Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.i.ka

brakuje mi...to juz miesiac...

Polecane posty

\" ka.i.ka \" bardzo lubię takie dziewczyny jak ty \"bardzo mi się chce\" ale jak co do czego to \"krokodyla daj mi luby\"

Nigdy nie zaznasz szczęścia gdy się bezgranicznie nie oddasz, gdy nie będziesz już TY wtedy zobaczysz że zaczynasz żyć.

krokodyla...hehe, zemste czytalam, ale mimo wszystko bronie praw zwierzatek i niech krokodylki zostana gdzie ich miejsce, a zamiast tego...poswiec troche mi troche czasu, ale nie uzalezniaj sie ode mnie...to raczej na tej zasadzie;)

raz sie tak zapomnialam...i ostro dostalam po tylku...wole dystans...przynajmniej w pierwszej fazie;)

klade sie spac...jestem od 4 na nogach, bo mialam egzamin:|. jak cos...jest adres mojego maila, a ja bede kolo godz 21;)

ka.i.ka raz się zapomniałaś, bo Twe zmysły tak Ci powiedziały. Niestety trafiłaś nie na ten materiał. Ale następnego gdy w pierwszej fazie przetestujesz, to w drugiej gdy się oddasz- odlecisz.

\" ka.i.ka \" już nie szpanuj. Jakby Cię nie nie \"zmusili\" do przeczytania tej pozycji w szkole to byś wiedziała tylko tyle że \" Ci się chce \"

drogi nowy.... studiuje polonistyke, wiec jesli chodzi o lektury, ksiazki etc, kompletnie nie trafiles, to moja pasja;)... byc moze Tomq, ale obawiam sie, ze ja nie wierze w milosc...wierze w przywiazanie, poswiecenie...