Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyjeś Słońce

SHAPE vs SUPER LINIA

Polecane posty

Gość Czyjeś Słońce

Hej Dziewczyny..od jakiegos czasu jestem na diecie...aby troche sie obeznac w dietach i cwiczeniach przez pewien czas kupowałam oba czasopisma...Wazyłam ponad 100 kg schudłam do obecnie 82 kg dzieki cwiczeniom i dietom z Super Linii...Czasopismo nie wiem czemu wydało mi sie bardziej przyjazne dla Pań grubszych...Jakos bardziej mnie motywowało no wiecie że nie jestem sama itepe...no i są w nim czesciej zawarte zdrowsze diety na ok 1200-1600kcal, duzo zdrowsze i bezefektowo-jojowe niz po tych dietach co przeszlam z magazynem Shape...Dla mnie magazyn Super Linia jest super...A Wy który z nich preferujecie? Moze znacie fajne cwiczonka lub diety z tych czasopism? Które pismo bardziej Was motywuje? Pozdrawiam :)

Gość moje słońce
Playbol!!!!!!!!!!

Gość moje słońce
Sorry, PLeyboy

Gość Czyjeś Słońce
chyba Playboy :P :)

Ja kiedyś też śledziłam Super Linie :) i tak jak mówisz jest bardziej przyjazne puszystym,diety nie były drogie i dziwaczne czyli na każdą kieszeń i dla tych co pracują i nie mają kiedy siedzieć w domu przy garach

Gość do autorki tematu
czy mogłabyś mailem przesłac mi dietki z Super linii ,bardzo prosze

Gość Czyjeś Słońce
to podaj maila to Ci przesle :)

Gość do autorki tematu
ona86@onet.eu licze na Twoje rady równiez ,przepraszam za kłopot ,dziekuje bardzo

Gość Czyjeś Słońce
jestesmy na tym forum w jednym zespole ;) podesle Ci wieczorkiem jak wroce do domku :)

Gość w jakim czasie tyle
schudłaś?

Gość Czyjeś Słońce
od lutego tego roku zrzuciłam 22 kg . Nie katowalam sie specjalnie :) Dieta ok 1400 kcal dziennie, czasem wtrąbilam czekoladę deserową , duzo ruchu, nie powiem...duzo mi dał stepper no a od marca rower...stepper na 30 min lub ABS 8 min przed snem na spalenie ostatniego posiłku ( ostatni jadłam ok 18 klade sie spac ok 23-24) no i rower 3 razy w tygodniu po ok 2, 3 godz

Gość do autorki tematu
ok,to do wieczora ,jeszcze raz dziękuję :)

Gość do autorki tematu
Słonce super wynik,gratulejszyn:)

Gość super linia ma lepsze diety
takie dla ludzi a shape koncentruje sie bardziej na cwiczeniach ...to po prostu 2 zupelnie rozne gazety, do zupelnei innych odbiorcow.Kiedys zdrazylo mii sie kupic shape i on jest dla tych co chca rzezbic cialo a S.L dla tych co musza sporo schudnac a nie umieja

Gość biskopcik
shape jest super, super linia mi sie kojarzy z pismem dla starszych pań :P

mnie niektóre artykuły w Shap\'ie dobijały... i cała gazeta w bardzo szczupłych laskach... a w super linia jest jakaś taka przyjemniejsza i potrzymująca na duchu :) nie wiem jak to ująć... Słońce brawo brawo brawo!!! Bardzo fajny wynik. Gratuluje silnej woli :)

Gość katrina 15

Gość Kiwis
A ja myślałam,że szczupłe laski motywują.Bo jak się na nie popatrzy to potem myśli sie ,że też chce się mieć taką figurę i aż się jeśc odechciewa.Jakieś dziwne jesteście!

Gość SUPER LINIA WYMIATA
chuda laski mnie nie mobilizują...raczej dołują ze one maja cos czego ja nie mam.. to bylo moje podejscie .z SUper Linią jest ianczej...tam są pokazane dziewczyny takie z nadwagą fajne ćwiczonka zdrowe diety...propozycje modnych ciuchów których dla Pan puszystych jest tak naprawde malo...schudłam 12 kg z Super Linią...teraz waze 75 kg przy wzroscie 178cm

Gość do wypowiedzi wczesniejszej
możesz podać te diety,wpisac je tutaj i cwiczonka ?

Gość proszę bardzo
http://www.superlinia.pl/ tu znajdziesz diety i cwiczonka... ale polecam tez czytanie magazynu :) budujące pismo

Gość do wypowiedzi wczesniejszej
dziękuje,buziaczek:)

Gość novatorka123
szukam płyty ze starego shape, NIVEA BODY SHAPE z muzyką relaksacyjną!!!! jak ktoś ma to proszę o pomoc....