Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka z Oz

Panowie, co sądzicie o takiej figurze???

Polecane posty

aż zaczerniłam nicka z wrażenia!!! ;) Do facet rocznik 1978- piękne i miłe słowa tymbardziej że ostatnio miałam fantazję na Twoj temat...Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że jesteś bardzo ale to bardzo w moim typie...Dodam że widziałam pewną część Twojego ciała co spowodowało u mnie te właśnie fantazje ;) Niewiarygodne ale prawdziwe

Gość CZEKAMY NA BOBERKA

Gość jkkh
czarodziejko jestem pod wrażeniem.MAsz bardzo ładne ciało

Gość rozwmolnienia
mnie sie podobasz. a dodam,ze jak na matke masz wspaniala figure. widac, ze dbasz o siebie. mowie tu oczywiscie o figurze, bo twoja opalenizna juz mi sie nie podoba. aha - dodam ze masz fantastyczne sutki, idealne do possania :) no i mam do ciebie male pytanko, czy po urodzeniu dziecka zauwazylas (ty lub twoj facet) wiekszy luz w pochwie czy wszystko jest takie jak bylo wczesniej?

To stąd Czarodziejko cię znam. :-) Wybacz że wtedy przeoczyłem twój post. Ostro pisałem z pomarańczką i odruchowo patrzyłem na takie wpisy. Mo post 16:12 ze str. 3 ? - w twoim przypadku trudno było się powstrzymać od napisania tego co się myslało. Fantazje? - i to ze strony takiej piękności jak ty - czuję się zaszczycony 🌼 🌼 🌼

Gość zajebista figurka