Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ja sie bawie

Koniec ze związkami...od teraz chce faceta tylko do sexu

Polecane posty

no dobra jesli mamy ja pocieszyc no to.... dawaj wszystkim mala bez wyjatku a mscij sie przy tym najlepiej jak potrawisz :O .......... i co teraz lepiej bylo ? :O

trzeba uczyć się kochać, ale najbardziej kochac swoich wrogów:]:)))) ja też simgam w kimono, spokojnej nocy 3 majcie się:))))

\"a bujac się mądrale, ale jak wy dajecie d**y i się chwalić wśród kumpli to kim jesteście\" Czołgista - owszem są tacy faceci, ale nie gadaj, że wszyscy. I o takich facetach kobiety także pochlebnie się nie wyrażają, więc po chuuja ona ma z nich brać przykład :O ! i tym samym dawać powody aby o niej gadać z pogardą, tym bardziej że ona nie robi tego dla siebie, ale po to \"by się zemścić\".

apropoo pocieszenie miało się tyczyć tego, ze ma dawać wszeędzie, zawsze i o każdej ,lecz mieliscie:))) ją pocieszyć że są normalni faceci:))), którzy potrzebują tej miłosci tak samo jak ona, ze róznież...są sami i maja podobne przezycia...

mi się wydaje jako osobie, że samą miłością człwoiek nie żyje, ja jak mam doła lub załamkę do stram sie 2 x więcje roboty nałożyć, organizować sobie czas do granic możliwiści.. z jeden strony zapomnieć, a z drugiej dowartościować.. pozatym miłość i seks - nie włoży mi do gara jedzenia, nie ubierze mnie, i nie da dalszych perspektyw na polepszenie warunków bytowych, w końcu i tak na wszytko przychodzi czas... nie mówię, że każdy facet jets taki sam, ale są SŁONECZKA;))

w tej chwili nie przyjela by do wiadomosci ze sa normalni faceci za bardzo pala zadzą zemsty :O

z czasem nabierze dystansu i postawnowi przysłowiową \"poprawę\" ..lub wybierze ponownie podobnego partnera i ponownie sie spaży,

co za agentka :D no ja rozumiem , że Ty masz jakieś własne wizje na tamaty rozwojowe poszczególnych topiców, ale forum to miejsce, gdzie ludzie się wymienią z reguły opiniami, a jak to robią, to zależy już od nich....więc teksty \"mieliście\" są co najmniej nie na miejscu i to takie krzyczenie w próżnie. czasem a nawet z reguły proste postawienie sprawy, obiektywne nawet jeśli są mniej miłe - opinie innych, pomagają podjąć słuszną decyzje a takie mizianie odbija się echem :O 🖐️

ale pzrepraszam ze co ??! jakie mizianie i jakie odbijanie echa...hahahaha nie pojmuje:))))

przepraszam, idę w kimono... 3 majta się;)) miłej nocy juz po raz drugi to mówię, ale kurce mówię:)))

\"lecz mieliscie ją pocieszyć że są normalni faceci\" jeśli ktoś nakreśla jakąś sytuacje na forum, to ja wychodzę z założenia że lepiej napisać na ten temat własne zdanie, a nie wyskakiwać z tekstami ni w oko ni w ząb, \"że są normalni faceci\". Ona się wydaję być dużą dziewczyną, i uwierz - na pewno ma tego świadomość, więc takie treści, na pewno nic by jej nie rozjaśniły...a decyzja oczywiście i tak należy do niej. Chodzi mi o to, że nie masz prawa nam dyktować, co mieliśmy/a czego nie napisać :O. Każdy to robi wedle własnego uznania...Zresztą jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził i tego się trzymać powinno :O 🖐️.