Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karmazynowa

Prosze o swieze spojrzenie na sprawe

Polecane posty

Nie mam z kim pogadac a potrzebuje rady… :/ Ppoznalam kolesia…A wiec – nadal jestesmy ze soba I jest super. Zauwazylam ostatnio, ze chyba niezle wpadlam, bo moje mysli staja sie coraz bardziej nieostrozne I zaczynam dryfowac w marzeniach co jest zupelnie do mnie niepodobne – przeciez ja zawsze bylam przeciwna “ustatkowaniu sie”… Wczoraj gadalismy I on powiedzial, ze byc moze, ze za jakis czas wyjedzie do Stanow, bo ma tam ciotke. Ja sie spytalam kiedy ze smutna mina a on sie zaczal tlumaczyc, ze nie moze sie kierowac mna tak bardzo przy realizowaniu zyciowych planow I zamiarow choc bardzo mnie lubi. Ukulo. Poza tym zaczal mi gadac jak dziecku jakbym ja sobie nie wiem co o nas myslala… Temat sie urwal, ale dzis rano powrocil znowu. Powiedzialam, ze nie chcialabym zeby wyjechal a on znow swoje. Tak sie przestraszylam, ze on sie domysli, ze mnie jakies “PLANY” przeszly przez glowe, ze zeby odwrocic uwage powiedzialam, ze ja juz nic nie mysle I niczego nie chce. A on na to, ze kazde z nas musi miec cos swojego, dazyc do swoich celow, wtedy bedziemy lepszymi ludzmi. A potem nagle z wyrzutem, ze co? “Czy my to tylko dzis czy ten weekend?” I ze bolalogo by jesli tak I ze nie mysle o nim w ten sposob, bo on ten juz costam sobie myslam I to czyni go w pewnym sensie bardzie wrazliwym, slabym… Buuuuu. Ja juz nie wiem co ja mam myslec…Czy on sie po prostu nie chce spieszyc, czy jest ostrozny czy w ogole….Do licha… Help [buzia]

Gość ON CHYBA TROCHE TCHORZ

Myślę, że coś dla niego znaczysz, ale na jego liście rankingowej zajmujesz dośc odległe miejsce. Za planami, pracą i wyjazdem. Nie potrafię ci nic doradzić, ale ja na twoim miejscu nie robiłabym sobie wielkich nadziei i planów na przyszłość.

Problem w tym, ze my tak wlasciwie znamy sie dopiero od lutego... Trudno zeby cos planowac po kilku miesiacach, szczegolnie, ze oboje jestesmy po dlugich zwiazkach... Nie wiem...dzieki

Gość chyba pomyliłaś fora
z takimi tematami to wal na FORUM UCZUCIOWE