Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helooool

czy majac L4 musze siedziec w domu pomocy czy moge zrobic przekret

Polecane posty

Gość helooool
no wiem ze nie jest ale mam opiekuncza lekarke :) hehe i chce skorzystac z okazji ale nie wiem czy moge wiec pytam :)

Gość helooool
naprawde mam lekarke ktora leczy mnie od zawsze a ja od zawze mialam problemy z cewka itd wiec ona od razu ze ja taka biedna z goraczka musze odpoczywac :)

To zalezy tylko od tego czy jestes z natury kombinatorka czy nie;) Pytala sie,czy ZUS moze Cie sprawdzic, wuiec odpowiadam,ze szanse sa nikle. Chociaz nie popieram tego co robisz;)

Gość helooool
no jestem kombinatorka hehe ale chyba nie tylko ja w tym kraju :) no przeciez chyba do domu nie przyjada ;/ dzieki Ci za info

Znajac mnie i gdbym to ja byl na twoim miejscu, to pewnie juz bylbym w tych gorach ;). Zawsze robilem niezbyt rozsadne rzeczy ;).

Gość gość
Witam . Mam zwolnienie tydzień czasu . Pracodawca pisał mi sms ze będzie przyjeżdzał codziennie o innej godzinie sprawdzać czy sie lecze i siedze w domu . Czy mogę po godzinach pracy jechać do dziewczyny ? Czy muszę siedzieć w domu w czasie pracy czy 24h / dobe ? Jakby mnie sprawdził ZUS to odbiorą mi wynagrodzenie i dostanę karę jakaś ? jestem uczniem więc kokosów z wypłaty nie ma to bym duzo nie stracił , czy mogę dostać jakaś karę ?