Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lily20

dziewczyny byłyście w takiej sytuacji???

Polecane posty

Gość lily20

moja mama weszła do pokoju jak robiłam mojemu facetowi loda, nie mam pojęcia jak się teraz zachować, nie odzywa się do mnie i myśli, że jestem diabłem wcielonym, ona jest bardzo wstydliwa i nigdy by nwet o tym nie pomyślala, no wiecie udziela się w kościele i takie tam

Gość ugser
zrob mamie patelnie.

o fakkk! trzeba bylo się zakluczć.. a co treaz zrobić? nic.. przejdzie jej za jakis czas, a wtedy mozesz sporobwać jej wyjaśnić, że to jest normalne :)

Gość od 5 lat żona
a myślisz, że mama tacie loda nie robi??? Grubo się mylisz. Po prostu bardzo ją to zaskoczyło i pewnie się nie spodziewała, że córeczka już ma swoje życie erotyczne. Pogadaj z nią jeśli jesteście w dobrych układach, jeśli nie, to po prostu przeczekaj, przejdzie jej. Musi tylko sobie uświadomić, że nie jesteś dzieckiem.

Gość zboczona starucha
Całkiem możliwe, że mama tacie też robi, bo nas też o mało co dorosła córka nie nakryła niedawno. Nie wiem czy się czegoś nie domyśliła zresztą ;) Ale jeśli Twoja mama jest taka świętobliwa jak piszesz to możliwe że nie przyjmie wyjaśnienia, że to normalne. Może będzie czekała na jakieś słowa skruchy, obiecanie poprawy? Nie daj się wpędzić w poczucie winy! W końcu jej przejdzie.Przecież jesteś dorosła (chyba 20 lat) i to Twoja sprawa.

Gość chyba taak
takie bajki to opowiadaja z reguły faceci ile to ja juz tego nie słyszałam ona naga robi mi loda a tu nagle rodzice sie wrocili jak to słysze towiem, ze bajka.. a facet gaga aby rozbawiac towarzycho jeden fotograf M. str tez taki durnoity opowiadał..