Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Doskonały fotograf z charyzmą

Polecane posty

Gość agusssss
Naprawde super galeria, szkoda tylko ze pan Knieja jest z Myszkowa

Gość rudy kocur
nio,fotki ładne:D

a gdzie jest to myszkowo??? w jakim wojewodztwie?

rzeczywiscie zdjecia boskie, az sie w oczach kreci łza:)

Gość ble.ble.ble.
Cholera znowu ta REKLAMA….. Ktoś w innym poście napisał że zdjęcia tego fotografa są nie ciekawe i sztuczne i zaraz pojawiają się wpisy jakie te zdjęcia są piękne. Zdjęcia wcale nie są piękne!!!! Wystarczy zarejestrować się na czarno napisać kilka wpisów typu blebleble i już jesteśmy uwiarygodnieni. Potem możemy chwalić siebie, jacy to my jesteśmy super wspaniali. Panowie fotografowie dajcie sobie siana. Jak ktoś szuka fotografa to wie gdzie go w internecie szukać? Gremia nie bierz sobie tego, co napisałam do siebie. Zawsze ktoś się znajdzie, komu byle, jakie zdjęcia się spodobają. Wyobraź sobie pulchną pannę młodą i te kolory, które występują w pokazowych zdjęciach. Pulchna uśmiechnięta buzia i różowe policzki. Facet nawet nie zadał sobie trudu, aby skorygować w zamieszczonych zdjęciach kolory.

Gość churka***
Ale te zdjęcia są naprawdę piękne! :-) Właśnie, jak ktoś napisał wyżej - takie wzruszające ... Do ble ble ble- o gustach sie nie dyskutuje a jeżeli ktoś ma inny od Twojego to nie znaczy że gorszy!

Do \"ble.ble.ble.\". Zareklamowałam strony tych fotografów, gdyż ich prace wyróżniają się na tle tych, które są nachalnie promowane na wielu forach o tematyce ślubnej. Żaden z fotografów nie zareklamował się w tym topiku sam. Zdjęcia, które prezentują stoją na BARDZO wysokim poziomie i mają świetny, oryginalny przekaz.

Jak do tej pory jedyną osobą, która napisała \"blebleble\" - ukrywając się pod pomarańczowym nickiem, jesteś Ty, ble.ble.ble. I mam wrażenie, że jesteś konkurencją, stąd tyle złośliwości. Nie muszą Ci się podobać zdjęcia na tych www, jak ktoś tu napisał, o gustach się nie dyskutuje. Albo ktoś gust ma, albo nie i jest zazdrosny. Proste?

Gość a ile to kosztuje
wedsing, a kim ty jestes, ze tu sądy o jakości zdjęć prezentujesz? fotografik z wykształcenia? :P

Przede wszystkim nie sądy, tylko opinie - mam oczy :) A po drugie, nie trzeba mieć wykształcenia by wiedzieć, co jest piękne, co wywołuje emocje i co nie jest szablonowym kopiowaniem pomysłów innych :)

Gość a ile to kosztuje
ktoś powiedział, że o gustach się nie dyskutuje, sama zresztą często to powtarzasz, wiec twoje powolywanie sie teraz na "piekno" jest smieszne. poza tym wystarczy popatrzec na twoja strone i widac twój "gust".

bardzo mi sie podobaja fotografie pana Kniei technicznie też są dobre

Gość ble.ble.ble.
Taka mała dygresja. Naprawdę dobrzy fotografowie, którym można zaufać, którzy nie kupują zdjęć na aukcjach internetowych i nie podstawiają modeli do zdjęć plenerowych już od dawna maja zajęte wszystkie terminy. Kombinatorzy szukają teraz zleceń na fotografowanie młodych par, bo osoby spóźnialskie postawione pod murem podpiszą umowę z każdym kto się określa jako fotograf zawodowy i promuje się poprzez fora internetowe….. uffff dojść…

Owszem, w wielu przypadkach tak jest. Z jedną malutką różnicą w tym przypadku: żaden z fotografów, których linki podałam, nie reklamował się sam na tym forum. Ewentualnie podawał mi tutaj namiary do siebie, bym mogła umieścić link do jego strony na swoim blogu. Zatem, bla.bla.bla., nie generalizuj tak, bo możesz najzwyczajniej w świecie się pomylić :)

Gość Zdjęcia boskie
Nie wiem, czy nie skorzystam :D

Gość Chryzantema Złocista
Dziękuję, Wedding Planner :) Jak zwykle cenna i dobra wskazówka.