Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Kto planuje skończyć studia w 2012 roku???

Polecane posty

Gość Ci co będą studiować
plany budowy stadionów :-)

Gość Studjujesz prawo czy medycynę

chociaz wiesz po co sie tej anatomi i histologii uczysz a ja srednio wiem:O teraz uwaga...dzis skonczylam pisac kolokwium z matmy o 19.30:O 3 godziny meczarni...tak tak dzis jest sobota:O

Gość ja w 2011
:)

ja od 29 czerwca:O ale w sumie chcialabym miec czas na nauke do 14 lipca....teraz nie dam rady sie nauczyc wszystkiego na egzaminy i kurwa mac jebane poprawki z matmy:O sorka:O

mogę wyskoczyć z fajnym tekstem? :D w 2012 koniec świata :P

nie kroję idę bo jestem wkurwiona na maxa poza tym trup wcale nie przypomina człowieka a taki bezdomny smierdzi że aż rzygać się chce... a przygotowywać się mogę w ramach studiów a nie w wakacje

a jakby tego bylo mala...jutro wstaje skoro swit i zapierdzielam na wycieczke wydzialowa na jakas laczke , ogladac chwasty i zastawiac sie ile maja precikow i slupkow:O tak sa do dup:O ale dobrze jest sobie tak ponarzekac:P

nie chciałam o tym nawet słyszeć :P a teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam męczą mnie te całe studia nie dla mnie takie wkuwanie porobiłabym coś kreatywnego a nie cały dzień napierdzielała z książki

ech...nic nie mow o przyszlym tygodniu...mi sie zaczyna nauka do egzaminow...:O posram sie jednym slowem...tak sobie obliczylam ze zeby sie nauczyc wszytskiego musze sie uczyc 16 godzin dziennie:O zejebioza...a teraz ide spac bo sie spoznie na pastwisko jutro:P trzymaj sie, wpadnij czasem na ten top, ja bedziesz chciala ponazrekac:P 🖐️😴

przynajmniej bedziecie miec wakacje;-( ja od 3 lat wakacji nie mam, bo ucze sie w systemie 3-semestralnym w roku.. wiec prosze nie narzekac, bo ja tutaj sie dopiero rozkleje;-(