Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinka23

byłam dzisiaj u ginekologa!! co za dupek

Polecane posty

Gość katarinka23

Bylam bo 14 dzien stosuje pigułki moje pierwsze i mam ciagle czarne upławy,takie jakby czarne skrzepy plus odrobine krwi czasem a on nawet mnie nie zbadał:(( a mnie boli brzuch powiedział, ze to normalne na poczatku i moze mi przepisac inne,ale znowu w przyszlym miesiacu bede sie meczyc,wiec lepiej przecierpiec teraz i sie przyzwyczai organizm i bedzie ok ale ja sie boje bo mnie brzuch boli lekko i te czarne skrzepy ehh:( co Wy myslicie o tym? brac kolejne opakowanie? mam mercilon. Za 2 tyg wyjezdzam za granice na ponad 2 miesiace, nie wiem czy wykupic recepte 3 paku i dalej brac

Gość katarinka23
nikt nie mial podobnie???:(((((((

Gość doda-ajj
hormony-tak reagujesz.idz do innego lekarza,moze nawet do rodzinnego na pogadanke.

Gość doda-ajj
albo do innego gienkologa.

Gość katarinka23
no ale wszedzie terminy za 2 tyg:(((((( a ja wyjezdzam wtedy!! kurde no

moim zdaniem to normalne.....tez tak mialam, tylko 1 miesiac a potem przeszlo juz mam normalne krwawienia....mysle, ze po prostu organizm nie jest przyzwyczajony i dlatego masz taka jazde....sprobuj dalej, ale jesli przy kolejnym opakowaniu dalej bedziesz miec czarne to wtedy do innego ginekologa...

to normalne nawet przez całe pierwsze opakowanie. nie mow o lekarzu ze dupek bo ma racje. ja miałam krwawienia przez 23 dni- kazda kobieta inaczej reaguje.

Gość doda-ajj
wiesz i w sumie po co mial cie badac-skoro badal przed wypisaniem tabletek a krwawienie wystapilo po zarzywaniu tabletek(a czesto sie to zdarza) no to spokojnie-nie musial.no bo co by tam zobaczyl....

słuchaj ja brałam Yasmin i byłam załamana miałam ciągle plamienia, non stop wkładki przez miesiac. chciałam zmienic itp myslałam,ze mi nie podpasowaly ale po drugim opakowaniu jest ok. przeczytaj ulotke tam pisze,ze nawet do trzech miesiecy tak moze byc

Gość .................ujujjjj
Ja koncze 2 opakowanie yasmin i ciagle plamie, non stop tampaxy juz nie mam sily, co robic? poczekac czy isc do gina? mam sie zglosic dopiero 20 czerwca tak sie umowilam ale to plamienie mnie wykancza, poradzcie

poczekaj do wizyty. na opakowaniu wyraźnie pisze,ze plamienia a nawet krwawienia utrzymują sie do trzeciego opakowania. mimo iż jest to uporczywe { i to jak ;/ } musisz poczekać.

Gość jajakak
Laska, lekarz ma rację. Ja krwawiłam całe pól roku zanim się przyzwyczaiłam. Kazda próba zmiany na inne tabletki tylko nasilała krwawienia.

Gość .................ujujjjj
Dzieki niuniexa, jeszcze poczekam, mam nadzieje ze to minie bo pod koniec czerwca jade na wakacje i jesli tak dalej bedzie to lipa z kapieli :(

To jest normalne, też tak mam. Kończę w tej chwili pierwsze opakowanie Cilestu i też mam te okropne plamienia :/ Więc narazie nie idź do lekarza i poczekaj co będzie po mniej więcej trzech opakowaniach...może minie? a jak nie, to dopiero wtedy idź. Tabletek nie ma sensu zmieniać, bo może byc jeszcze gorzej.

Gość katarinkaaa
A jak tu prawiać seks z takim ochydztwem? :(( A miało być tak pięknie, bez gumy i w ogóle :(