Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

niech ktos ze mna pogada.. bo sie zarycze tu sama

Polecane posty

Gość agivp
ja jestem

Gość agivp
nie pisalam do niego a ni nie dzwonilam i podzialao zaczal pierwszy pisac. co porabiam.... chyba mysli o mnie

no widzisz :) cieszę się :) mam nadzieje że się szybko wyprostuje i wyjasnicie sobie co sie wydarzylo powodzenia 🖐️

Gość agivp
draak, jak tam?

Gość su6
ciekawa jestem ,co mu siadlo na nos ze strzelil taaakiego focha , wyjasni sie niebawem , o co mu chodzi , tak mysle

Gość agivp
jak sie wyjasni to wam opowiem dziewczyny! narazie powiem tak, ze dzis sie nie odzywalam wiec sam zaczal dzwonic i pyta co porabiam juz 3 razy dzwonil

Gość su6
no to maly sukcesik , i trzymaj tak dalej , pokazuj ze niby ci kompletnie nie zalezy - to podziala

Gość su6
draak , gdzie sie zaszyles ? - sprzatasz teraz komus innemu mieszkanko ? ;)

Gość to japacynka
Aga i jak tam juz jest ok?dzwonil to dobrze, cieszy mnei to

Gość agivp
hej wszystkim. po tym jak poszedla do pracy na 24 godz. ja sie nc nie odzywalam............ zaczal dzwonic i pisac. a na drugi dzien zaprosil mnie do kina ;-) jest super- ale dlaczego tak sie zachowywal? niewiem

Twój facet Schował się do jaskini ;) Posiedział przy ognisku i wyszedł by Cię znowu kochać :P Nie miej do niego pretensji, powiedz po prostu delikatnie i czule w odpowiedniej chwili (gdy Cię przytuli na przykład), że brakowało Ci tego i smutno Ci było. Niech wie o tym. Mieszkań nie sprzątam, pisałem trochę na swoim topiku, ale generalnie rzadko tu zaglądam, bo próbuję uciekać myślami od własnych problemów. Generalnie to źle się dzieje. Przynajmniej wkrótce będę już pewien w 100% na czym stoję - to łatwiejsze niż huśtawki. za Terrym Pratchettem: "Gdy człowiek spada w przepaść, jego życie obiera jasno określony kierunek" :D pozdrawiam

Gość su6
no to wyglada na to Agvip ze kreci sie wszystko do przodu iw dobrym kierunku , ciesze sie , ze wlasnie tak sie dzieje - a wiec glowa do gory 1 milego dzionka

Gość agivp
czesc wszystkim - to prawda , wychodzimy na prosta z moim ukochanym. kiedy polozylismy sie wieczorem do lozka - to zrobilam tak jak mi doradzil draak- wyszeptalam mu do uszka ze baaardzo go kocham i barkowalo mi go przez te ostatnie dni.. jesgo bliskosci, czulosci. a on mial lzy w oczach

Gość su6
ciesze sie ,(ciekawe dlaczego te lzy ? ) moze poczul w tym momencie co stracilby przez swoja glupote ? - powodzenia Agavip !! chcialabym i zycze wszystkim takiego szczescia !