Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anathema188

test ciążowy

Polecane posty

Gość kafeteree
hmm ja jakos w ta ciaze nie moge uwierzyc skoro to ciaza z marca i tyle testow jej wczesniej nie pokazalo? ta az dziwne i ja watpie szczerze w twoja ciaze... rozumiem ze test mogl nie pokazac ciazy przy pierwszej @ po tym stosunku, ale zeby w kwietniu nie pokazal ciazy? idz do gina, moze to wcale nie ciaza, tylko cykl ci sie rozregulowal przez te krwawienia itp teraz na kafe jest pelno topicow dziewczyn ktorym okres spoznia sie 14 dni i wiecej a w ciazy nie sa

Gość kilkanaaa
no wiadomo, ze plamienia a okres to dwie rozne sprawy i dziwie sie ze jak ktos ma plamienie to nie idzie do gina - myslec kobietyyy!!

Gość anathema188
Ja też nie mogłam uwierzyć w te kreski, naprawdę! Robiłam ten test głównie po to, żeby się uspokoić na dobre i żeby okres przyszedł. Praktycznie wszyscy mi mówili, że szanse na to, że jestem w ciąży są bardzo nikłe.. ja do tej chwili nie wierzę w te dwie kreski. I nie wiem co o tym myśleć, co robić... z drugiej strony, w taką pomyłkę testu też mi ciężko uwierzyć. Co do usunięcia ciąży (której nadal mam nadzieję, że nie będzie..) to takiej opcji nie ma, nie było i nigdy nie będzie! Żebym nie wiem jak bardzo musiała przez to cierpieć, to urodzę to dziecko i zrobię wszystko, żeby nie popełniło moich błędów.

Gość qwertyu
w tej sytuacji koniecznie zrób Betę a potem do gina. Ze zdrowiem nie ma żartów.

Gość anathema188
Co do drugiego okresu to był dłuższy niż zwykle.. no ale tak jak mówiłam, gdy się skończył to później test był negatywny.

Gość kaffkaa
Osobiscie mysle ze to ciaza. Test bylby zdolny, zeby sie pomylic i zamiasit negatywnie pokazac pozytywnie??? Ja w to jakos nie wierze!!

Gość anathema188
myszka24 mówisz o krwawieniu, o braku okresu czy o ciąży?

Gość anathema188
Rozumiem, zobaczę jak jutro test wyjdzie. W przyszłym tygodniu idę do lekarza nawet na 300%. Dzięki za rady, pozdrawiam.

Gość zanetka252222
ciąża w wieku 18 latto nie jest według mnie tragedia. ja zaszłam w ciąże w moje 17 urodziny. teraz w sierpniu będe miała 18 razem z chrzcinamimojej córki:) jest cudowana. jutro skończy 4tygodnie. mam męża, rodzice mi pomagają, o szkole juz nie wspomne. chodze do 2kl liceum i od 2 miesięcy już mam wolne i rok mam zaliczony. tak nam sie udało w życiu i jstem taa szcześliwa że moja kruszynka leżyobok włóżeczku i śpi że nawet nie zdajesz sobie sprawy. niegdy nie myślałam o usunięciu i nie załuje i niegdy nie będe tego żałować. kocham moja Oliwke najbardziej na świecie

Gość madziolek
dzidza to największe szczęscie na świecie!!!

Gość anathema188
Być może, ale nie kiedy masz 18 lat, nie do końca wyrozumiałych rodziców i jeszcze masę spraw na głowie jak przede wszystkim szkoła! Chcę być matką, ale nie jeszcze teraz..

Gość madziolek
no ja tez przeciez mam szkoła i jakos sobie poradziłam. został mi jeszcze rok i nie mam zamiaru zawalić szkoły!!!

Gość m_andy
w razie czego nie przejmuj sie, jesli Ci tylko rodzine pomoze to wszystko sie jakos ulozy. Zobaczysz - wiem co mowie

Gość m_andy
i jak drugi test??? robilas???

Gość anathema188
Nie. Inna sprawa, że starałam się jakoś dowiedzieć czy faktycznie miałam dni płodne wtedy... a z obliczeń nie jestem na 100% pewna, ale mam wrażenie, że to były niepłodne :/ Sama już tego nie rozumiem, tym bardziej, że to był raczej krótki stosunek, a i wytrysku w środku nie było..

Gość ehmm....
Jeśli się kochałaś w dni płodne to chyba nie ma najmniejszych szans na ciążę? Czy nie mam racji?

Gość Wera1717
dziewczyny robiłam test ciazowy i wyszedł negarywny.miesiaczki nie mam juz od 2 tygodni. nie wiem co jest ! czaami mam wymioty. nawet czytaam ze trzeba pic jakas herbatke na przyspieszenie okresu i wypiłam i zwróciłam ja cała! pomożcie!co mi jest. czy moge sie tak czuć i nie być w ciazy??

Gość qwertyu
Wera skoro tak to już najwyższy czas żebyś poszła do lekarza/ Brak okresu nie zawsze wynika z bycia w ciąży. Nie masz na co czekać do gina. :)

Gość elka1234
Anathema- wg mnie nie jestes w ciąży. piszesz ze miałaś długi drugi okres, jeśli był obfity to jeśli nawet byłaś w ciaży to już nie jesteś. wszyscy wiemy na czym polega miesiaczka. jeśli jednak było to raczej plamienie to ciąży wykluczyć nie mozna. tak czy inaczej do lekarza wypada pójść. pozdrawiam :)

Gość anathema188
Ja do lekarza muszę iść, bo przed chwilą już drugi test wyszedł pozytywnie :( Nie rozumiem już tego :(:(:( Chyba wszystko jest już jasne...

Gość anathema188
Tak mnie rozklekotało, że zrobiła i trzeci.. i trzeci też był pozytywny.

Gość _heLka_
Ciąża?! Yyy przeglądam ten temat i byłam przekonana, że to pomyłka jakaś :| Idź jak najszybciej do lekarza i napisz co Ci powiedział, bo ja dalej w ciąże nie potrafię dowierzyć, ale skoro trzy testy wyszły pozytywnie to ... :/ Przydałby Ci się ktoś, kto Ci obliczy z pewnością czy to były dni płodne czy nie.

Gość wooow.....
jak to ciaza??????? ciekawy przypadek

Gość szeger000
Jestes pewna ze dobrze zrobilas te testy?

Gość anathema188
tak.. jestem pewna..

anathema188 ---> idź po prostu do gina nie dręcz się kolejnymi testami bo to bez sensu

Gość anathema188
no ale daly mi juz one chyba odpowiedz w 100% jak jest prawda? Do gina ide w srode najprawdopodobniej