Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miso pysio

Samotne dziewczyny co robicie zeby kogos poznac?

Polecane posty

Gość yxy
coz za bzdura z tym alkoholizmem

Gość wip
serio ?

Gość yxy
obie popijasz ?no cos Ty? a co sobie popijasz?

Gość yxy
no dobra zmykam juz z tej kaffe

Gość kaura
"Bo chyba przysięgę wierności mówi sie na ślubie i wtedy należy być wierny A bez ślubu to nie jest nawet zdrada tylko poprostu poszukiwanie odpowiedniej partnerki?" no znaczy ze chcesz miec kilka dziewczyn w zyciu?

Gość ty jesteśą upośledzony czy
udajesz. Bo nie wierzę że jakiś dorosły facet może myśleć w ten sposób. przestań podpuszczać ludzi!

Gość ty jesteśą upośledzony czy
raczej chce mieć kilka na raz. Bo nie wziął słubu to musi potestować i znaleźć ideał. Zgadłam?

Gość Y999
Ty nawet jednej nie miales, a chcesz miec kilka :/

Gość yxy
no prosze ,prosze ladny galimatias..;)

Gość Y999
A kto tu pisze o slubie? Ale jesli poznasz dziewczyne, ktora ci sie spodoba, to zostawisz ją bo chcesz miec ich kilka?

Gość ej ty ty
poglądy masz durne

Gość ghgfgh
ja juz spotkalem dziewczyne ktora mi sie podoba ,ale wybrałem samotnosc.Zreszta ostatnio podrywaja mnie laski ktore nie sa w moim typie .

Summaries----> ja Ci zycze powodzenia, bo nie wiem czy ktokolwiek wytrzyma twoje smecenie na kafe przez najblizsze 20 lat:P ;) masz dziwne poglady na niektore sprawy i dziwne wymagania. najlepiej,zeby jakas miss z urugwaju z intelektem einsteina kleknela na ulicy przed Toba i zaproponowala randke:D;)

a jak u Ciebie wyglada \"za duzo BMI\"?? jesli nie jest wieszakiem to juz za zduze?:D

ja nikogo nie obrazam;) I BMI tez mam w normie :D;) i to nie "gornej"normie:P

Gość haniunka
ciekawe jak sam wygladasz pasztecie

Wiesz, myslalem, ze jestesmy tacy sami (chodzi o poglady na dziewczyny, ich brak, itp.) Ale ja w przeciwnienstwie do Ciebie, nie czekam na ideal. I nie mysle, tak jak Ty, ze musze miec wiele dziewczyn. Bo skoro takie masz podejscie, to idz na dyske, wyrwij kilka lachonow, i wyjscie na to samo. Oczywiscie tez mam wymagania, co do dziewczyn, chce szczupla, wysoka, inteligenta, itp. I w sumie mysle, ze gdybys lekko obnizyl poprzeczke, juz dawno bys kogos mial, w przeciwienstwie do mnie.

Ja na szczescie nie mam problemu z tym,zeby ktos mi sie podobal fizycznie, bo z reguly prawie wszyscy faeci, ktorych spotykam codziennie sa dla mnie jak najbardziej OK:D Gorzej niestety z tym,ze cechy psychiczne maja juz nie te:P:D

No i? To wcale nie sa cechy idealnej wg mnie dziewczyny. Bo ideal, to np. dziewczyna o niebieskich oczach, ale jak bedzie miala zielone, to sie nie pogniewam.

Nie krece, te cechy ktore podalem (szczupla, wysoka, inteligenta) dziewczyna musi miec, bo nie polece na jakas gruba i glupia. A pozostale cechy (kolor wlosow, rozmiar biustu...) to cechy idealnej dziewczyny.

Wydaje mi sie, ze gdybys chcial, to w przeciwienstwie do mnie, juz dawno moglbys miec dziewczyne.

\"nie polece na jakas gruba i glupia. w takim razie czego chcesz ode mnie ?\" rany, chodzilo mi o wczesniejsze wpisy, a nie o to, ze nie polecisz na grubasa, bo raczej nikt na taka nie poleci.

Nikt nie poleci na byle kogo, na kogos, kto sie nam nie podoba, ale ja nie zakladam, ze musze miec wiele dziewczyn, tak jak Ty to zakladasz ;)

Gość mnie też dopadło .
betonu ---> dlaczego myślisz, że nie będziesz miał dziewczyny??

summaries chce miec wiele dziewczyn, ale nie zrobi nic,zeby je poderwac:D on tylko \'daje im okazje\" na podryw:D ZApomnij chlopie,ze bez jakiegokolwiek zaangazowania i wysilku z Twojej strony poderwie Cie jakas \"laska\" :D ZAPOMNIJ!!!!:D

Gość mnie też dopadło .
mam wrażenie, że Summaries jest taki tylko na kafeterii. A normalnie jest całkiem normalnym facetem, z którym można pogadać i który tylko necie robi z siebie ofiarę...

Gość ja swojego
pierwszego poznalam w pubie, drugiego tez a trzeciego w internecie

A po co mialby byc taki tylko na kafe? pewnie jest taki normalnie:O Jesli tak, to bedzie czekal na dziewczyne do smierci i sie nie doczeka, bo zadna normalna dziewczyna nie bedzie rzucala mu sie do stop i blagala o randke:D

Gość mnie też dopadło .
jak Wy poznajecie ludzi w necie... nie rozumiem tego. ja nie moge nikogo "wyhaczyc"...