Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaa30

mam zamiar zrobić sobie dziecko z obcym facetem!!!!!!!

Polecane posty

Gość lolkaa30

Temat: mam zamiar zrobić sobie dziecko z obcym facetem!!!!!!! [31.05] 22:54 lolkaa30 czyli poprzez strzykawke ,bo bardzo chce miec dziecko ,nie mam pracy ale to nic [31.05] 22:57 lolkaa30 mam nadzieje ze to nie bedzie takie trudne [31.05] 22:58 Gratulacje [31.05] 23:01 lolkaa30 to naprawde nie żatr a wcale nie jestem less [31.05] 23:02 POZDRAWIAMY I WSPOLCZUJEMY DZIECKU [31.05] 23:06 lolkaa30 nie rozumiecie,nie moge sie z nikim zwiazac -mam swoje powody i juz znalazlam kilku kandydatow ,takich co chca byc jedynie dawcami i 2 co cha byc ojcami nie tylko biologicznie i zposrod nich chce wybrac ojca tylko mam taki dylemat bo jeden jest geyem ,a drugi jest z kis ale jest starszy znacznie ,boje sie ze ojciec gej to jednak takie dziwne,moze lepiej anonimowego wybrac ,ale znowu to bedzie mi ciezko utrzymac dziecko samej [31.05] 23:08 lolkaa30 tutaj pisza kobiety co maja męzow i maja problemy jakies a ja nikogo nie mam na tym swiecie -to bede miala swoje dziecko łączenie tematów

Gość hm.................hm
ktos ci placi za to,ze taka jestes,czy gratis jest?

Gość lolkaa30
że jak? to pomoc jest

Gość taaaaaaak////
też kiedyś (?) chce zrobic sobie dziecko ale wiem ze bedzie problem z dawca nasienia (tzn z wyborem ;) bo moze byc za duzo chetnych )

Gość taaaaaaak////
to jednen z moich celow zycia p.s. jestem hetero

Gość lolkaa30
ale wy sobie żartujecie a ja mam naprawde dylemat co zrobić -pewnie mnie negujecie ale nie wiecie jaka ja jestem samotna,a tak przeleje swoje wszystkie uczucia na dziecko

Gość eeeeeeeeeeeee
lola wstrzymaj sie bo skrzywdzisz dziecko. nie mowie tu o ojcu "z probowki"(mowiac brzydko), tylko o twojej ostatniej wypowiedzi

Gość lolkaa30
nie mogę -bo mam powody ,zresztą nie chcę z nikmim być w związku ,wiem że jest wiele singielek co chcą takim sposobem zajśc-ja juz przeprowadzilam badania i jestem bardzo zdrowa pod wzgledem hormonalnym

Gość lolkaa30
eeeeeeeeeeeeeeeeee naprawde nie widze sensu istnienia na tym swiecie nic nie osiągnelam ,nie mam pracy

Jesteś młoda i pier....czysz głupoty .! Mało to facetów ??? A jak nie potrafisz załozyć rodziny to npo jasną chcesz dziecko , co by na niego dmuchać i chuchać i wyrośnie na Geja , bo od małego będzie pragnął tatusia !! znajdź sobie KOBIETO na początek pracę!!!! Na dzień dzisiejszy ktoś kto nie pracuje (przy tak dużym zapotrzebowaniu na pracowników!!) to śmierdzący leń jest!! . A przy dziecku to TY se myślisz ,że telenowele będziesz oglądała przez cały dzień!! A o ile robisz sobie jaja, to lepiej wejdż na czaterię , albo gdzieś ! :) POzdrawiam i życzę lepszego rozumu! :)

Gość POZDRAWIAMY
a dlaczego nie możesz z nikim byc? może od tej strony należy zacząć? naprawić ją?

Gość eeeeeeeeeeeee
do autorki - ponawiam swoj poprzedni post.

Gość lolkaa30
nie robie sobie jaj ,chcialam sie podzielic i szukam doradcy ,wiem ze jest praca mialam ostatnio 4 oferty ale jeszcze nie jestem gotowa ,musze sie nastawic

Gość POZDRAWIAMY
Andrzej jasna że potrzebujemy tylko trudno na takich trafić

Gość taaaaaaak////
nie ten ojciec co zrobi, ale ten co wychowa dziecko jest PRAWDZIWYM ojcem a o takiego naprawde kochającego faceta bardzoc iężko, a dziecko może byc bardziej szczesliwe z samotną matką niż z ojcem tyranem

Gość lolkaa30
nie moge z nikim byc bo sie 2 krotnie zawiodlam i nie zaufam juz zadnemu facetowi ,nie mam sil juz szukac a lata leca mam 30 lat i pozniej boje sie ze nbie zajde tak latwo jak mozliwe teraz mi sie uda

Gość POZDRAWIAMY
taaaaaa jasne, ale kobiety mają za duże wymagania, nie wystarczy żeby facet dawała nam się wysmarkać na swoim ramieniu

Gość lolkaa30
taaaaaaak////------------dzięki za zrozumienie

Gość hm.................hm
moim zdaniem jestes egoistyczna i myslisz tylko o sobie,planujesz powolac kogos do zycia,bo taki masz kaprys Dziecko to inwestycja na cale zycie,ma prawo miec normalna rodzine,ojca i matke....a ty bez pracy,bez oparcia, to smieszne albo ne dojrzale z twojej strony . Ae jakie masz zamiary,tak pewnie zrobisz... (Ja mam zamiar sobie zrobic tatuaz) :)

Gość taaaaaaak////
lolkaa30 >>> pomimo tego że mam troche mniej lat to mysli i odczucia dokladnie te same :O

Gość POZDRAWIAMY
autorko może zacznij lepiej od pracy ,co?

Gość można można
nastawić to i może ale do pożądnego lania!!!!

Gość ****coco****
nie mozesz sie przespac z jakism przystojnym ?? zamiast kosztowne in vitro?

Gość lolkaa30
ja wiem że dla niektórych to może sie wydawac jakies takie nie mądre ale ja nie mam innego wyjścia ,jestem tak bardzo zdecydowana jak nigdy juz sie wstępnie umowilam na 1 probe na lipiec jak testy owulacyjne wykaza ze juz mozna-nie wiem jak to bedzie wygladac z ta strzykawka jeszcze

Gość POZDRAWIAMY
jakie kosztowne? strzykawka kosztuje pare groszy ;)