Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anathema188

test ciążowy

Polecane posty

Gość awe1
Przykro mi ,ale stan zapalny nie ma tu nic do rzeczy .

tak. nie jedna z nas miała.jak przeglądniesz forum to się zorientujesz, że co kobieta to inne objawy. Co do bladej kreski to powiem Ci tylko, że nawet bardzo blada - to wciąż jest kreska. Mnie 5 dni po spodziewanym okresie wychodził tylko cień kreski. I upławy też były - bo to normalne. Teraz czekam na dzidzię.

Czesc dziewczyny! Co do tej drugiej bladej kreseczki - mojej kolezance test wykazal ta druga oczekiwana kreseczke okolo 5 dni po spodziewanej @ a i wtedy kreseczka byla ledwo co widoczna, wczesniej byla tylko jedna, a jednak, teraz jest juz przy koncu pierwszego trymestru :) Ja z mezem natomiast od niedawna staramy sie o dzidziusia, w zasadzie to \"zaliczylismy\" dopiero pierwsze dni plodne (mam nadzieje) ;) okres powinnam miec za kilka dni, teraz powinno byc ok 6 dni po mozliwym zaplodnieniu, ale test Quick Vue pokazal rano tylko jedna kreske.... ;( nie wiem czy juz sie martwic, ze sie nie udalo tym razem, czy to moze za wczesnie, zeby test cos wykryl. Dodam, ze od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze (ale troche inaczej niz tuz przed okresem - mam wiec nadzieje!), piersi niestety mnie nie bola, ale moze to za wczesnie... Strasznie chcielibysmy, zeby na tescie, ktory bede robic za tydzien (juz dzien po terminie spodziewanej miesiaczki) beda dwie kreseczki... Pozdrawiam wszystkich i gratuluje tym, ktorym sie udalo! :)

25dc zrobilam test paskowy po poludniu, choc nie liczylam, ze cos na nim zobacze i.... druga, ledwo widoczna kreseczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az boje sie uwierzyc, ale mam ogromna nadzieje, ze z kazdym dniem ta druga kreska bedzie coraz bardziej widoczna :) Zrobie jutro rano, niby to jeszcze bardzo wczesny etap by byl (jakbym faktycznie byla w ciazy), ale podobno rano jest wieksze stezenie hormonu ciazy, ale by bylo fajnie!!!!!

Gość kuleczka1990
dziewczyny mam podobny problem, mam wsyztskie mzoliwe objawy ciazy a test wyszedl negatywny! i w dodatku biote cilesty, co o tym myslicie? plis odp

Gość Natalia9999
Cześć :) Najlepiej umów się do gina i będziesz wiedziała na 100% . Moje przeczucia co do ciąży były trafne :) teraz mam śliczną Niunie :))) ur się 19.09. Pamiętam jaka byłam przerażona ,tysiące obaw i wymówek ... A teraz jestem taka szczęśliwa :))) Wszytkie obawy mineły jak zobaczyłam malutki punkcik na monitorze ,maleńkie serduszko :)))) Nigdy nie zapomne pierwszej wizyty u gina . Pozdrawiam i powodzenia :))))))

Gość Natalia9999
Cześć Najlepiej umów się do gina i będziesz wiedziała na 100% . Moje przeczucia co do ciąży były trafne teraz mam śliczną Niunie ur się 19.09. Pamiętam jaka byłam przerażona ,tysiące obaw i wymówek ... A teraz jestem taka szczęśliwa Wszytkie obawy mineły jak zobaczyłam malutki punkcik na monitorze ,maleńkie serduszko Nigdy nie zapomne pierwszej wizyty u gina . Pozdrawiam i powodzenia

Gość Agnieszka0602
zrobiłam nie 1 test i zawsze powiedział mi prawe jak byłam w ciązy pokazał 2 kreski a poźniej znów się staraliśmy (po poronieniu ) niestety przez okrągły rok pokazywał 1 kreske choć nie raz miałam setki "urojonych" objawów ciążowych a to mdłości a to podwyższona temp. itd. a gdy spóźnił mi się okres a nawet wtedy nie miałam żadnych objawów innych poleciałam po test pokazał 2 kreski choć druga była słabo widoczna i pokazała się po chwili - to już wiedziałam co się dzieje a teraz jest juz potwierdzone 6 tydzień mojego maleństwa :)

Gość TEŚCIK
witajcie, mam pytanie choć na pewno powtórzę poprzedniczki. jaki test ciązowy jest najlepszy, ktory Was nie zawiódł? sprawa wyglada tak... ostatni okres miałam jakoś 25 listopada i do dziś go brak :( to już 2 miesiąc. Nie zawsze miałam regularne krwawienia. Mój ostatni okres wyglądał dość normalnie, zawsze mam go tak 3-4 dni. Nigdy nie był dość obfity. Boję się ciąży gdyż mam dopiero 21 lat i jestem w czasie studiowania... Zwlekam z pójściem do ginekologa bo bardzo krępuję się pierwszej wizyty. Wiem, to dziwne, stara a głupia :] ale cóż poradzic... Mam zamiar wybrac się po test jeszcze dzis dlatego proszę o radę jaki kupić i w jakich są cenach? :) pozdrawiam!!!

Gość Monikar12
prosze o pomoc. wczoraj zrobiłam test ciażowy Qick View i odrazu pokazały sie 2 kreseczki jedna słaba ale widoczna dzis zrobiłam test firmy hydrex i jedna krecha:(nie wiem co myslec:(

hej dziewczyny czekam na okres po escapelle, dziś dzień kiedy powinnam go dostac, wpadka miała miejsce 10 maja, czyli dziś jest 12 dzień po, rano zrobiłam test ACON, ultra czuły no i : jestem na 100 % przekonana, że w pierwszych 5 minutach nic nie było. w ogóle wynik odczytuje się do 3 minut, na sto procent nic nie było potem, gdzieś po 10 jakby coś zaczęło się pojawiać, po godzinie i po kilku jest na teście taka malutka , cieńka czerwona kreska, ale nie jest ona gruba jak ta w polu C, nie jest szeroka, czy też blada, tylko taka cieńka jak niteczka, nie bardzo intensywna w instrukcji testu jest napisane : Poczekaj do pojawienia się czerwonej/ych linii. Wynik należy odczytac w przeciągu 3 minut. UWAGA: W przypadku niskiego stężenia hCG, w obszarze testowym T może pojawić się linia o słabym natężeniu barwy. Z tego powodu nie należy odczytywać wyniku po czasie dłuższym niż 10 minut . jak to rozumieć ?? bo już nie wiem

Gość nanananna
ze nie jestes w ciąży

dzięki mam nadzieję, bo strasznie schizuję jestem po escapelle i miałam krwawienie od wtorku, jeszcze dzisiaj coś tam się pojawiło, a dziś powinien być okres, pewnie przez escapelle będzie opóźniony i stąd te moje schizy i jeszcze ten test temperatury też nie mam podwyższone także powinno być ok te testy to normalnie tylko człowiekowi w głowie mieszają, mam nadzieję, że jakbym była to po tylko dniach byłaby już krecha normalna w dniu miesiączki, dla pewności zrobię jeszcze jutro inny test ale odczekam ile trzeba i wywalam do zsypu żeby mnie nie kusiło łazić i zaglądać tam

hej dziewczyny wstałam właśnie, zrobiłam test Quick Vue, podobno dobre odczekałam ile trzeba, 5 minut, teraz już jest 7, jedna krecha i biało, nie ma nawet najmniejszego śladu drugiej uffff temperatura 36.2 wpadka 15dc, wieczorem, czyli jeśli zaszłabym od razu raczej doszłoby do zapłodnienia, bo owulkę na 100% miałam wcześniej myślicie, że mogę spać spokojnie ?? jutro jeszcze ginio

dodam, że wpadka miała miejsce 10 maja wieczorem, 15 dc, esc. po 60 godz. dopiero, po 6 dniach krwawienie, w 23dc, nie wiem, czy traktować to jako okres, czy czekać na normalny spóźniony temperatura 36.2, test negatyw, czuję się dobrze, żadnych objawów dla ciąży nie mam, boli mnie tylko brzuch jak przed okresem co myślicie ??

Gość gość
A ja za niedługo kończę 19 lat. Jestem w ciąży 4 tyg i nie mogę doczekać się brzuszka i kopniaków. "dziecko" to najwspanialsza istota na świecie .

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7