Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość Lennnc
Jestem samotny bo jestem gruby ale nie gruby z wyboru ciężka [choroba w małym wieku] praktycznie odkąd pamiętam jestem gruby i zawsze dostawałem od dziewczyn kosza za każdym razem już nie zliczę ile razy nie wiem co robić nie mam już siły żal i smutek przepełnia mnie do tego stopnia że nie mam ochoty żyć, nie ma sensu pisać o moich przeżyciach i problemach bo jest ich za wiele jeśli macie jakieś pomysły podzielcie się nimi zemną mój e-mail podałem może jest jakaś mądra dziewczyna której to nie przeszkadza nawet pogadać czasem to dla mnie będzie jakieś światełko w tunelu nie liczę na nic więcej

Gość Lipek
A czy ktos chce poznac mnie?Tez jestem samotny gg 8365860

Gość Endrju
Ja chetnie poznam dziewczyne okolice poznania

Gość samotny krzakobyl22
szukam dziewczyny może jakaś się zainteresuje jak tak to piszcie do mnie czekam :):):)

Gość Marta xd
Ja miałam super faceta moja naj naj nas poznała i jestem jej za to cholernie wdzięczna, znaliśmy się jeden dzień ale odrazu się w sobie zakochaliśmy ale ja to wszystko rozpieprzyłam i teraz tego będę żałować do końca życia zerwałam z nim i to w najgorszy sposób przez tą kumpele ale teraz się z nim kumpluje i on jeszcze mówi że jestem spoko laską a ja nie potrafie z nim normalnie gadać tak mi go szkoda ja okazałam się suką a o jest jeszcze dla mnie taki miły

Gość U mnie pod kaloryferem pojawił
się TŁUC. Tłuk się tam najpierw przez około pół godziny. Jak wyszedł z pod kaloryfera to schowałam się za drzwiami ale wtedy z zamka od drzwi wyszła fansófka i mnie ókóła mimo, że nie papkowałam! TŁUC jest to bardzo gruby gwóźdź o średnicy około 30 centimetrów, który wydłuża z pod kaloryfera w wyniku papkowania. Przed jego wysunięciem się z pod kaloryfera strasznie się tam tłucze i wali robiąc straszny rumor i hałas. W wyniku tego grzejnik może runąć na ziemie i zamienić się w proszek metalowy w wyniku papkowania, kaloryfer niemiłosiernie się łuszczy i drga i ulega całkowitemu samozłuszczenoiu i samosproszkowaniu.

Gość Samotny500
Ja jestem samotny niemialem jeszcze dziewczyny a mam juz 18l:(

Gość FRETKA18
Szukam fajnego chłopaka.....jakis chetny??

Gość nikinikita
Mi się udało poznać parę osób na gochat.in, jesli więc macie ochotę na nromalne i sympatyczne rozmowy, to polecam Wam również:)

Gość gość
Wydaje mi się, że to z powodu płytkości, materialistycznemu poglądowi, przez co mają wymagania w kosmos.

Gość beata samotna
Sporo kobiet czeka az faceet sam zagada.

Gość Dan94444
ja tak samo czekam aż ktoś sam zagada a nie jestem kobietą:P jak się nigdzie z domu nie wychodzi np jak ja bo nie ma po co to można nawet całe życie być samotnym