Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co sie zenic

Czy zona moze ciagle odmawiac mi seksu ?

Polecane posty

Gość po co sie zenic
tak , nie bede jej zdradzal , przynajmniej emocjonalnie , kocham ja nadal ale tak nie chce zyc jak mnich

Gość zołza2
eee tam - prostytutki. a moze bekasz przy stole, pierdzisz przed telewizorem, a pod pachami masz śmierdzącą strzechę? to `codzienne` zycie troche obrzydza sex.. albo właduj sie pod kołdre i zrób jej dobrze.. tak z zaskoczenia.. ja wtedy szaleję. no cóż ale to mój pan woli być atakowany..:-)

Gość po co sie zenic
tyle jest agencji w Polsce , praktycznie na kazdej ulicy i juz na wsiach nawet , kobiety zapominaja o swoich mezach i oni musza szukac seksu gdzie indziej

Gość królewna zez drewna
Mam w domu to samo. Nie kochamy się bo facet o mnie nie zabiega, oczekuje że to ja zrobię wszystko by go podniecać i prowokować. No i ok, przez pierwsze kilka miesięcy może mnie to bawiło, ale jak on leżał jak kłoda i oczekiwał że wszystko zrobię sama to zaczeło mnie to nudzić. Sytuacja obecna: nie ma seksu bo zarówno on jak i ja o niego nie zabiegamy. Gdybym wskoczyła w pończochy, szpilki i mini to owszem wykazałby zainteresowanie ale bez tego sam nawet sie do mnie nie dobiera. Masz odpowiedz na pytanie: seks to gra i wymaga tego by każda ze stron była od czasu do czasu tą inicjującą. Lepiej się zastanów czy w ciągu dnia dajesz wystaczająco dużo czułości, czy przytulasz żonę, dotykasz, całujesz czy zwracasz uwagę na nowy ciuch, to jak w nim wygląda, czy prawisz komplementy. Jesli nie zauważasz żony przez cały dzień i traktujesz jak mebel w salonie to nie dziw się że nie zamienia się w wulkan namiętnosci po zmroku.

Gość małybiałymiś
po co sie żenic- podź do mnie ja sie tobą zajmę!! mnie mężuś nie wystarcza:( jego też głowa boli i zmęczony biedaczysko.

a może najzwyczajniej w świecie zwracasz na nią uwagę dopiero jak masz ochotę na sex....mędrcy powiadali,że gra wstępna zaczyna się na długo przed...żadna nie lubi robić za spluwaczkę:(

Gość po co sie zenic
mysle ze najwiekszy blad jaki popelnilem to malzenstwo , kobiety gdy zlapia juz faceta to sie calkowicie zmieniaja , przed slubem bylo swietnie , kurwa jaki bylem glupi , przestrzegam wszystkich mezczyzn przed ta niewola 😡

Gość zołza2
a ja musze uciekać przed swoim z łóżka.. bo ten zawsze ma ochotę.. a ja nie.. ale w łóżku jest boski! zawsze inacze.. ale do seksu w samochodzie nie umię go namówić.. bo taki ładny i wypieszczony..

Gość nocośty
a ja lubie sex spontaniczny okażdej porze dnia, a moj chłop tylko wieczorem przy zgaszonym świetle. Co z tym fantem zrobić?

Gość zołza2
i tu się z tobą zgodzę- małżeńtwo zabija ..

Gość królewna zez drewna
Głupi to jesteś bo nie rozumiesz kobiet. Gdyby mój mąż wrócił z pracy i zaczął się do mnie łąsić lub wysyłać mi seksy esemeski to by mnie rozgrzał ale skoro on czeka aż podam mu wszystko na tacy to mówię: Nein, danke..... Facet musi mieć jaja, musi być zdobywcą, którą kobietę podnieca facet niezguła, niepewny siebie i niedominujący ?

Gość małybiałymiś
to co co- po co się żenic? odmawiasz mi? wolisz iść do agencji?

Gość jestes cienki
i jej nie rajcujesz, to wszystko

Gość królewna zez drewna
Na tacy to podaję obiad, seks jak chce mieć to sam musi jakoś zaaranżować.....

Gość Żonaty 25 lat
Zaprawde powiadam wam kochani. NEI ŻEŃCIE SIE JEŚLI NEI SKOŃCZYCIE 30 -stki BO PO SLUBNEI WAM FIUTY ZWIĘDNĄ

moj tez jest czasem glupi jak noga stolowa babki - sluchajcie to: wraca z pracy ja robie obiad, kupilam tez truskawki, ale leza brudne, bo najpierw za obiad sie zabralam wiec mowie: Ja: obierz te truskawki, bo jestem zajeta obiadem On: nie, bo ide sie wykapac teraz Ja: ok ,to ja najpierw zrobie obiad, potem truskawki i podam ci wszytko do wanny na tacy do wanny ok? (ironia rzecz jasna) wziął to na serio.... ręce opadają

Gość zołza2
sex tylko w nocy? moze lubi romantyczną atmosfere? zapal świeczki - wilk syty i owca cała..

Gość widocznie już jej nie jarasz
ty chyba w ogóle nie rozumiesz co się do ciebie mówi

Gość królewna zez drewna
eee tam jestem po 30stce i co ? przed ślubem było ok a teraz dupa koleś nie odpowiedziął na pytanie jak traktuje żonę i jak niby inicjuje ten seks, jak siedzi i czeka aż żonka fiknie nogą to nic dziwnego że będzie czekał do usranej śmierci podejrzewam, że on pakuje się do łóżka i pyta małżonkę: "seks ?!" a ona na to: "nie, poczytam sobie trochę...." jakby tak sie ktoś do mnie dobierał to też by nic nie wskórał

Gość nocośty
zołza -kiedy on sie wstydzi:O, zamyka sie nawet przede mną w lazience. Tu dopiero ręce( i nie tylko) mogą opasć.

Gość Żonaty 25 lat
ALe ja sie staram.. robie kolacje... staram sie być miły .. i si enie poytam tylko całuje po szyki szepcze czułe słówka.. a ona ... jak martwa.. a z innymi zawsze to działa;)

Gość królewna zez drewna
nocośty, mój ma tak samo......brech, brech po 7 latach znajomości......a jakie dzikie pozy przyjmuję jak np się przebiera i bym weszła wtedy do pokoju, lol jeśeli jest jakiś seks to w ferworze walki zapomina o tym, że zazwyuczaj sie wstydzi nagości, lol faceci to niezłe aparaty

Gość zołza2
nocośty kurcze trudna sprawa. może juz mu tak zostanie..cos go męczy..

Gość małybiałymiś
wiele bym dała za takiego chętnego faceta.Który by chciał codziennie:( Czemu pary sie tak niekiedy dobierają beznadziejnie? Wiele mężczyzn byłoby szczęśliwych majac taką chętna kobietkę w domu. A tak ? chodzą po świecie nizaspokojeni mężczyźni i sfrustrowane i niedopieszczone kobiety:(:(

Gość Żonaty 25 lat
MAŁY BIAŁY MIŚ - to ja wezmę rozwód i wyjdę za CIebie :P

Gość nocośty
najgorsze że on jest zły nawet jak ja gonie na golasa po domu:O zamiast sie napalać, wrzeszczy że ktoś wejdzie, albo zobaczy przez okno.

Gość królewna zez drewna
eeee tam te teksty facetów że chcą codziennie a nawet kilka razy dziennie to chciejstwo tych co nie mają partnerki, jak będą mieli stałą partnerkę i z nią zamieszkają to wiedząc że mogą miec seks w każdej chwili już ta perspektywa kopulacji ich tak nie podnieca, więc normą staje się raz w tygodniu by opróznic zbiorniki.....