RitardModeracja 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szlifierz-nietoperz napisał: Charakter ważniejszy od urody ale to uroda jest pierwszym wabikiem. Ale pierdy serjusli? Fajny nik a co szlifujesz cycu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 22 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Nie no gdzie, sąsiadów śpiacych by obudziła. Przecież to nie traktor chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Lepsza ładna wiedźma czy brzydka sympatyczna? co to jest wiedzma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Ot pytanie. Z wiedźmą długo chłop raczej nie pociągnie A ty jaka jesteś? Bardziej wiedźma czy bardziej sympatyczna? Dobre pytanie właśnie i ciekawe akurat na dziś No weź gdzie mi tam do wiedźmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Na tobie bym egzorcyzmy uprawiał bo wyglądasz jak yebany diabeł O ty nikt nie dalby takich uprawnien komuś takiemu jak ty prędzej na tobie by je chcieli wykonywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: co to jest wiedzma? Taka co krzyczy na ciebie i każe ci sprzątać i gotować i oddawać ci twoją wypłatę. A potem idzie na ambonę z kochankiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mikkey napisał: O ty nikt nie dalby takich uprawnien komuś takiemu jak ty prędzej na tobie by je chcieli wykonywac Mogę zostać świeckim egzorcysto żadne demony mi niestraszne. Same spjerdalajo gdy wiedza że nie majo szans z taką psycho jak moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderator globalny 0 Napisano 2 godziny temu a teraz zjecie guuwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 165 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, kris888 napisał: Aha, i taka głośna że może sąsiadów zbudzić? To trzeba jakieś tłumiki hałasu zainstalować No glosna, lata mi to bo jej nie używam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taka co krzyczy na ciebie i każe ci sprzątać i gotować i oddawać ci twoją wypłatę. Chyba do pierwszej wypłaty. Potem wyleciałaby za drzwi Ja takiej nie trzymałbym w domu długo. 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No glosna, lata mi to bo jej nie używam. No to zdezynfekuj ją i opchnij komuś. Edytowano 2 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 623 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Taka co krzyczy na ciebie i każe ci sprzątać i gotować i oddawać ci twoją wypłatę. A potem idzie na ambonę z kochankiem Wybierasz się z Widmo na ambonę? Jakby co mogę polecić ciekawe miejscówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Mogę zostać świeckim egzorcysto żadne demony mi niestraszne. Same spjerdalajo gdy wiedza że nie majo szans z taką psycho jak moja Racja od samego twojego wyglądu i charakteru by pewnie ostrro spieerdalały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Ale pierdy serjusli? Fajny nik a co szlifujesz cycu Nic, po prostu nie miałem pomysłu na nick i wpisałem pierwszą durnotę jaka mi przyszła na myśl. Uroda zniknie za zmarszczkami, włosy posiwieją i staną się rzadsze, cyc się opuści, pojawią rozstępy, otyłość, haluksy, osteoporoza... a charakter pozostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taka co krzyczy na ciebie i każe ci sprzątać i gotować i oddawać ci twoją wypłatę. A potem idzie na ambonę z kochankiem na ambone chadza magda ale ona jest stara i gruba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wybierasz się z Widmo na ambonę? Jakby co mogę polecić ciekawe miejscówki My nie lubimy ambon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Racja od samego twojego wyglądu i charakteru by pewnie ostrro spieerdalały Ty jestes równie brzydki i jeszcze bardziej pjerdolniety niż ja wiec doprawdy nie wiem skąd ten tupet u lysej dùpy zaowsiczonej. Masz ci los kùrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szlifierz-nietoperz napisał: zmarszczkami, włosy posiwieją i staną się rzadsze, cyc się opuści, pojawią rozstępy, otyłość, haluksy, osteoporoza. wybierz niepasujący element Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Chyba do pierwszej wypłaty. Potem wyleciałaby za drzwi Ja takiej nie trzymałbym w domu długo. Sama by sie tam ciebie siła trzymała. Może kajdankami by sie przykuła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 623 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: My nie lubimy ambon Wiem wolicie wannę jak ksiądz tam wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderator globalny 0 Napisano 2 godziny temu zydzi to wspanialy narod ktory powinien byc celebrowany w europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szlifierz-nietoperz napisał: Nic, po prostu nie miałem pomysłu na nick i wpisałem pierwszą durnotę jaka mi przyszła na myśl. Uroda zniknie za zmarszczkami, włosy posiwieją i staną się rzadsze, cyc się opuści, pojawią rozstępy, otyłość, haluksy, osteoporoza... a charakter pozostanie. Charakter także ulega zmianom. Brzmisz jak jakiś Paulo Coelho. Wszystk się w pył obróci w rzeczy samej ale czy to oznacza że chcemy patrzec przez 40 lat na brzydki ryj i cyce po kolana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 165 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, kris888 napisał: Chyba do pierwszej wypłaty. Potem wyleciałaby za drzwi Ja takiej nie trzymałbym w domu długo. No to zdezynfekuj ją i opchnij komuś. Nie ma co dezynfekowac, ma 5 wymiennych wkladów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 623 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szlifierz-nietoperz napisał: Nic, po prostu nie miałem pomysłu na nick i wpisałem pierwszą durnotę jaka mi przyszła na myśl. Uroda zniknie za zmarszczkami, włosy posiwieją i staną się rzadsze, cyc się opuści, pojawią rozstępy, otyłość, haluksy, osteoporoza... a charakter pozostanie. I zaćma się pojawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Sama by sie tam ciebie siła trzymała. Może kajdankami by sie przykuła Takie fantazje... no, no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem wolicie wannę jak ksiądz tam wchodzi Lubię wannę ale do mojej ksiądz nigdy nie wchodził i nie wejdzie bo nie płacę na kwiaty do kościoła i baby przeganiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wybierasz się z Widmo na ambonę? Jakby co mogę polecić ciekawe miejscówki jak ty dajesz rade wchodzic na tą ambone, jak ty wazysz ze 150kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, RitardModeracja napisał: Ty jestes równie brzydki i jeszcze bardziej pjerdolniety niż ja wiec doprawdy nie wiem skąd ten tupet u lysej dùpy zaowsiczonej. Masz ci los kùrwa To dobrze ze w końcu sama to przyznalas ale i tak zawsze lepiej byc brzydkim facetem niz brzydką kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1351 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Takie fantazje... no, no. Niektóre dla kasy zrobią wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderator globalny 0 Napisano 2 godziny temu lev tahor to zydowskie stowarzyszenie dobrych, bozych ludzi przesladowane przez neosocjalistow bezboznikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mikkey napisał: To dobrze ze w końcu sama to przyznalas ale i tak zawsze lepiej byc brzydkim facetem niz brzydką kobietą No to prawda. Ale brzydkim biednym i gołym mieszkającym w stodole bezzebnym gorzej niż brzydka jak noc kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach