Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdermi

Co studiować ??? PIELĘGNIARSTWO ...

Polecane posty

Gość asdermi

Kurde waham się pomiędzy dwoma kierunkami :( PIELĘGNIARSTWO lub ZDROWIE PUBLICZNE ... Bardziej interesuje mnie pielęgniarstwo ... Od kilku lat jestem wolontariuszem w pewnym hospicjum i lubię pomagać tamtejszym pielęgniarkom w pracy i oczywiście opiekować się ludźmi chorymi ... no ale jest jedno ale ... jestem facetem i troche głupio mi studiować ten kierunek. Czy spotkałyście kiedyś pielęgniarza w szpitalu ??? Może są tu jakieś pielęgniarki, które wypowiedzą się na ten temat :) Drugi kierunek to ZDROWIE PUBLICZNE (specjalnośc dietetyka lub ochrona zdrowia pracujacych lub epidemiologia) ... Jeśli bym się zdecydował to znowu nie wiem, którą specjalnośc wybrać ... :( Doradźcie coś :)

Gość pisz prawde ...

Gość moja rada
studiuj to co lubisz (pielegniarstwo) i nie przejmuj sie co ludzie pomysla :) mieszkam w UK i tu sporo jest mezczyzn pielegniarzy lub care takerow:))) dlaczego niby pielegniarstwo to babski kierunek? stereotyp i tyle:)

Gość We Wloszech
tez pelno facetow pielegniarzy i nie ma w tym nic dziwnego

jasne w Uk tez sporo, pielegniarstwo - masz ochote idz.. chyba lepiej w przyszlosci pracowac z pasja nie ?:)

Gość pielęgniarka
Jest sporo facetów pielęgniarzy , a na niektórych oddziałach są rozrywani. I to są na prawdę super faceci. Sama kończyłam szkołę z 4 chłopakami. A obecnie pracuję w szpitalu gdzie też chłopaków pielęgniarzy nie brakuje. Studiuj pielęgniarstwo, jest więcej możliwości zawodowych.

Gość asdermi
Dziękuję dziewczyny :) złoże więc papiery na pielęgniarstwo. Pozdrawiam :D

Gość no wlasnie faggedbxcfxb
super! powodzenia:))))

ja studiuje pielegniarstwo..bardzo ciekawy kierunek ciagl cos sie dzieje na praktykach nowi ludzie pomagasz im rewelacja jak dla mnie

Gość a czy po np. pielęgniarstwie
można zrobić kurs ratownika medycznego i pracować w karetce lub kurs fizjoterapeuty i pracować przy rehabilitacji ??? Ja też zastanawiam się nad tym kierunkiem :)

Gość no oczywiscie ...
moja cicocia jest pielegniarka w karetce (zrobila tylko kurs ratownika medycznego) :)

Gość GAARA
moja rada studiuj to co lubisz (pielegniarstwo) i nie przejmuj sie co ludzie pomysla mieszkam w UK i tu sporo jest mezczyzn pielegniarzy lub care takerow dlaczego niby pielegniarstwo to babski kierunek? stereotyp i tyle Jak ci zależy to skończ pielegniarstwo na UJ i jedź pracować do UK

ja studiowalam pioelegniarstwo i na moim roku byly tez mezczyzni.... tak ze mozesz studiowac to co cie interesuje. pozdrawiam

w Polsce też spotkałam facetów-pielęgniarzy. pielęgniarstwo to fajny kierunek, chyba więcej daje możliwości niż ZP.

Gość ktzg
Witam, mam takie pytanko: można zrobić sobie kurs albo jakieś studium na kierunku pielęgniarstwo? Jestem z Dolnego Śląska i chciałabym zmienić zawód. Pozdrawiam i czekam na podpowiedź.

ktzg nie nie można teraz pielęgniarka musi być po studiach i otrzymać dyplom min licencjata by uzyskać prawo do wykonywania zawodu.

Gość Care taker hahaha
Caretaker hahaha to wozny w angielskiej szkole idiotko! Opiekun to care assistant. Kretynka normalnie hahaha

Gość Mahdthuk
Nie ma to jak odpowiedzieć na pytanie zadane rok temu lol