Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bardzo dzis

Nie mam przyjaciół, nie mam chłopaka, czuje sie bardzo samotna

Polecane posty

Gość no na imprach moyna kogos po
znac, ale nie zawsze, ja jestem niesmialy i na wielu impretach nie poznalem dokladnie nikogo.

Gość Sam ;/
Witam. Ja mam 23 lata i jestem sam. Jestem nieśmiały i to jest największy mój problem. Przez to nie potrafię zagadać do ludzi. Nie wychodzę praktycznie z domu (tyle co do pracy), skończyłem studia i nie wiem co dalej w życiu robić ;/

Gość smutny_koleś
a ja pracuje w tesco na kasie i kończe studia też mam taki problem, że nikogo nie mam i z tego co widzę raczej mieć nie będe mimo, że brzydki nie jestem, a charakter mam ok.

Gość Sam ;/
entkastudentka* Nieśmiałość mi to przeszkadza ;( Przyjaciół nie mam, kontakt ze znajomymi się urwał, dziewczyny nigdy nie miałem a znajomi z pracy są już żonaci (mają dzieci). ehh... Na każdym etapie życia myślałem, poradzę sobie jakoś w życiu, poznam fajnych ludzi, gimanazjum, liceum, studia. I nic z tego. Nie mam ambicji, żadnego celu w życiu, nie wiem co ze sobą zrobić ;((

Gość Smieszka20 dolnyśląsk
Ja mam 20 lat mialam wielu znajomych,ale niestety byli to znajomi mojego eks po zerwaniu z nim i znajomi poszli w las. Mam jeszcze jakąś nadzieje,że na studiach kogoś poznam,może nawet przyjaciół,bo ile można siedzieć w domu.W sumie brzydka nie jestem,poczucie humoru tez mam niezle,ale co zrobić jak nie ma nawet z kim pogadac. Większość z was radzi by pójść na impreze odswieżyc stare kontakty,fakt to dobra rada,bo nie poznasz nikigo siedząc w domu,ale na logike jak iść na impreze jak nikt Cię nie zaprasza,samemu nawet na dwór się nie chce wychodzic.Wszyscy mają juz swoje 2 pólówki i z nimi spedzaja czas prawie 24 na h.Nie mowie,że to zle zazdroszcze im,sama nie szukam specjanie chlopaka bardziej kogoś z kim mozna powariować,pogadać tak normalnie spędzić czas,razem zawsze weselej :)

Gość Smieszka20 dolnyslask
szkołe skończyłam w tamtym roku,studiowałam juz tutaj u siebie,ale jakoś nie wyszło nie ma tu za wielu kiernków więc wybrałam to co było. Zazdroszcze Ci,że masz gdzie wyjechać ja zawsze chciałam wyjechać do Toskanii,pomarzyc dobra rzecz :D

Gość Sam ;/
i jak tu cieszyć się życiem ;(

Gość ja tez mam ten problem 22 lata
i sama jak palec :(

Gość Smutasssss
A próbowaliście spotkać się ze sobą (osoby z tego forum). Najlepiej napisać skąd się jest i może nawiążą się bliższe znajomości, już nie mam tutaj na myśli kwestii (chłopak, dziewczyna) albo może jakieś wspólne wypady, imprezy itp. Wtedy na pewno poprawiłby się humor. Co o tym sądzicie?

Gość laura88
Ja jestem nieśmiała i aspołeczna...

Ej ludziska kilka stron narzekacie że jesteście samotni. Zapoznajcie się ze sobą jak już ktoś wyżej pisał. We dwóch już zawsze łatwiej, choćby to był przyjaciel z internetu...

Gość ;((((((
No pomysł fajny. Można by zgadać się ze sobą, dowiedzieć się kto skąd jest i może coś z tego wyjdzie ;)

Gość Lonely ;(
No ja tak jak laura88, nieśmiały i aspołeczny co doprowadza mnie do olbrzymiego smutku ;(

Gość szukajaca pracyona
czesc Wam :)🖐️ mam to samo. Tylko mam jeszcze strach przed praca, bo boje sie, ze znow trafie na taka, gdzie sie beda nade mna znecali albo wykorzystaja i zwolnia :o ciezko mi bylo jak chodzilam do pracy i bylo to jedyne moje srodowisko.Nie umiem juz tak, strasznie duzo mnie to kosztuje.

Gość Samotny nie z wyboru ;(
Mam na imię Michał i również jestem sam ;( Mam 21 lat i nie wiem co mam począć.... Jestem z Wrocławia

Gość samaona27
wszyscy z moich znajomych mają swoją 2 połówke a ja jakos nie moge trafic na tego jedynego, jak dotąd same pomylki, wiec siedze w domu na necie smieszka20dolnyslask skad dokladnie jestes?

Gość Lonely ;(
laura88 a skąd jesteś?

Gość Sam ;/
Jak ktoś chce ze mną pogadać to zapraszam. Mój gg 26006745

mam tak samo jak Smieszka20 dolnyśląsk. po zerwaniu z chłopakiem straciłam większość znajomych. teraz całe wakacje siedzę w domu. nudzę się. może po prostu to forum jest miejscem gdzie poznamy fajnych ludzi. możemy wymienić się gg lub meilami i nawiązać jakiś kontakt. już kiedyś dawałam tu swojego meila i napisało do mnie kilka fajnych osób. daję jeszcze raz: 99fresa@gmail.com. nie bój się napisać ;) Aga, 18 lat. wroclaw ;)

Gość On23 ;(
fresa99, a jak piszesz, że kiedyś nawiązałaś kontakt z fajnymi ludźmi to co się stało, że już nie masz? Ja jestem z Wrocławia i nie mam praktycznie kontaktu ze znajomymi, urwał się, nie mam dziewczyny, kumpli itp. itd. Załamany jestem, ehhh......

Gość thokigflicka
Mam ten sam problem :( Moze jest ktos z Mielca ?

tez mam takie prblemy:( jestem z pszczyny.. jest ktos z okolic katowic albo ze slaska?? mam 22 lata. moje gg; 10194696

Gość komm
Miłość sama z czasem przyjdzie :)

Gość solzludzilodu87
Wiadomo, że nie można jej szukać na siłę, ale ciężko jest się pozbierać po rozłące i wtedy człowiek potrzebuje wsparcia...

Gość dawniej samotna
cale zycie bylam sama, nie mialam kolezanek, a jak mialam, to sprzedawaly mnie za przyslowiową paczkę gumek, czasu brak, poszly z piórem w d... jak tylko chlopak je zostawial, to przylatywaly. od maja sama mam kogos, zrezygnowalam z przyjaciolek, ktore nagle maja czas, a wczesniejgo nie mialy:( nie jestem sama, mam tego chlopaka, wiem ile energii daje przytulenie:)

Gość Ona_20_
Witajcie ! dzisiaj dopiero przypadkiem weszłam na to forum i nie wiedziałam, że tak mnóstwo osób ma taki sam problem jak ja. Mam 20 lat , studiuję i pracuję. powiem tak : Nie jestem sama ale jestem samotna . znajomych mam dużo z pracy , ze szkoły .---- Kiedyś w gimnazjum i liceum miałam takie dwie najlepsze przyjaciółki . Wychodziłyśmy razem popołudniami cały czas . Zwierzałyśmy się sobie ze wszystkiego. Teraz każda poszła w swoją stronę i ten kontakt się urwał . Nawet jak rzucę propozycję wyjścia to wykręcają sie byle czym. --- Ale co mi po znajomych jak nikt nie chcę się ze mną bliżej zakumplować a mi właśnie potrzeba takiej Przyjaciółki od serca której będę się mogła ze wszystkiego zwierzyć , ponarzekać, poplotkować wyjść na zakupy,na imprezę , zrobić sobie babski wieczór , itp itd . . Bardzo mi tego brakuje. Na wakację, czy na sylwestra czy w ogóle gdzieś wychodzimy wieczorami to tylko ze znajomymi od strony mojego chłopaka . Jego kumple też mają dziewczyny ale z żadną się nie zaprzyjaźniłam . :( smutno mi z tego powodu bo przecież jestem bardzo sympatyczna,przyjacielska , pomocna . nie umiem nikomu odmówić jak ktoś mnie o coś prosi. nie wiem co jest ze mną nie tak :(:(

Gość Adam22
Też mi smutno:( gdyby jakaś fajna dziewczyna chciała poklikac to zapraszam Adamlo21@interia.pl

Gość girlgirlgirll
ojj ale tu samotnych osob :(( z moze ktos z wrocka :]