Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saria

zachowanie faceta po pijaku

Polecane posty

Gość saria

Mam takiego jednego kumpla, który jest tylko i wyłącznie kumplem zresztą sam mi mówi że nie patrzy na mnie jak na kobietę, rozmawiamy sobie normalnie i jest ok. Niedawno jednak razem sobie popiliśmy ostro i nagle z gadacza zamilkł, cały czas się we mnie wpatrywał, zaczął mnie delikatnie dotykać po skórze ramienia, ręki. Ja uciekłam stamtąd. Nie wiem jak mam to interpretować. Czy to zamroczenie pijackie czy też coś może do mnie czuć? Znamy się już sporo czasu i nigdy mniędzy nami nic nie było

Gość farcry
po 1 facet zawsze patrzy na bokietę jak na kobietę, nawet jełsi mówi inaczej, stan alkoholowy pewnie go ośmielił i tyle chyba nie ma co temu przypisywac jakiś niestworzonych rzeczy,jak będzie chciał to coś ci powie, a jak nie to cóż nie ma nad czym myśleć

Gość saria
on mowi ze absolutnie nie patrzy na mnie jak na kobietę, zresztą na trzeźwo to widać. wcale nie chcę, żeby mi coś wyznawał, mam już kogoś, a szkoda mi stracić dobrego kumpla. kiedyś jedna kafeteriuszka gdzieś napisała, że to co facet czuje łatwo można zweryfikować patrząc jak się odnosi po pijaku do kobiety, ja nie wiem, miałam tego próbkę wczoraj. czułam się nieswojo z tym

Gość kobieta pieknieje z kazdym
piwem

No właśnie, on mówi... Jesteście panie bardzo naiwne wierząc, że mężczyźni są w takich momentach szczerzy. Ewidentnie \"czuje do Ciebie miętę\" a alkohol tylko zwolnił hamulce, którymi sam siebie trzyma w ryzach kiedy jest trzeźwy. Wygląda na to, że powinnaś się zacząć godzić z faktem, że pewne rzeczy już nie będą takie same.

Gość farcry
widzisz tylko tyle ile chce żebyś zobaczyła, a to jest przecież uniwersalne i noe odnosi się tylko do przyjaźni czy związków. A on ma kogoś czy ciągle sam??? Potraktuj to jako incydent po pijaku a w ogóle wie co zrobił, przeprosił,pamięta w ogóle całą sytuację??

Samokontrola u faceta powinna wyglądać tak : Wchodzi facet do lokalu gastronomicznego lub innej restauracji i zamawia sobie drinka, setkę wódki po czym wypija napój , zamawia kolejnego drinka lub setkę wódki na \'drugą nóżkę\' i wypija, po chwili ponownie ma ochotę aby jeszcze \'setkę\' wypić i zamawia :) rozgląda się po lokalu i jeżeli widzi w lokalu najbrzydszą kobietę z wielkim tyłkiem i ta kobieta zaczyna się jemu podobać to ten facet po wypiciu trzeciej \'setki\' powinien jak najszybciej opuścić lokal :)

Gość chciał sie puknac to wszystko

Gość czaaarna maszaaaaa
jeb

Gość no chciał zamoczyć ogóra

Gość saria
oczywiście zaraz potem wróciłam i dałam mu dupy 😭