Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczka

Jak przyspieszyć opalanie na solarium ?

Polecane posty

Gość słoneczka

Dodam że mam jasna karnację . Stosuje czasem kremy przyspieszajace które mozna zakupic w saszetkach . Niestety nic nie pomaga. Musiałabym skorzystac conajmniej 30 razy wtedy cos ledwo widac :(

Gość emulsja przyspieszajaca
opalanie dax cosmetics. bylam bardzo nieopalona i opalalam sie z ta emulsja i wzielo mnie strasznie. bylam brazowa. a opalalalam sie na sloncu z 5 razy.

Gość co racja to racja
u mnie przyspieszyl aktywator opalania Sopot firmy Ziaja, tani i dobry

Gość do osoby powyzej
ale autorka pyta o opalanie w solarium!!!absolutnie nie mozna uzywac kosmetykow do opalania na naturalnym sloneczku do opalania w solarium

kup sobie kapsułki BETA KAROTEN , są z różnych firm łykaj codziennie 1 kapsułkę rano i 1 wieczorem i po tygodniu, dwóch zobaczysz efekty ;) to jest też dobre na opalanie na słonku bo łapie na brązowo a nie na czerwono :D

Gość co racja to racja
Aktywator Sopotu jest przeznaczony takze do solarium

Gość cleo milk
a jak stosowac ten produkt?? tzn chodzi mi o to czy moge sie tym wysmarowac w domu i dopiero isc na solarke? czy zaraz przed samym opalaniem czyli juz bedac na solarium??

Gość cleo milk
up

Gość cleo milk
hej moze ktos wie??

Gość hohohhehehe
??

Gość cleo milk
no nikt nie wie??

Gość najlepiej przyspieszyc smaruja
sie przed solarium 3 dni balsamem brazujacym i tuz przed solarium, opala na brazowo

Gość solarrrrrrrrrr
w solarum są fajne klosmetyki .przyspieszacze i bronzery czesto bardzo duzy wybór i oczywiscie opłacasie bardzij kupic duza tube,lub na allegro

Gość solarrrrrrrrrr
firma 24 k ma tez fajne ale ona chyba w małopolsce i podkarpackim wystepuje

Gość krasnal_malutki
...jesli chodzi oo balsami brązujące to nalezy je dokładnie rozprowadzic bo niestety po takim opalaniu mogą powstac brzydkie plamy, korych ciezko sie bedzie pozbyc,

Gość gość
Generalnie, żeby skóra szybciej łapała słońce potrzebna jest dieta bogata w betakaroten czyli prowitaminę A. Znajduje się ona w żółtych, pomarańczowych i czerwonych warzywach i owocach oraz olejach roślinnych np. rzepakowym.

Gość gość
Ja także polecam suplement Sun Complex,stosowałam go podczas zeszłego lata i efekty były bardzo pozytywne a opalenizna trwała.

Gość gość
I to jest moje drogie najlepsze rozwiązanie. Pamietam jak moja kolezanka chodziła długo na solarium i w przeciagu 3lat zmieniła sie i jej skóra postarzała o 10 lat. Wiec ja też tak samo jak Wy wole jednak zdrową suplementacje, a opalenizna zwłaszcza ta mocna wychodzi z mody.

Gość gość
Takie suplementy własnei doskonale utrwalają nasza opaleniznę i dzieki nim utrzymuje sie ona z nami na długo. Także warto na pewno je przyjmowac.

Gość gość
posmaruj sie lepeij samoopalaczem. Sama kiedys nie byłam do nich przekonana bo myslalam, że wyglądaja nienaturalnie, ale teraz mam magic bronze z bielendy i w zasadzie nie zostawia smug ani plam na ubraniach, więć może warto przetestować a nie od razu iść na solarium