Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaa30

mam zamiar zrobić sobie dziecko z obcym facetem!!!!!!!

Polecane posty

Gość taaaaaaak////
tylko, że u mnie w kolejnosci to najpierw praca ustawić sie a potem pstryk dzieciątko sobie zrobić i życie dla niego poświecić :)

Gość Ivonnek
Jesteś samotna? Kup sobie psa... albo kota... ewentualnie rybki... BOZEEEEEEEEE co za egoistka

Gość nuttka
bedziesz dobrą, czułą mamusią:) jesli dziecko jest Twym szczęsciem to ja nie widze problemu:)

Gość lolkaa30
wlasnie wsrod tylu dawcow 80% chec sie jedynie zabawic ,czyli miec cos z tego ale ja tak nie chce chociaz z medycznego punktu metoda naturalna daje 60% szans ,nie jestem egoistka ,tylko cale moje 30-letnie zycie to szkoda gadac ,szkoda ze zamiast mnie na tym swiecie nie pojawil sie ktos inny

Do pracy nie chodzisz ! A kto CIę utrzymuje ????mamusia???????????

Gość lolkaa30
Ivonnek---------mam psa ,kocham zwierzeta ,jeśli chodzi o prace to fakt nie jestem zbyt pracowita to fakt

Gość lolkaa30
rodzice na razie mnie utrzymuja ,ale od roku wcześniej pracowałam przeciez,jako telemarketerka,generalnie jestem troche odlutkiem nie lubie pracy zespolowej i rzucilam te robote

Gość nuttka
I masz racje ze stresow są raki... jesli ktos nie czuje sie pewny w pracy to nie jego mieksce:) to jak z rolą w filmie.. nie kazdy sie nadaje, choc wielu sie pchaLP

Ustaw sobie budzik dzisiaj w nocy co pół godziny i weż swoją lalkę i bujaj przez 20 minut < a jutro porozmawiamy o dziecku !:) SAM CI je zrobię - będzie inteligentne chociaż !:)

Gość taaaaaaak////
"Skąd u WAs taka niechęć do facetów??" z życiowego doświadczenia u mnie z przykrego zresztą :(

Gość taaaaaaak////
"SAM CI je zrobię - będzie inteligentne chociaż" jakbym slyszalam mojego kumpla :)

Gość Ivonnek
Soryyy ale ja czegoś tutaj nie kumam -> dziecko to przecież nie rodzaj wypełnienia pustki w życiu czy czegoś co sprawi że przestaniesz być samotna, dziecko to owoc miłości i skazywanie go na wychowywanie się w niepełnej rodzinie jest dla mnie egoistyczne... Nie mówiąc już o tym, że masz fantastyczne podejście do życia. Piszesz że jesteś leniwa i dlatego nie masz pracy... potem może okazać się ze będziesz na tyle leniwa, że twoja mama będzie zajmować się dzieckiem które zrobiłaś sobie bo miałaś taką fanaberię...

Gość lolkaa30
Fafarafa----------- nie rozumiem tego sarkazmu z twojej strony ,nie byles w mojej skorze to nie wiesz co ja czuje itd,jest wiele takich kobiet i to nie znaczy ze są one nienormalne

Gość eeeeeeeeeeeee
DO AUTORKI - mozna u ciebie dostrzec przejawy niedojrzalej osobowosci, niestety :O

Gość POZDRAWIAMY
"Jest wielu interesujących facetów tylko że mozę Wy ich nie dostrzegacie" jest wiele interesujących kobiet tylko wy ich nie dostrzegacie a poza tym intereujący facet to pojęcie względne

Gość nuttka
jest wiele interesujących kobiet tylko wy ich nie dostrzegacie racja:P A one juz za sukienkami patrzą, spineczkami:P Juz by chciały dzieciątko:P

Ivonek , eeeeeeeeeeeee ! Cieszę sie że ktoś mi pomaga pomóc tej dziewczynie zrozumieć ,że jak narazie to sama jest dzieckiem ! :) dzięki :)

Gość lolkaa30
ludzie !!!!!!!!! fajnie jest zartowac jak sie jest z kims ,ma sie dziewczyne ,chlopaka czy zone lub męza !!!!!!!!!!! ja nie mam nikogo ,jestem zamknieta w swoim swiecie

Gość Ivonnek
Fafarafa :) Dziecko to mało powiedziane, użyłabym dosadniejszych słów -> rozpieszczony bahor... tupnie nóżką i dostanie nową lalkę. Sory autorko ale tak myśle...

Gość POZDRAWIAMY
Andrzej pokasz mi takiego faceta! zaraz zrobie sobie z nim dziecko!! :D

Gość POZDRAWIAMY
ło matko "pokaż"

Gość lolkaa30
ale nie wiecie wszystkiego o mnie -ja fakt mam problemy osobowościowe nie bez powodu

Wreszcie cos mądrego !! TO WYŁAŻ DO LUDZI I NIE STĘKAJ !!! PIERWSZE PRIMO !!---PRACA ! DRUGIE PRIMO !!!- FACET !! A POTEM SIE ZOBACZY !

Gość Ivonnek
Nosz kurde to sobie "otwórz ten świat" -> najlepiej powiedzieć... bo ja to mam tak źle, wszyscy wokoło kogoś mają, a ja jestem skazana na samotność no to co zrobię sobie dziecko, może nie będę tak leniwa w stosunku do niego jak do pracy... hmmm... tylko kto byłby najlepszym dawcą nasienia?? Gej? Żonaty? Żul...?