pyruska 0 Napisano Maj 31, 2007 Ostatnio dostałam pracę która wiąże się z częstymi wyjazdami i po prostu nie mam możliwości opiekowania się nim tak jak kiedyś. A takie kochane stworzonko zasługuje na jak najlepsza opiekę. Szczurek jest zdrowy, zadbany. Był kupiony w sklepie zoologicznym w lutym. Udało mi się przestawić mu czas snu, tzn. większość nocy przesypia, w dzień szaleje. Szczurka oddam z całym jego \"majątkiem\",tj.: - klatka - poidełko -miseczka -wapienko, sól, vibovit - pokarm - trociny Odrazu zastrzegam że szczurasa przekaze tylko w dobre ręce, zoofile i sadyści niech się nie zgłaszają moj nr gg 2049077 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyruska 0 Napisano Maj 31, 2007 aha mieszkam w Bydgoszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 31, 2007 ogłaszałaś się na forum gryzonie.info ? szkoda że musisz oddać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guida Napisano Maj 31, 2007 to cudowne (wbrew obiegowej opinii) i intelegemtne zwierzątko. Zapewniam wszystkich, że można polubić i przyzwyczaić się . Mialam już 2 szczury. Ten drugi bardzo żywo reagował na zapachy przygotowywanego obiadu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyruska 0 Napisano Maj 31, 2007 no mi też szkoda bo fajny z niego zwierzak, ale po prostu chyba przeceniłam swoje możliwości. wcześniej miałam chomika który siedział w akwarium, i jedyne co go interesowało to świerze jedzonko i spokój. Nawet zabawa go nie interesowała. A szczuruś lubi biegać, bawić się, no i nie cierpi być długo sam. A olus też reaguje na dzwiek talerzy,zawsze podbiega do nogi i na łapkach prosi, cudnie to wygląda. Ogólnie reaguje na cmokanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach