Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co sie zenic

Czy zona moze ciagle odmawiac mi seksu ?

Polecane posty

Gość małybiałymiś
fgfggv najpierw nas wyzywasz od pierdolonych pizd a później piszezsz jak to robic żeby kobieta czula sie prawdziwą kobietą. Zastanów sie jaki front przyjmujesz bo jak dla mnie trochę się to gryzie. Albo ktoś jest gentelmenem albo chamem.

Gość królewna zez drewna
On jest chamem w przebraniu romantyka: chce seks to szmery bajery kąpiel w pianie a myślach i tak sie wkurza że musi takie bzdety odstawiać na nasze fochy, zamiast za włosy i do sypialni..... ;-)

Gość po co sie zenic
Nie bylo mnie przez jakis czas bo mialem pilna sprawe , pisaliscie ze powinienem zabrac ja na kolacje , zorganizowac jakis romantyczny wieczor itp. myslicie ze tego nie probowalem ? Wszystko jest dobrze , smieje sie ale z seksu nici . Mysle ze sie po prostu zle dobralismy , wychodzi na to ze seks jest jedna z najwazniejszych rzeczy w zwiazku i jak sie nic nie zmieni to on bedzie przyczyna naszego rozwodu bo ja powzialem decyzje ze jak nic sie nie zmieni to ja nie bede dalej w tym tkwil i marnowal sobie zycia .

Gość małybiałymiś
ja bym jeszcze spróbowała wizyty u seksuologa. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a moze pomoże? sama zostawiam to sobie jako ostatnią deskę ratunku. Ponadto myślę o zakupie tabletek zwiększających libido u mężczyzn. Na pewno jest też wersja dla kobiet. Spróbuj moze tego na początek? Rozumiem cię doskonale, że to nie jest twoja wina, po prostu kwestia niedobrania sie pod względem temperamentów. Tutaj żadne kolacje i przebieranki nie pomogą, chyba że na krótką metę. Przecież nie da sie cały czas naskakiwać, inicjować. coś takiego moze zniechęcić nawet najtwardszego ogiera;)