Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migulina

Ile godzin wytrzymujecie bez snu?

Polecane posty

Mnie zdarzyło się nie spać dwa dni i dwie noce[wycieczka], ale jakoś dziwnie się czułam.

Gość łupłup
najdłużej to chyba dobe

Gość mnie też dopadło .
ok. 40 - 42 godzin, potem spalem na stojaco..

a ja to jeszcze bardzo aktywnie spedzalam.. i musialam byc umyslowo zdolna do pracy... :D to w czasie studiow bylo..pierwsza nocke spedzilam w pracy ( dorabialam na stacjii benzynowej, nocka 12h) , zeszlam ze zmiany.. na uczelnie.. po uczelni projekt z urbany przez cala noc robilam.. jeszcze recznie... :D nad ranem zaczelam rysowac drzewka na ulicy :D zapodalam wtedy 2 red bulle na raz :D .. od rana na uczelnie... zalatwianie spraw.. nast nocka referat z geotechniki... szukanie materialow i sklecenie to w jedna calosc... :D ok 20 stron... kolejny dzien.. oddanie pracy... zaliczenie ustne z geotechniki... i nareszcie spanko :D

Gość ....beznadziejna.osoba....
mózg się zacczyna niszcyć po 72 godzinach " nie spania"

no to troszeczke mi sie zniszczyl przez ten maraton... :D trudno, zycie :D od innych rzeczy tez sie psuje.... ;) :P

No to podziwiam niektórych z Was. Hehe z tym mózgiem to się udałaś. Ty go w ogóle chyba nie masz. Moja kumpela nie spała trzy noce i trzy dni, uczyła się do sesji. Opowiadała mi później, jak juz się wyspała, że robi tak często i dochodzi do wniosku, że można się obyć bez snu. A to zdolna bestia jest. :)

Gość ....beznadziejna.osoba....
za to TY mózg masz jeśli wierzysz koleżance ze bez snu można się obyć :O zresztą czy ja Cie wyzywam? o

....beznadziejna.osoba....-->> jak widac jestem zywym przykladem , ze jednak mozna przezyc 3dni i 3 noce bez snu... to , ze Ty nie wytrzymujesz nie znaczy , ze wszyscy reaguja tak jak Ty... \"za to TY mózg masz jeśli wierzysz koleżance ze bez snu można się obyć \" dobrze , ze Twoj mozdzek sie nie zniszczyl... :O :O :O bez komentarza

Gość gratulacje
GGGabi ---> trudno mi uwierzyc w te opowiesci... musialas sie zdrzemnac chociaz godzinke w tym czasie

gratulacje-->> niestety nie moglam... koniec sesji sie zblizal.. taki czasami uparciuch ze mnie jest... zreszta zawalone pojedyncze nocki wtrakcie studiow to normalka byla... praktyka ...:D

wypisywalam sobie rzeczy ktore musze zrobic... posilki.., red bulle, kawka i sie nie spalo... nie bylo zle ;) po skresleniu kolejnych punkcikow zawsze przybywalo energii... :classic_cool: