Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Czy po piaskowaniu zębów można pić kawę????

Polecane posty

Wczoraj pisakowałam zęby, mam na nich jakiś lakier... I niby nie powinnam pić kawy pewnie, bo od niej mi się robi okropny kamień na zebach, ale jak sie napije i zarz umyję zeby, to coś się stanie? Bo już ie mogę:O Już zasnęłam na wykładzie:)

Gość Teletubiiiiiiiiś
si, kawy nie wolno pić po wybielaniu (chemicznym)

Gość fgidfhhghg
napij się porządnej zielonej herbaty, albo herbaty z żeń szenia. Da ten sam efekt a Ty nei zniszczysz zębów po zabiegu

Gość hehe no to trzasnij
no i tu musze naprostowac wypowiedz poprzednika/czki, moja dentystka mowi jasno, ze ziolowe herbatki moga powodowac zolkniecie zebow, oczywiscie im nie szkodza, ale odcien nie bedzie taki jak po piaskowaniu, natomiast odradza typowe wybielanie zebow.

Gość fgidfhhghg
w takim razie ok, dentysta wie napewno lepiej... choć zielona herbata ani żeń szeń to nie są zioła o ile mi wiadomo

Gość a ci wszyscy dentysci odradzaj
wybielanie. a wszyscy aktorzy itp maja biale zeby. napewno nie naturalne tylko wybielone. no chyba ze maja licowki. tez mi sie wydaje ze herbaty gorzej dzialaja niz kawa jesli chodzi o zeby. zobaczcie sobie jak herbata postoi w bialym kubku z pol dnia lub caly dzien i wylejcie ja i zobaczycie jaki osad zostal na kubku! to na zebach tez napewno cos zostaje. po kawie tez ale nie az tak. slyszalam tez ze pasty ziolowe powoduja zolkniecie zebow.