Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemka

MozeTAKItopikJESTale...mamPROBLEMYlozkoweZmoimCHLOPAKIEM...

Polecane posty

Gość problemka

od ponad roku wspolzyje z moim chlopakiem, razem miezkamy i wszystko jest super ale od roku nie mam orgazmu:( nie lubie sie przez to kochac. Zawsze udaje moj orgazm zeby nie bylo mu przykro ze nie potrafi mnie zadowolic... Macie podobny problem?????????

wydaje mi sie jest duzo dziewczyn z takim problemem, i chyba wstyd o tym mowic. Ale moze dzieki rozmowie mozna to jakos zmienic?

Gość jak mu o tym nie
powiesz to bedziesz udawac orgazm do konca zycia albo nie wytrzymasz i znajdziesz sobie innego faceta. moze wystarczy sie przelamac i porozmawiac o tym i powiedziec mu jak lubisz a moze jakies inne pozycje?? moze musi sie bardziej postarac i pomyslec o tobie a nie tylko o sobie????????????

Gość ....onamloda...
do autroki ja dopieor po ponad roku mialam orgazm wczesniej nie udawalam wiec nie od razu mozna miec trzeba sie go nauczyc ja polecam pozycje na jezdzca i ocieraj sie o jego wzrorek lechtaczka ja tak doszlam pierwszy raz trwalo to 40min hehe

wiem ze nie powinno udawac sie orgazmu i najlepiej o tym pogadac ale to chyba tez zalezy od czlowieka. Nie potrafilabym mu powiedziec ze od poczatku udaje orgazm. to bylby koniec. moze faktycznie dojrzeje kiedys do orgazmu.

Gość Wowoooooooooowwww
40 min...?? JA sie kocham ze swoim chłopakiem max 10 min i koniec, ale za to juz po 2-3 minutach zaczynamy kolejny raz