyskuje się w solarium. Ponieważ nie wiem czy solarium daje efekt leczniczy, tak jak opalanie na słońcu, proszę o komentarze.

Gość yyyy
dla mnie najlepsze łozko w solarium to black power turbo. super opalenizna i szybki efekt:) A na słonce to wiadomo powinno sie uzywać kremów czy olejków z flirtem. ALe własnie na słońcu najlepij łapie chyba tłuste czyli rózne olejki-ja używam chociaż z faktorem 2 A mozna tez sie posmarować tym tłustym kremem nivea. A na solarium dobrze iść przed opalaniem,wtedy masz już podkład i wtedy na pewno sie ładnie opalisz na brąz a nie na buraka

moim zdaniem iasias ma zupełna racje poprostu te głupie babska zazrdoszcza innym dziewczyna figury wygladu itp. nie chodzi im oto zeby inne dziewczyny uchronic z tego co czytalam to widac ze pisza z zazdrosci ja chodze na solarium i w lato i zime co z tego ze w lato jestescie opalone jesli w zime blade jak sciany faceci wola zadbane opalone i atrakcyjne dziwczyny a nie jakies beznadziejne panny ktore sa przeciwne wszystkiemu pozatym nudno jest lezec na sloncu pare godzin skoro mozna pojsc na 15 minut na solarium i miec taki sam efekt albo i lepszy ta osoba co pisala do iasias nie ma racji zupelnie w tych czasa nie ma zyczliwych kobiet kazda zawsze bedzie zazdroscic taka jest nasza natura choc zdarzaja sie wyjatki ale w przyjazni pomiedzy dwoma kobietami na tym koncze swa wypowiedz tak trzymac iasias:):):)