Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet delight

dziewczyny, bierzmy się za nieśmiałych chłopaków!

Polecane posty

Gość sweet delight

tacy są najlepsi. trzeba tylko być wyrozumiałą i mieć trochę odwagi żeby nie słuchać co ktoś mówi. gdy się już uda takiego "wyrwać" to jest cudownie. A Wy jakich lubicie bardziej??

wiesz jesli tak facet umiał przed mną adorowac inną, zabiegał o nią pisał wiersze, esy o aniołach, słał kwiaty, całował oczy- ona zimna jak nic to czemu ja mam go wyrywac? co ja mniej warta od niej, kim ona jest? jelsi ją umiał mnie tym bardziej, bo oboje sie kochamy niz wtedy- gdzie ona szukałą kogos kto da jej dach i prace, wykorzystania szukała nie miłosci wiec? niech chłopy biorą sie za robote:P :)

Gość ja jestem nieśmiały
w dodatku urodą nie grzeszę i jakby mnie "wyrwała" jakaś ładna laska to by się to dla niej nienajlepiej skończyło :)

Gość sweet delight
chodzi mi w sensie że wielu fajnych i wartościowych chłopaków jest wogóle niezauważanych. jeśli nawet próbują nas podrywać to może to im iść nieco gorzej niż tym zmieniającym panienki. więc nie ma co się wyśmiewać tylko spróbować pomóc

a czemu? uciekłbys? albo trzymał ją w zawieszeniu? to lepiej nie, wiem jak to boli..

Gość mnie też dopadło
A ja odwrotnie. Jestem o tyle nieśmiały, że nie potrafię nawiązać znajomości, zagadać, zainteresować jakiejś dziewczyny sobą. Ale jak już mamy pierwsze 15 minut rozmowy za sobą jest już lepiej... Nie mam kompleksów na swój temat i chciałbym poznać jakąs sympatyczną dziewczynę. Trochę denerwuje mnie ciągłe narzekanie i ględzenie...

Gość on41
znam wielui przystojnych nieśmiałych i dziewczyny się nimi nie interesują

Gość a co rozumiecie pod pojęciem
"fajny i wartościowy" bo sorry, ale charakter to nie wszystko. Jest jeszcze coś takiego jak: wzrost, umięśnienie, umiejętność jazdy samochodem i doświadczenie sexualne !!!

Gość sweet delight
tak to prawda. widzę że coraz bardziej liczy się kasa samochód i mięśnie. wszyastko przez to że zbyt bardzo ulegamy wpływom otoczenia

Gość ghgfgh
ja jestem niesmiały .i nie mam dziewcznyy.

a to ja dorzucę swoje dwa grosze z mojego skromnego życia. Jakoś tak na poczatku studiów poznałem dziewczynę która studiowała ze mną na roku. Zdecydowanie najładniejsza dziewczyna na roku, inteligentna, ach i och w ogóle, się po jakimś czasie zakochałem, chociaż nie wiem jakimcudem udawało mi się do niej odzywać skoro ja byłem raczej sparaliżowany strachem. Noby ona też coś czuła, ale jakoś wybrała innego, bo mareczek to, a mareczek tamto, sialalala... zero kontaktu praktycznie 4 lata. Nadszedł w ostatni weekend czas balu absolutoryjnego i ? \"jaka ja byłam głupia, jak ja żałuję że wtedy źle wybrałam, chciałabym żeby było tak jak kiedyś\" ale troszkę za późno niestety się obudziła, a ja mam dziką satysfakcję ;-)

Gość dla sweet delight
🌻

Gość mądra dziewczynka

Gość BNK
gwoli wyjaśnienia mojego nicka BJN = Bardzo Niski Kurdupel !!! Jak mi się jakaś laska podoba to unikam jej jak ognia. A jak niedajbiże coś do mnie ma, wtedy się jej boję, z jednej strony podnieca mnie to a z drugiej modlę się aby sobie poszła :(

Gość ghgfgh
czesc stanczyk co słychac

Gość BNK
zakochałem się:(

Gość Bella donnass
czemu nie jestes z ukochaną? czemu nie rozmawiasz z nią? nie chodzisz na spacery? to piekny początek podrywu;)? czemuwolisz inne lub byc sam?

za skrajnie nieśmiałych to się nie radzę zabierać... często będą mocno zakompleksieni, raczej nieciekawi bo nie mają barwnego życia, życia towarzyskiego wam nie zapewnią... i pewnie nawet jak się im podobacie dostaniecie kosza :classic_cool: 🖐️

Gość Bella donnass
28.05] 23:55 czyli na własne zyczenie chca miec zycie z reka w nocniku, a sex ze znajomą co byc moze tabsownie wezmie;) słabe jak dla mnie:)

Gość ladyinred
nieśmiali są THE BEST.macho to już przeżytki.hihih

Ja uważam że kobiety zdobywają ale na swój sposó. My robimy to delikatnie. Od naszego \"machania rzęsami\" też wiele zależy...a faceci... faceci musza nas adorowac i zdobywać tak widzialnie..jak przystało na mężczyznę... Poza tym od zawsze wiadomo że to my-kobiety wybieramy sobie mężczyzn... :)

Gość osemeczka 1
ja takze wole troche niesmialych .Zreguly sa lepszymi i uczciwszymi partnerami!!!

Gość sangria
skąd mam wiedziec ktory jest nieśmiały? Jak facet jest obojetny i nie zagaduje to ja mysle ze poprostu jest nie zainteresowany albo ma dziewczyne.Niewiem gdzie ci niesmiali faceci???

Gość zzzzzzimny Roman
olgrab Wybierasz z tych co ciebie wybiora a to rzaden wybor :D