Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zużka009

czy ktos przez dłuzszy czas pił wode z cytryną, jakie jest działanie, efekty

Polecane posty

Ja osobiście czułam się zdecydowanie lepiej i byłam bardziej witalna

Gość gość
Ja codziennie rano od kilku miesięcy piję szklankę cisowianki z sokiem z cytryny. I powtarzam to kilka razy w ciągu dnia. Efekty są bo i skóra jest bardziej nawodniona i cały organizm zresztą też. Udało mi się schudnąć i mama wrażenie, że mój cellulit jest mniejszy.

Gość gość
A ja nie mogę pić wody z cytryną, powoduje u mnie mega biegunki. Skręca mi jelita i przeczyszcza tak, że orzez pół dnia latam do toalety ;)

Gość guesteen
Mirakulina - cudowne białko zawarte w owocach Synsepala słodkiego. Zmienia smak potraw, ułatwia odchudzanie pozwalając na jedzenie słodyczy bez cukru i kalorii (również wina i drinków%). Zalecane diabetykom. Ciekawe uzupełnienie każdej diety, pozwala wytrwać w intensywnych napadach głodu cukrowego. Za granicą robi furorę, w Polsce trudno dostępne, choć jest już w sieci dużo polskich materiałów na ten temat, m.in. : https://kuchnia.wp.pl/synsepal-owoc-magiczny-6054909513020545a?ticaid=117812&amp

Gość Ola

można pić wodę z cytryną ale w mniejszych ilościach, ponieważ zakwasza organizm , proponuje dla zdrowszej kondycji ciała  picie wody ze zmiękczacza, zachęcam do odwiedzin an zmiekczaczewody.

Gość Ola

można pić wodę z cytryną ale w mniejszych ilościach, ponieważ zakwasza organizm , proponuje dla zdrowszej kondycji ciała  picie wody ze zmiękczacza, zachęcam do odwiedzin an zmiekczaczewody.

Gość Anka

Witam jakieś 7miesiecy temu zaczęłam się odchudzać szklankę wody z cytryną będę już pić zawszę.Oczywiscie zmiana na zdrowy tryb życia zero słodyczy i ćwiczenia polecam schudłam 20kg.