Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaa30

mam zamiar zrobić sobie dziecko z obcym facetem!!!!!!!

Polecane posty

Gość hm.................hm
ona ma chyba rozdwojenie jazni ....

Gość taaaaaaak////
nie ma , jest tylk zagubiona i baaardzo samotna

Gość zgadzam sie bardzo
ja tez tak uczynie

Gość taaaaaaak////
ooo następna witamy w klubie :)

Gość lolkaa30
o widzę że moja sprawa jednak kogoś obchodzi nadal

Gość taaaaaaak////
a ciebie juz nie?

Gość psitka
Tak jest, skoro jestes autystyczna prawie , odludkowata, aspołeczna, jednym słowem - pokrecona, to właśnie strzel sobie dziecko. Które będzie cie miało z twojego chorego swiata wyciągac. Albo z tobą w nim kisnąć. Chcesz sobie po prostu zrobic niewolnika, który bedzie miał za zadanie cie zabawiac. To obrzydliwe

Gość lolkaa30
taaaaaaak//// czytałas że jest jeszcze jedna chętna -jednak ma to sens.Ja wcale nie szukam niewolnika ,czy kooś podobnego-dziecko,będe bardzo kochać wychowywać tak by było dobrym człowiekiem -bo chcę by byl to chlopiec.

Gość lolkaa 30
samotnie samotna Chodzi o to, że moim celem przewodnim było znaleźć mężczyznę, który sprawi, że będę szczęśliwą mamą, ale tylko mamą. Nie żoną. No i stało się Jestem w ciąży. Mam nadzieję, że przejdę ją w miarę dobrze i urodzę wymarzoną pociechę. 09:32 Haris Pilton życzę Ci szcześcia "Always look at the bright side of life" i jest 09:34 jusiek juz nie jestes samotna!!!!! Nosisz cos najcudowniejszego pod serduszkiem 09:34 samotnie samotna wiem w tej chwili jestem jedną z najszczęśliwszych kobiet na świecie 09:36 intima_31 I ja dołączam się do gratulacji 09:36 jusiek WŁAŚNIE!!!! Jeszcze do twoich drzwi zapuka szczęscie zobaczysz 09:37 czyli jednym słowem wykorzystałaś mężczyznę dla zaspokojenia swojej zachcianki? 09:38 Haris Pilton a bo to ona jedna? "Always look at the bright side of life" i jest 09:41 samotnie samotna jak chcesz możesz to w ten sposób nazywać. Moim pragnieniem było mieć dziecko i udało się 09:43 m a d z mam nadzieje, ze dobrze sobie przemyslals swoje dalsze zycie z dzieckiem i bez 2ej osoby, z ktora moglabys sie podzielic obowiazkami zwiazanymi z dzieckiem, ktora by Cie wspierala i pomagala 09:45 samotnie samotna przecież to nie była moja zachcianka z wczoraj, którą postanowiłam natychmiast spełnić. Zrobiłam sobie bilans i stwierdziłam, że poradzę sobie. Jestem dorosłą, dojrzałą kobietą, którą stać na wychowanie dziecka samemu. 09:45 Haris Pilton brawo! "Always look at the bright side of life" i jest 09:46 samotnie samotna zapomniałam dodać...zarówno psychicznie, fizycznie jak i materialnie 09:49 hrabia Joseph B sama tego chcialas, i jestes zadowolona, wiec czego taki dramatyczny tytul. Myslalem ze ci zrobil dzidziusia i dal nura w dluga. jak wymarzona pociecha zacznie jape drzec, to ci sie humor zmieni a zacznie sie sciganie szczesliwego tatusia o alimenty 09:50 m a d z a jak ten bilans wygladal? uwglednilas swoj urlop macierzynski, wychowawczy - pozniej przestajesz dostwac pensje a dziecko trzeba oddac do zlobka lub miec kogos do opieki - to tez kosztuje 09:51 Haris Pilton znaczy samotna matka przegrała życie ? bo nie rozumiem? "Always look at the bright side of life" i jest 09:51 samotnie samotna hrabia Joseph B wychowywałam młodszą siostrę, więc zmienianie pieluch i darcie gęby nie jest mi obce. Alimenty? pff. marne grosze. Skoro napisałam, że mnie stać na wychowanie i utrzymanie dziecka tzn, że alimenty potrzebne nie będą. 09:51 m a d z jesli sama tego chcialas to nie powinnas miec praw do alimentow - facet byl swiadomy, ze jest Ci potrzebny tylko w celu zaplodnienia a nie szukalas tatusia 09:52 hrabia Joseph B durna feministka wychowa samotnie jakiegos niedorobionego psychicznie dzieciora, jak Honorata z MjM, corusie co zadaje sie ze starymi dziadami w zastepstwie tatusia 09:53 m a d z teraz C stac jak pracujesz - a co pozniej ?? bedziesz miala do kad wrocic?? niby pracodawca ma oboaiwizek Cie przyjac ale z tym bywa roznie 09:53 samotnie samotna m a d z będę pracowała do póki mogę - pracę mam lekką, więc nie narzekam a i dobrze płatną. Czy samotna matka aż tak źle wygląda w waszych oczach? Nie poradzę sobie i będę skomlała o faceta? Czy aby na pewno? Stanowisko mam zapewnione po urodzeniu a i nie widzę przeszkód by dziecko do pracy nosić. Wręcz zaproponowano mi to. 09:53 Haris Pilton o ja pie**olę.... dodam topic do ulubionych bo zaczyna być ciekawie "Always look at the bright side of life" i jest 09:54 Haris Pilton zapomnieliście jeszcze jej powiedziec, że panny z dzieckiem to juz nikt nie zechce ple ple ple "Always look at the bright side of life" i jest 09:55 m a d z jakos sobie nie wyobaraz pracy z dzieckiem obok - dzieci sa rozne i zadko sie zdarzaja takie co tylko jedza i spia - wiekszosc potrzebuje uwagi przez caly czas dziecko potrzebuje ojca tak samo jak matki 09:56 instruktorka a co z emocjonalnymi potrzebami czlowieka? Tylko mi tu nie pisz ze ojciec dziecku jest niepotrzebny..Zobaczysz zreszta kiedys ..za wiele lat predzej czy pozniej ... Taka decyzja byla bardzo odwazna ale czy dobrze przemyslalana? Romawialas kiedys s psychologiem dzieciecym jak na dzieci obu płci wplywa brak ojca?Moze warto byloby na taka rozmowe sie umowic ,aby w przyszlowsci nie poplenic jakiegos rzutujacego na cale dalsze zycie dziecka bledu. Kiedys to bedzie dorosly czlowiek.Mezczyzna ,Kobieta-wychowany bez ojca ....wiem ze nie pierwszy ani ostatni..Ale to z premedytacja czynisz-to nie los decyduje ,czy jakas złozonosc zycia.... Moze teraz jest i wolnosc obyczajowa.....ale jakim kosztem to wszystko sie odbywa?zdrowego rozwoju przyszlych kobiet-mam..mezczyzn-ojcow....Czesto tacy ludzie wpadaja w jakis skrajnosci.albo sami chca takioego domu jak mieli ich koledzy z mama,tata.....albo wrecz odwrotnie.Nie potrafia zyc w zwazkach bo dla Niech to czytsa abstrakcja.. Nie chce tu nikogo osadzac ale moge swoje zdanie wyrazic: a jest takie ze to wielki egoizm z Twojej strony.Urodzic dziecko dla siebie... Dzieci rodzi sie dla SWIATA ,dla innych ludzi.Bo kiedys z domu i tak wychodza .Nie dla siebie.Matka egoistka to chyba jedna z wiekszych krzywd jaka moze przytrafic sie dziecku.... 09:56 samotnie samotna dziecko potrzebuje miłości i ciepła, które ja mu zapewnię. 09:58 m a d z zgadzam sie z instruktorka - to egoizm instynkt macierzynski ma kazda kobieta (w roznym stopniu sie nasila w roznym wieku) ale to nie oznacza, ze zaraz kazda ma sobie robic dziecko nawet jak stac ja na to 09:59 m a d z sama nie zapewnisz mu wszytkiego - nawet odpowiedniej ilosci ciepla i milosci bo bedzie potrzebowalo ojcowskiej milosci i ciepla 09:59 Haris Pilton autorko, weź nie słuchaj tych bzdetów bedzie dobrze "Always look at the bright side of life" i jest 10:00 samotnie samotna m a d z Twoja opinia i neguje jej. Z taką różnicą, że każdy ma odmienne poglądy i pozwól, że własne zdanie będę miała. 10:00 m a d z dla dobra dziecka powinnas zrobic troche w innej kolejnosci - najpierw znalezc milosc swojego zycia a poniej miec z nim dziecko

Gość lolkaa 30
samotnie samotna ale w tym problem, że ja miłości swojego życia szukać nie chciałam i nie chcę. Czy to egoizm? Nie chcę mężczyzny w swoim życiu. Chcę natomiast kogoś kogo pokocha. I tym kimś będzie moje dziecko. 10:02 m a d z mozezs miec inne zdanie - ale czego oczekiwalas zakladajac ten temat? trzeba to bylo zrobic przed 'zaplodnieniem' zeby poznac zdanie osob, ktore moga realnie na to spojrzec i doradzic moze oczekiwalas samych gratulacji? 10:03 Powiem tak a ja Ci wspolczuje ,nie wiesz w co sie pakujesz,moje kolezanki samotnie wychowuja dzieci i sa zdesperowane,a tez na poczatku "mialo byc slodko"...dziecko wychowujace sie bez ojca popada w skrajnosci a Ty jestes egoistka bo myslisz tylko o sobie i swoim tylku 10:03 samotnie samotna m a d z nie wręcz przeciwnie. Czekałam na takie komentarze. Gdzie jest napisane, że w wychowywaniu dziecka potrzebny jest ojciec i matka, żeby ów dziecko wyrosło na szanowanego się człowieka? 10:04 m a d z a jak cos kiedys Ci sie stanie (nie zycze Ci tego) kto sie zajmie dzieckiem? nie mow mi, ze np rodzice bo oni tez maja swoje lata a ile TY masz lat? jelsi moge wiedziec 10:05 m a d z kazdy psycholog Ci powie, ze do prawidlowego rozwoju dziecka potrzebni sa oboje rodzice, oczywiscie sa przypadki, ze jest tylko 1 i dziecko zdrowo wycowuje sie ale dlaczego pozbywac dziecka jednego z rodzicow juz na starcie? 10:05 samotnie samotna m a d z spokojnie samo ze sobą nie zostanie. Mam wystarczająco dużo lat i w głowie żeby decydować się na krok bycia matką. 10:05 Haris Pilton kracza wrony kraczą... czasem mozna się zestarzeć w oczekiwaniu na miłość swoejgo zycia a co z tatusiami pijakami? a co z tatusiami którzy nie dorośli do swej roli? nie lepiej dla dziecka mieć matke która poświęci mu 100 % swojego czasu posiadanie mężczyzny/ojca dla swych dzieci nie stanowi juz chyba o bycie kobiety? kobieta bez mena to nie 100 % kobieta, 100% matka? "Always look at the bright side of life" i jest 10:06 hrabia Joseph B droga Haris Pilton kobieta zdurniala calkowicie, sama zrobila z siebie panne z dzieckiem wiec chyba zdawala sobie sprawe z tego, o ile nie jestes takim pasztetem ze musiala to zrobic co zrobila 10:07 vavavavavava nigdy bym sie nie zdecydowala ns dziecko nie majac faceta....to porazka i wielka krzywda dla dziecka,a moze nikt cie nie chcial na stale ? 10:08 samotnie samotna hrabia Joseph B tego komentarza nie do końca rozumiem? Tak dogłębniej opisz chłopcze co Cię boli...Feministka nie kumata jest. Tak tu się zgodzę. Kobieta może być kobietą w pełni bez mężczyzny, ale matką już nie. Dlaczego? 10:09 vavavavavava pocieszaj sie ,pocieszaj... 10:10 m a d z szkoda mi tego dziecka bo go skrzywdzialas, a co gorsze nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz - czyli do konca nie przemyslas tej decyzji 10:11 Haris Pilton ja tez hrabiego nie zrozumiałam "Always look at the bright side of life" i jest 10:11 m a d z a dlaczego nie chcesz napisac ile masz lat? brak Ci odwagi? a na taka decyzje ja mialas (chociaz to nie odwaga tylko glupota) 10:12 frezjacececececece nie ma co sie oszukiwac,kazda kobieta marzy o milosci i zadna nie chce sama wychowywac dziecka,a jesli tak sie staje to przewaznie facet jej nie chce a ona zdesperowana potem prawi moraly jaka to ona szczesliwa,zenada 10:13 vavavavavava a potem bedziesz na sile szukac ojca dladziecka..." 10:13 samotnie samotna ale co moje lata mają tu do rzeczy? 10:14 Haris Pilton nie ma co szukać, przecie zaden nie zechce panny z dzieckiem, to juz dawno na kafe ustalono "Always look at the bright side of life" i jest 10:14 vavavavavava jednak wstyd 10:15 m a d z bardzo duzo - jesli masz duzo to moze to ostatni dzwonek zeby miec dziecko i dlatego ak postapilas, albo w 2ej strony to niedojrzala decyzja 10:15 zigzi zigzi gratulować! decyzji o dziecku nie podejmuje sie pod wpływem chwili, a dobra matka jest dużo lepsza niż dwoje kiepskich rodziców. Dziecko jest chciane i oczekiwane, będzie kochane! I to jest najważniejsze, a jestem pewna, że samotnie samotna poczyta na temat emocjonalnych potrzeb dziecka z jednym rodzicem i postara sie jakoś zapełnić luke Ale zgadzam sie, że dziecie nie chowa się dla siebie, samoptna, żebyś nie uzależniła się kiedyś od dziecka i nie uzależniała go od siebie, zeby z Tobą zostało! A tak poza tym to życze szczęścia! madz, kobiety niestety mają (cytując Dziennik Bridget Jones) ograniczony termin przydatności do spożycia i po znalezieniu milośći swego życia mogłoby być za późno na dziecko! I mogło by się okazać, że miłość życia dziecka nie chce... Life is brutal, więc musze utwardzić swe serce. 10:15 Haris Pilton autorko - bo juz autorytety stwierdziły,ze jestes głupia, to jeszcze chcą Ci w metrykę zajrzec, żeby Ci powiedziec, że jesteś niedojrzała "Always look at the bright side of life" i jest 10:15 m a d z panny z dzieckiem maja szanse na faceta 10:16 dead leavesthe dirty ground A ja tez zawsze bylam przekonana, ze do zdrowego rozwoju dziecka potrzebna jest przede wszystkim milosc i jesli ta jest zapewniona, to ojciec nie jest niezbedny. I odsuwalam od siebie mysli, ze wszystkie moje problemy emocjonalne zwiazane sa wlasnie z jego brakiem. Ale przed tym sie nie da uciec. I nie mowie Ci, ze zle robisz. Ja bardzo kocham moja mame, bo jest cudowna kobieta, ale fakty sa takie, ze z powodu braku tegoz wlasnie faceta w naszym zyciu, mnie sie niezle pomieszalo pod kopula. Na szczescie z pomoca specjalistow powoli sie z tego wybrzebuje, ale rozowe to to nie jest. Pozdrawiam. 10:16 hrabia Joseph B kij mi w plecy, uwazam ze to co zrobila jest durnym skrajmym bezmyslnym egoizmem. Mysli ze dziecko to zabawka zabezpieczenie jakies na przyszlosc. Gowno prawda, owdowialem z dwojka dzieci w pieluchach, moze jakims cudem bym je wychowal, spotkalem kobiete i razem zesmy wychowali, ale do czego zmierzam. Przyszedl czas chlopaki wyfruneli z domu i co gdyby nie ona bylbym sam, co niestety czeka bohaterke, czyli autorke. 10:17 samotnie samotna mam 25 lat -- 4 październik 1982 r. Mam stałą pracę, wykształcenie, i przede wszystkim serce pełne miłości. 10:17 ja onaxxxxxxx zalosna jest autorka topiku 10:18 m a d z mysle, ze nie wisz na co sie piszesz i postepujesz egoistycznie ale zycze powodzenia 10:19 ja onaxxxxxxx a ja mysle ze masz kolo 40

Gość lolkaa 30
grymix mozesz byc najlepsza matka na swiecie, a i tak na dziecku odbije sie brak ojca. 10:21 3483482468246 decydujac sie na samotne macierzynstwo strzelasz sobie samobuja w glowe 10:22 m a d z tez wnioskowalam, ze jestes przed 40stka ale sie okazalo, ze jestes dokladnie w moim wieku i jeszcze bardziej mnie dziwi Twoje zachwanie 10:23 intima_31 Droga Autorko, mam nadzieję, że zaszłas w pozycji klasycznej, chodzisz co tydzień do kościoła, śniadania jadasz o 8:37, i do kąpania zużywasz nie więcej niż 10 litrów wody, bo coś mi się wydaje, że tylko taka postawa mogłaby się spodobać tym, którzy potępiają to, co zrobiłaś... 10:23 Haris Pilton "Always look at the bright side of life" i jest 10:23 hrabia Joseph B srututu do wychowania potrzebna tylko milosc banaly i bzdety, ktore gadaja ludzie ktorych to nie dotyczy. Teoria i chciejstwo swoja droga, a zycie swoja droga, i nie zawsze jest tak rozowo jak sie wydaje 10:25 instruktorka hrabia...wiec taki czlowiek jak ty moze wiele naswietlic na temat tej sprawy... Paris...tatus pijak czy tatus kretyn -to jednak "tatus" wiesz co mam na mysli??To ze swiadomosc ze On jest dla dziecka jest wazna.Ja nie mowie ze to dobrze ..i zycie tez pisze takie smutne scenariusze.. Ale to co robi autorka to jest zupelnie co innego.I nie trzeba byc psychologiem zeby zauwazyc roznosc tych tematow.Ona swiadomie decyduje o tym ze jej własne dziecko jest skazane na brak ojca.No chyba ze w przyszlosci takow sie pojawi co jak widac podejcie autorki do zwiazkow na dluzej jest watliwe...wiec chyba mamy wszyscy swiadomosc jakie zycie je czeka .Oczywiscie mysle tylko o emocjonalnym zyciu-bo materialne nas tu chyba nie interesuje... Zreszta ..moze to tylko prowokacja forum.co tutaj sie czesto bardzo zdaza.. Po co to wypisywac takie kretynizmy a potem oczekiwac poklasku? 10:33 Haris Pilton instruktorka - nie mogę się zgodzić z Twoja wypowiedzią naprawde uważasz, że ojciec, nawet nie zasługujący na to miano, jest lepszy niż żaden??? pewnie, lepiej zeby skrzywił dziecku psyche swoim postepowaniem? może ojciec pedofil tez lepszy niz żaden? albo ojciec bijący matke na oczach dziecka? łamiący dziecku ręcę bo za głośno płacze z głodu? albo po prostu pajac obdarzony penisem moim zdaniem decyzja o macierzyństwie to sprawa autorki, zajmie się dzieckiem najlepiej jak umie może jej to wyjdzie, może nie a wy, wrony, jesteście wszyscy jak rozumiem z pełnych rodzin że takie farmazony opowiadacie myslę, że autorka spotka na swojej drodze wartościowego faceta kiedy bedzie na to gotowa i razem we trójkę, ona + dziecko + facet stworza pełną szczęśliwą rodzine i nie będzie to miało znaczenia, ze nie jest on biologicznym ojcem a jesli nie będzie miała ochoty to nie zwiąże się z nikim jej sprawa "Always look at the bright side of life" i jest 10:33 m a d z autorko topiku dlaczego nie dajesz kontrargumentow - zabraklo?? 10:34 samotnie samotna bo wy pełne katolickie rodziny macie zawsze rację. źle zrobiłam muszę odpokutować. Co radzicie zrobić? 10:35 m a d z nie mowimy tu o ojcach pijakach pedofilach itp. tylko o swiadomej decyzji na brak ojca 10:36 hrabia Joseph B mysle ze jest to marna, a moze kto wie, prowokacja, chociaz myslale ze dostane szalu, jak slyszalem ze swieta zostala kobieta , ktora zmarla by urodzic dziecko.I jeszcze te pelne obludy wypowiedzi jej bliskich, a dam sobie spokoj bo weszlem na grzaski teren. 10:36 intima_31 pewnie każą usunąć, bo lepiej usunąć, niż wychowywać dziecko bez ojca... 10:36 samotnie samotna i zaznaczmy, że to był świadomy wybór, więc nie rozumiem takiego oburzenia? W grę nie wchodzi żadna prowokacja ani tym bardziej moja przeszłość, bo ojca miałam i ku waszemu zdziwieniu był dobrym ojcem. 10:37 m a d z bardziej bedzie 'pokutowac' Twoje dziecko niz TY 10:38 Haris Pilton madz mówiłam do instruktorki która twierdzi że lepszy zły ojciec niz żaden "Always look at the bright side of life" i jest 10:38 samotnie samotna moje dziecko będzie szczęśliwym darem natury, otoczonym troską i miłością. 10:40 Haris Pilton ogolnie autorko, zeby juz nie przedłużać tematu - podsumuję: jestes głupia jestes niedojrzała egoistyczna facet Cie przeleciał i z brzuchem nie chce, więc dorabiasz ideologię stracisz prace i nie dasz sobie rady a Twoje całe przyszłe zycie to będzie syf i malaria, dno mul i wodorosty no ludzie, jak mozna ???????? "Always look at the bright side of life" i jest 10:40 m a d z nikt Ci nie powiedzial, ze masz usunac dziecka wiec nie wpieraj w nas tego nikt sie nie oburza bo to Twoje i zycie ale nie tylko TY bedziesz ponosic skutki swojej decyzji ale tez dziecko i to chcemy Ci uswiadomic 10:41 hrabia Joseph B doczytalem sie ze kobieta ma 25 lat, wobec tego jest bezrozumna debilka, albo takim pasztetem ze byl to akt desperacji. Amen 10:42 Haris Pilton a to nie Twoje słowa były hrabio? "Always look at the bright side of life" i jest 10:44 samotnie samotna nie ja napisałam, że namawiacie mnie do usunięcia, czytaj ze zrozumieniem. Oczywiście akt desperacji za który moje biedne dziecko będzie płaciło całe życia, bo nie ma ojca miłego wychowywania wam życzę. żegnam. 10:44 Haris Pilton "Always look at the bright side of life" i jest 10:45 m a d z idz i przemysl swoja decyzje bo chyba masz co pa 10:49 hrabia Joseph B no coz haris posmumowala bardzo ladnie tak jak ja, tylko bardziej subtelnie, wiadomo KOBIETA 10:53 Kala7 Widzę, że kobieta samotna, która zdecydowała się na macierzyństwo traktowana jest jak trędowata i odmieniec. Dzieci potrzebują i ojca i matki ale znam parę osób wychowywanych w "pełnej" rodzinie i teoria wspierania i pomagania matce w wychowywaniu dzieci bywa różna z rzeczywistością. "Dumni" ojcowie często są tylko w dniu narodzin dziecka a potem to kobieta zmaga się z wychowywaniem dzieci.SAMA! Poza tym nierozumiem tego, KAŻDE dziecko jest powodem do szczęścia więc dlaczego próbujecie obrzydzić i zniechęcić samotną do macierzyństwa. Jest w ciąży, wyczekiwała tego dziecka więc należą się tylko gratulacje i powodzenia w nowym życiu z dzieciaczkiem!! Czego Ci zyczę i zawsze pamiętaj o twej radości nawet jak dziecko zacznie dawać Ci w kość, nikt nie obiecuje że będzie różowo, ale to jest warte tego aby zostać matką. 10:55 opuncja figowa to jest nowy/świeży chwyt singielek, chyba będę musiała i ja zrobić bilans. tak właśnie jestem. 10:58 m a d z kala7 - chodzi o to, ze zaplanowala sobie urodzenie i wychowywanie dziecka sama, bez ojca - facet jej tylko byl potrzebny zeby zajsc w ciaze - i to bylo celowe dzialanie. 11:02 instruktorka paris ..heheh chyba mnie nie zrozumialas wcale.Ja nie napisalam ani ze to dobrze..ani ze taka matka mialaby byc z takim :tatusiem"-tylko to ze to dziecko ma ojca.A tu co? Co Ona kiedys powie temu doroslemu juz dziecku? albo cale zycie bedzie go oklamywac albo wszczepi mu takie spojrzenie na zycie jakie sama wybrala.Ze spotkala dawce spermy i pojawilo sie na swieci.w sumie to to samo co dziecko z banku spermy -tylko fakt chyba taniej ja wyszlo... ech.... Macie racje.Sama sobie i swojemu dziecku takie zycie wybiera i nie ma co dyskutowac po proznicy. 11:07 Kala7 o.k. a facet jest w tym wszystkim święty i idąc na seks z kobietą bez zabezpieczenia liczył na cud??? Samotna chyba najlepiej wie jak to przebiegało i to jej zostawcie sprawy czy to moralne w związku z facetem czy nie! Niestety miałam do czynienia z wieloma osobami które całe życie walczą z bezpłodnością i nie umiem nie cieszyć się z nowego dziecka. A Samotna skoro przemyślała sobie i jej decyzja nie jest chwilowym kaprysem, to dlaczego zabraniacie jej MACIERZYŃSTWA? A już kompletnie nie rozumiem chamstwa i ubliżania w niektórych wypowiedziach! Tak jakbyście znali Samotną osobiście i dostali prawo do tego by jej ubliżać. Minimum przyzwoitości. 1 2 3 4

Gość lolkaa 30
GuanaBanaKumkwat. ehh coś wam powiem. Ja mam młodszego brata, mój tata zmarł kiedy on był bardzo mały, więc go nie pamięta. Mama starała sie jak mogła wychować go najlepiej jak się da, ale co z tego kiedy on do każdego faceta, który przychodził do nas do domu się kleił? Nieważne czy to hydraulik czy kolega mamy. Szukał sobie wszędzie autorytetu, nieważne jakim mętem byłby facet. Dla mojego brata on był ideałem. Koniec końców sytuacja nie wygląda różowo, bo ma 16 lat zrobił się strasznie zbuntowany, nikt nie ma na niego zadnego wpływu, mama jest pobłażliwa, bo to jedyny syn i do tego najmłodsze dzecko, a on teraz nadal szuka autorytetu...jak wpadnie do niego narzeczony mojej siostry to on nadal nie odstępuje go ani na krok... mimo, ze jest już prawie dorosły. Dziecko, które wychowuje się bez jednego z rodziców zawsze bedzie w pewien sposób okaleczone emocjonalnie. No bo kto przytuli i pocieszy jak nie mama, jak również, kto nauczy grać w piłkę i łowić ryby jak nie ojciec? 11:26 GuanaBanaKumkwat. tylko się wydaje, ze jeden rodzic jest w stanie zapewnić dziecku wszystko, ale zaczyna się rozumieć ten bład kiedy dziecko zaczyna powoli rozumieć. Kiedy widzi inne dzieciaki, które chodzą z obojgiem rodziców na spacery do wesołego miasteczka. Ja też to pamiętam, miałam wtedy 5 lat jak umarł mój tata. I zazdrosciłam wszystkim koleżankom, które miały pełne rodziny....bardzo zazdrościłam 11:28 instruktorka Guana niektorzy tego niestety nigdy nie zrozumieja... 11:30 GuanaBanaKumkwat. szkoda, bo robia krzywde swoim dzieciom....i to świadomie:/ 11:59 truskawa149 samotnie samotna - Ja prawie cale zycie wychowywalam sie bez ojca. Moi rodzice rozwiedli sie jak mialam 5 lat. Niewiele pamietam. Mialam najszczesliwsze zycie pod sloncem. Mama, mimo swego mlodego wieku, zapewnila mi wszystko. Ojca zanlam i prez jakis czas widywałam. Kontakty urwałam sama, jak już byłam dorosłą osobą. Uważam, że niczego w życiu nie straciłam, a jedynie zyskałam. Mama jest moją najlepszą przyjaciółką. Dała mi tyle serca i miłości, o których niektóre dzieci z rodzin nierozbitych mogły tylko pomarzyć. Cały czas poświecony był mnie. Jak miałam 14 lat mama poznała miłość swojego życia. Sa razem do dzisiaj. Urodził mi się brat Dlaczego wypowiadają się ludzie, którzy nie mają pojęcia w temacie? samotnie samotna - zycze wszystkiego co najlpepsze i slicznego rozowego dzidziusia!!! wiem, że dasz radę! 12:04 lolka 30 Witam cię samotna ja dopiero jestem przed decyzja w sprawie ciąży tylko ze w moim przypadku to dziecko bedzie mialo ojca takiego ktory bedzie troche pomagal ,jego kobieta nie moze miec dzieci i bedzie z nia ale dziecko bedzie mial ze mna ,moja sytuacja finansowa jest kiepska ale mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy 12:16 truskawa149 lolka 30 - Tobie tez zyczę wszystkiego co najlepsze!! 16:21 pręgi Nie rozumiem jak z gory mozna skazywac ze kobieta sobie nie pordzi sama,ogladaliście pręgi jaki tatus potrafi być moj ojciec tez mnie bil do 12 roku oddawalam mocz przez sen w lozku na tle nerwowym i wyprowadzilam sie od rodzicow ale to ze zawsze czulam sie gorsza i bita spowodowalo to ze juz do konca zycia bede miala problemy osobowosciowe,ale do czego zmiezam ze jak dobra matka -samotna ale bedzie kochac swoje dziecko,stworzy mu cieply dom to zdecydowanie ok nizdom w krorym jest dwoje rodzicow ojciec bije a matka nie reaguje na to -a taki czlowiek jest juz z gory,, niepelnosprawny w zyciu doroslym,, 1 2 3 4

Gość lolkaa 30
łączenie tematow:D

Gość franek z budowy
wiesz czytalem tylko poczatek a cale reszte nie i mam pytanie czy juz znalazlas reproduktora??

Gość lolkaa 30
hej franek....całe mnóstwo a jest już jeden rodzynek;p

Gość franek z budowy
domyslam sie ze z tym problemu nie ma - w mlodosci to tyle nasienia sie maranuje bez sensu ... :classic_cool:

Gość lolkaa 30
:D:D oj nie ładnie sie nabijać

Gość franek z budowy
opisz swojego wybranca, jak go znalazlas i namowilas?

Gość lolkaa 30
nie musiałam go namawiać ,wystarczy że mnie zobaczył i porozmawial,a co taki ciekawy jestes? heheh

Gość franek z budowy
bo jest to ciekawe ... wiekszosc kobiet mysli odrobine inaczej :)

Gość lolkaa 30
tzn jak ?

Gość franek z budowy
do kosciolka przed oltarzyk zeby sasiedzi i kolezanki z pracy krzywo sie nie patrzyly.

Gość lolkaa 30
heheh ale wiesz mnie ludzkie gadanie ,komentarze czy zle czy dobre nigdy nie obchodzily i tu jest rożnica-po za tym mi jest dobrze ze swoja samotnoscia

Gość franek z budowy
wiesz co przemyslalem gleboko temat i jak mi pokazesz cycki to moge ci sprezentowac troche mojego nasienia :classic_cool:

Gość lolkaa 30
hehehe niestety bo gdybyś je zobaczył to pewnie chciałbyś nie tylko jeden raz ...........no ja wiem działam bardzo na facetów ,dlatego mam szalony wybór

Gość franek z budowy
a skad wiesz jakich piersi jestem wielbicilem?

Gość lolkaa 30
nie wiem ale ja mam podobno bardzo fajne ,zreszta je eksponuje często w niedopiętych kusych bluzeczkach a mam 75 c

Gość franek z budowy
skromnosc to nie jest twoja najlepsza strona hahahah

Gość lolkaa 30
więcej juz na temat mojego wyglądu nie będe pisac bo po co ma ci wacek na noc stać na bacznosc:D:D:D

Gość franek z budowy
no ale wtedy material genetyczny masz jak w garsci ....