Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magness....

Dlaczego faceci zabieraja sie do kobiet jak pies do jeża

Polecane posty

Gość Magness....

ja wolę pośpiech;)

Gość Magness....
a najbardziej lubię gdy chłopaki z szybkością IC "Lech" pakują mi w odbyt gaśnice pianowe, niedojrzałe kabaczki, fifole i inne obłe przedmioty. :-)

Gość Magness....
Najbardziej mile wspominam podryw jak facet do mnie podszedł i bez pytania o imię przywalił mi łomem w głowę. Nim trafiłam na pogotowie to zaliczył mnie trzy razy w odbyt i raz w usta. Ach żeby wszyscy faceci byli tacy konkretni

Gość madleeen
witam!Ja spotkalam wlasnie takiego ktoremu sie spieszy....tzn wyznaje jak to jemu zalezy,teskni takie tam;)nigdy sie nie spotkalam z tym i te4raz dziwnie sie czuje:Pbo praktycznie od pierwszego spotkania koles tak sie mna interesuje

Gość fvsfdvdfvwfefe
nie wiem.... osobiście brzydzi mnie mężczyzna który tak stara się być delikatny że aż wychodzi na zniewieściałego np modulując swój głos by brzmiał słodko (bleeeeee), używając debilnych zdrobnień np mówiąc o moich czy swoich częściach ciała jak o dziecięcych (tzn zamiast palce - paluszki, zamiast dłonie - rączki i takie tam...) wogóle mężczyźni bardzo często są mało pewni siebie, jacyś tacy lękliwi, trzeba za nich decydować... eeeeeee... szkoda gadać

Gość Romuś Gier....
To co powinni być jak jaskiniowci maczugą w łeb i wydmychać?

Gość leelu
Kurrrwaaa,nie ma nic gorszego od faceta który uzywa zdrobnień-paluszki,rączki ,nózki,włoski itp.Bleeee.Jak do tego dochodzi modulacja głosu,to juz nie wiem z kim mam do czynienia.

Gość dqeded
Romuś, skoro zadajesz takie pytanie to i tak nie zrozumiesz odpowiedzi.