Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaaa

ale Wy macie wszyscy nasrane od paru dni

Polecane posty

Gość zdziwionaaaaa

... jestem w szoku... wy się niedługo żywcem zeżrecie... odwaliło Wam na te upały czy jak??

Gość zdziwionaaaaa
no naprawdę... kiedyś jak czytałam to forum każdy normalnie ze soba rozmawiał a teraz każdy na siebie najeżdza za byle gówno... wystarczy się nie zgodzić z czyjś opinią KOGOŚ ZE STAŻEM i od razu ma przechlapane... istne szaleństwo... ktoś powinien tymi ludźmi potrząsnąć...:-o Perła... Ty mi się wyadjesz na babkę zrównoważoną.. przemów do ludu :P

Gość zdziwionaaaaa
*wyglądasz :)

Gość wwwwwwwwwwwww
ja w ogole teraz rzadko zagladam na kafe. Kiedys bylo to przytulne miejsce, mozna bylo spedzic milo czas a w razie problemow uzyskac sensowna rade. Ale coz, wszystko sie zmienia

Przez ostatni czas wiało tu taką nudą teraz przynajmniej coś się dzieje. A nie same pozdrawiam, całuski..... nie to że mam coś przeciwko temu ale już się od tego mdło robiło.

Gość zdziwionaaaaa
albo gównarzeria zakłada tematy ale wiadomo nikt nie zwraca uwagi... inni myślący, żę jak mają mega wiele postów mogą zarządzać kafee jakby była ich... jeszcze troche a zrobi się tu totalny syf... o ile już nie jest...

Gość zdziwionaaaaa
tak nowy w miescie .. myślę, że świetną zabawą jest obrażanie i poniżanie ludzi... :-o

\"zdziwionaaaaa\" chcesz sobie pogadać to poszukaj i odśwież jakiś starszy temat. Taki który Ci odpowiada albo załóż własny.

Gość zdziwionaaaaa
no myślę, że założę coś na topie... w stylu... "XXX jest beznadziejny, konkurs na imbecyla kafee..." po prostu robi się nie dobrze...

Gość zdziwionaaaaa
Tropiciel... Wy - Oni wiedzą kto...

Jutro przecież nikt nie będzie o tym pamiętał. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to że sporo osób przewinęło się przez ten topik w tak krótkim czasie. Mnie z kolei denerwują \"zamknięte\" topiki, grupka znajomych prowadzi dysputy już od czasami nawet kilku lat nie na temat.

Gość zdziwionaaaaa
Nowy... denerwują Cię zle tylko dlatego ześ nowy... jeszcze zdążysz się wdrożyć w coś :) być może nikt nie będzie pamiętał.. ale niesmak pozostanie... wszystko rozumiem... ale poniżanie i obrażanie ludzi z byle powodu bo akurat ma się na to ochote... jest zwykłym prostactwem i świadczy o tym, że nie ma się nic mądrzejszego do powiedzenia... Oczywiście moja uwaga nie tyczy się Ciebie...

\"zdziwionaaaaa\" jeśli \"deska\" oficjalnie napisze że czuje się tym urażona. To przyznam Ci 100% racji. I zacznę się poważnie zastanawiać nad tym gdzie jest granica między dobrą zabawą a poważną lub niej poważną dyskusją.

Gość zdziwionaaaaa
zdziwiłabym :) się gdyby oficjalnie to zrobiła... za mądra jest :) a granicę powinien każdy człowiek sam znać...

Może i jest mądra nie znam jej na tyle, nie przyzna się bo podchodzi do tego z dystansem i nie ma zamiaru robić z tego jakiegoś tam dramatu. A tu zaraz: obronimy cię \"deska\" nie przejmuj się jesteśmy z tobą . Trochę luzu..... Nie siedzi na kafeterii od wczoraj chyba potrafi odróżnić wrogów od przyjaciół.

Gość zdziwionaaaaa
nowy ale tu już nie chodzi o deskę :) ale o ogół... poprzez dobrą zabawę rozumiem zabawę gdzie bawią się wszyscy a nie tylko parę osób... I to nie jest dramat... dystans ma się do wszystkiego... ale proszę Cię.. nie widzisz w tym wszystkim lekkiej przesady?? Atakowanie ludzi bez powodu...?